SigSauer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Arkadaslar babam annemi ve beni silahla tehdit ediyor. Pskolojik ve ruhsal sorunlari var. Hergun silah cekip bize dogrultuyor. Ya o bizi vurcak ya da ben onu! Ama 4 kardesim icin boyle birseyi yapamam. Kendisine 1 yildir baba bile demiyorum. Lutfen polis demeyin. Asil sorunuma gelirsek silahini saklamam lazim ama evde sakliyamam.disarda biryerde. Kimsenin bulmamasi gerekiyor. Ruhsatli silah.Denize atcamtım ama daha sonra pisman olabilirim.sizce bereye saklamaliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 serin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 neden polise şikayet etmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 çünkü lanet olası federaller peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 silah sig sauer se sat iyi para eder. baban iyileşince alırsın tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 banyonun tuvaletin tavanı böyle aluminyum geçmeli bir şeyse oraya koyabilirsin. kağıt dosyaları klasörleri falan varsa içinde kartondan bir yer yapıp koyabilirsin. çekyat kanepe gibi şeylerin alt kısımdan örtüsünü söküp içine koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Hiç mi film izlemiyorsun, buzdolabi poşetinin icine koyup, klozetin su haznesine saklayacaksın tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SigSauer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ovchinnikov said: silah sig sauer se sat iyi para eder. baban iyileşince alırsın tekrar Silahi p220. Arkadaslar evin icinde sakliyamam.Polis deise yaramaz kendisi zaten polis birlikleriyle calisiyor. Arkadaslar serin hikaye felan diyen oldu. Ama dediklerimde hicbir uydurma yoktur. Burya oldugu gibi yazdim. Adamin ruhsal sorunlari var bezdim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 klozetin su bosaltma haznesinin içine koyabilirsin, su geçirmeyecek şekilde muhafaza ettikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Theridone said: çünkü lanet olası federaller peşinde ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 babanı vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 evin içine saklayamazsan git göm bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 eski kalın bir kitabın sayfalatını kitaba uygun kestikten sonra içine sakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 abi onun 5bin lirası var kafadan düşün derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Catze said: Hiç mi film izlemiyorsun, buzdolabi poşetinin icine koyup, klozetin su haznesine saklayacaksın tabi ki. das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 tuplu tv varsa icine goy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SigSauer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Zikko said: klozetin su bosaltma haznesinin içine koyabilirsin, su geçirmeyecek şekilde muhafaza ettikten sonra. Simdi bi baktim saglam biryere benziyor ama birturlu kaldiramadim onu.Çünkü yapistirilmis. Biraz daha ugrascam bicakla kesip.Tavsiye ceren her arkadasa tesekkur ederim. Ama disarda biryerde saklamam daha iyi olabilir diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Polis birlikleriyle calisiyor ne demek? Jitem mi yoksa Yesil kod adli mahmut mu baban? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 silah kullancağına kaza süsü ver, balkon temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 "Tatar Ramazan" said: Polis birlikleriyle calisiyor ne demek? Jitem mi yoksa Yesil kod adli mahmut mu baban? jötem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 federaller capraz sorguyla silahin yerini ogrecekler. Boston da polis okulu mudur yardimcisi dayim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldengecko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 hiç mi film izlemediniz abv. neyse öncelikle en yakın silah satan bakkaldan şundan alıyoruz 1 tane silahcığımızı içinde mermi kalmayacak şekilde yerleştirip kapatıp şifreleyip elbise dolabının altına koyuyoruz ama öyle bi yere koy ki hemen gözüksün. profit. ama baban vurucak bence anneni ben sölim yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Evin icine gom! Fayans kaktir 2 tane koseden, altini keski veya hiltiyle kaz oraya zulala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 sat sen sat 5 bin eder o. parayı saklarsın üzerine de bir şeyler koyup alırsın tekrar. kaç model ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SigSauer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bck said: federaller capraz sorguyla silahin yerini ogrecekler. Boston da polis okulu mudur yardimcisi dayim var. Yahu senin gibileri anlamiyorum. Burda ciddi bir konu actim. Biraz empati kursaniz ne olur? İnsallah sizinde boyle sorunlariniz olurda o zaman beni anlarsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar