Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silahı Nereye Saklamalıyım?

SigSauer

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar babam annemi ve beni silahla tehdit ediyor. Pskolojik ve ruhsal sorunlari var. Hergun silah cekip bize dogrultuyor. Ya o bizi vurcak ya da ben onu! Ama 4 kardesim icin boyle birseyi yapamam. Kendisine 1 yildir baba bile demiyorum.

Lutfen polis demeyin.

Asil sorunuma gelirsek silahini saklamam lazim ama evde sakliyamam.disarda biryerde. Kimsenin bulmamasi gerekiyor. Ruhsatli silah.Denize atcamtım ama daha sonra pisman olabilirim.sizce bereye saklamaliyim?
Sosyal ağlarda paylaş

ovchinnikov said:

silah sig sauer se sat iyi para eder. baban iyileşince alırsın tekrar

Silahi p220. Arkadaslar evin icinde sakliyamam.Polis deise yaramaz kendisi zaten polis birlikleriyle calisiyor.

Arkadaslar serin hikaye felan diyen oldu. Ama dediklerimde hicbir uydurma yoktur. Burya oldugu gibi yazdim. Adamin ruhsal sorunlari var bezdim artik.
Sosyal ağlarda paylaş

Zikko said:

klozetin su bosaltma haznesinin içine koyabilirsin, su geçirmeyecek şekilde muhafaza ettikten sonra.

Simdi bi baktim saglam biryere benziyor ama birturlu kaldiramadim onu.Çünkü yapistirilmis. Biraz daha ugrascam bicakla kesip.Tavsiye ceren her arkadasa tesekkur ederim. Ama disarda biryerde saklamam daha iyi olabilir diye dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç mi film izlemediniz abv.

neyse öncelikle en yakın silah satan bakkaldan şundan alıyoruz 1 tane

silahcığımızı içinde mermi kalmayacak şekilde yerleştirip kapatıp şifreleyip elbise dolabının altına koyuyoruz

ama öyle bi yere koy ki hemen gözüksün.

profit. ama baban vurucak bence anneni ben sölim yinede.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...