Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 kizartilir ama kotu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 kızartılır ciğer gibi olur hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 yaptım güzel oldu ama 10 dk abartı ilk partiyi altı buçuk dk yaptım ciğer gibi oldu biraz da kuru kaldı. ikinci partiyi 190 derece 4 dk yaptım güzel oldu. yalnız ince bi şekilde doğramak lazım. çok büyük bi yağ çekme filan falan yoktu. tavadakinden çok daha çabuk pişiyor. bunu tavada yapmaya kalksam iki parti nerden baksan 1 saat tava başında beklicektim. 10-15 dk'da bitti hepsi. oluyormuş işte. afiyet olsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 sivilcelerin hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Esh said: Yalniz canim arnavut cigeri cekti fena halde. Boyle soganli moganli. Bi de yogurtlu kuru acibiber kizartmasindan olcak, gerci o edirne cigeri mezesi ama olsun. Abi ne küfür yedin belli değil. Canım aylardır istiyor ama anamın yaptığı gibi yapamıyorum bir türlü. Yaşadığım yerde de ciğer yapan yer yok. Of ya. Yaprak ciğeri özledim, zeytin yağlı ciğeri özledim, arnavut ciğeri özledim. Ben annemi özledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 tinu said: tefal actifry :) bununla olur.. Et mükemmel oluyor actifry'da da; actifrya fritöz demek hakaret gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 valla ben actifry gibi bir alet görmedim, verdiğim her kuruşa helal olsun , aldım 3 gun kullandım, tefal'e teşekkür maili attım , helal olsun adamlara ben böyle faydalı alet görmedim. bir ciger bir et yapıyor manyak bir şey , üstelik inanılmaz bir yağ ile yapıyor. bence her evde olmalı bu alet. ulan reklamlarında oynatsalar oynarım he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 aynısı fırın da yapıyor bazen yanmaz poşete koymak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 tefalin kullandığım her ürünü çok başarılı ya. ürün araştırması yapmam yani bir ürünün tefal versiyonu varsa gider direk alırım. malzeme kalitesi, kullanışlılığı, sağlamlığı. 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar