roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 enteresan bi açıklama olmamış mı sizce de? http://www.radikal.com.tr/radikal.aspx?atype=radikaldetayv3&articleid=1132813&categoryid=77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 abi eylülde istanbul üniversitesi online eğitim sosyolojiye başlıyorum ben dönemi 350 lira. gel beraber okuyalım seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Ayağını denk al bıyıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 chrome said: abi eylülde istanbul üniversitesi online eğitim sosyolojiye başlıyorum ben dönemi 350 lira. gel beraber okuyalım seninle. abi ben bi elimdekini bitireyim 2 kuruş para kazanmaya başlayayım da sonra diğerlerine bakıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bu adam kukla olmasaydı çok iyi olurdu, cemaatinin iplerini eline alabilmeyi başarsa keşke. çok yaşlandı diye saldı işte sembol olarak duruyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar