Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fritözde kuşbaşı et kızartılır mı ?


ugurz

Öne çıkan mesajlar

yaptım güzel oldu ama 10 dk abartı ilk partiyi altı buçuk dk yaptım ciğer gibi oldu biraz da kuru kaldı. ikinci partiyi 190 derece 4 dk yaptım güzel oldu. yalnız ince bi şekilde doğramak lazım.

çok büyük bi yağ çekme filan falan yoktu. tavadakinden çok daha çabuk pişiyor. bunu tavada yapmaya kalksam iki parti nerden baksan 1 saat tava başında beklicektim. 10-15 dk'da bitti hepsi.

oluyormuş işte.

afiyet olsun bana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Yalniz canim arnavut cigeri cekti fena halde. Boyle soganli moganli.

Bi de yogurtlu kuru acibiber kizartmasindan olcak, gerci o edirne cigeri mezesi ama olsun.


Abi ne küfür yedin belli değil. Canım aylardır istiyor ama anamın yaptığı gibi yapamıyorum bir türlü. Yaşadığım yerde de ciğer yapan yer yok.

Of ya. Yaprak ciğeri özledim, zeytin yağlı ciğeri özledim, arnavut ciğeri özledim. Ben annemi özledim :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben actifry gibi bir alet görmedim,

verdiğim her kuruşa helal olsun , aldım 3 gun kullandım, tefal'e teşekkür maili attım , helal olsun adamlara ben böyle faydalı alet görmedim.

bir ciger bir et yapıyor manyak bir şey , üstelik inanılmaz bir yağ ile yapıyor.

bence her evde olmalı bu alet.

ulan reklamlarında oynatsalar oynarım he
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...