Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küfürleri harf deistirip yazma sanati.....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar artik topic acmak zorunda kaldim son zamanlarda baya bi kullanici kitlesi küfürlerin okunusu deistirip yazior ama anlami deismior insanlar bunlari anlior vede herkez sizin rahatsiz edici sozlerinizi okumak zorunda deil ole bi topic okuorum cat die bi msg cıkıor..! küfür ben bunu görmek istemiyorum mecbuda deilim küfür edicekseniz gidin baska forumda a'sini b yapip edin burada deil....[signature][hline]|Gotham Radio Winamp|
[FinalFantasy-TR]
Mesaj tarihi:
Ya bende yazıyorum, başkalarıda yazıyo ama bazen komiğime gidiyo yazıyorum. Yönetim bu konuda kesin ciddi bir tavır koyarsa uyarım. Ha bana göre işin eğlencesi bu.. Yani kimsenin ahlakını bozduğumu sanmıyorum. Ama demekki insanlar rahatsız oluyormuş.
3 yol var.
insancası : özelden, arkadaşım rahatsız oluyorum boyle mesajlardan dersin.
hayvancası : özelden ana avrat gidersin.
amerikancası : şikayet edersin.

ciddi cdii yönetim, küfürüde andıran dahi bişi yazılmayacak derse yazmam..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Mesaj tarihi:
İşte şuna deli oluyorum. Hani ne bok olsa Türkiye bölünüyor, müslümanlık elden gidiyor diyenler varya ona benziyor. Ne olsa paticik elden gidiyor. Paticik bozuluyor. Ya kardeşim tamam bazı şeyler var evet sitenin kalitesini değiştiriyorda bu ne ya.. Kardeşim cümleye büyük harfle başlamamışsın. Paticik bozluyor. Ana dolar koydun kaydı kodlar. Üfleme ekrana üşüyoz. Bu ne be pastamı bu bozulsun her harekette..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Mesaj tarihi:
Bide o 13-14 yaşında deiğiniz çocuklar senden benden daha çok küfür biliyor. Geçen bi küfür duydum , ordan girerim şurdan çıkarım. Ulan ne yaratıcılıkdır dedim..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Mesaj tarihi:
yannız forumlardaki yaş ortalaması 13-14ten çok daha yüksek
*!15 yaşında olduğu için alınır*[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
düzgün küfür sanattır hem tatlıdır bence..
tabi forumlarda aşırıya kaçmamak lazım..
bence spoiler olarak edilebilir..(tabi kişiye edilmemek kaydıyla)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
Yane diosunuzki ananıza usturuplu küfür edenler başınızın tacıdır.
Oldu.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Mesaj tarihi:
Her ne olursa olsun sanal bir ortamdayız birbirinizi tanımıorsunuz bu yüsden küfüre hayır!!!Herkezi kendiniz gibi zannetmeyin ...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
said:
Toledor, 29 Kasım 2004 16:51 tarihinde demiş ki:
Küfürsüz kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir:P

Sen Kimsin ki Efendi?! Saygı deger Baş öğretmen,Bu milletin Kurucusu ve Atasının sözlerine bu denli lakayıt ve akla gelmez gevşeklikle değiştirirsin SEN KİMSİN?!![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Toledor, 29 Kasım 2004 17:44 [ Yanitla | Sil ]

--------------------------------------------------------------------------------
Anlıyorum ben Seni Güzelim, Takılmana devam et
iyi yolculuklar

Gordugunuz uzere Sn Toledor un ozel mesajında bıle bir bencıllık var...

Neden pişkince davranıp hatanızın ustune bırde boyle artistik sozler mesajlar kullanıyorsunuz bu sızı de daha da kucultuyor Sn Toledor lutfen yaşınızın gereklerı gıbı davranın..

Adetım degıldır ama Saygı duydugum şeylerın laçkalaştırılmasına karşıyımdır...

Saygılarımla SOul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Güzelim Saygı dediğin yaş dediğin Buraya saygılarımla yazmakla bitmiyor. Dediğin gibi Özeline yazdım, bi sorun varki özele yazıyorum niye buraya taşıyorsun? RekLamın Amacı nea anlamıyorum. Başka sorunlarında varsa buyur özelime, konuyuda saptırmana gerek kalmaz hem[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
toledor espri yapmış, soul sinirlenmiş, başka türlü anlamış. Ne gereksiz kavgalar.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
  • Yeni Oluştur...