Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Uygun PvP Realm'i


Menfoldras

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
Fransuxa said:

gelme sakın abi twisting horde a falan süper diyosunuzda ben hiçbir süperlik göremiyorum. rezalet. bg ler bile o kadar zor kazanılıyo ki ucu ucuna yani. 10 maçtan 9 u ally ların.


BGler zaten EU wide onun Twisting Nether ile uzaktan yakından alakası yok. Zaten adam gibi Türklerin çoğunlukta olduğu pvp serverı yok ortalıkta, pvp için Outland Ally veya Stormscale Horde var orda da kaç türk wardır bilemicem. Yani sonuç olarak Dunemaul istemiyorsan Twisting Nether'dan başka Türklerin çoğunlukta olduğu bir server yok ortalıkta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

slyvanas a gecirdim main charı barens de q yaparken 1 tane horde rastladım commanderları kesmede hep ally vardı.2 tane bg ye girdim, biri ben girdiğimde bitmişti.Diğeri av dı bariz ezdik hordeları bugün daha çok bakarım durum nedir.Ama bg da outlands var allyın iyi olduğu horde tarafından da sanırım twisting nether var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi BG'lerde realm farketmiyor pek, kaldı ki 5.4'te komple kalkacak battlegroup olayı.

Örnek vermek gerekirse şu an Twisting Nether'la Burning Legion aynı bg'de :) BG için sakın migrate etmeyin. 1-2 aya ortadan kalkacak BG olayı.

Bu arada ben de arkadaşımın yanına geldim Burning Legion'a, Twisting Nether'dan falan çok daha dengeli dağılıyor population.

En basidinden Isle of Thunder'da tek bir ally yok TN'de ama BL'de Nalak için PvP yaptık dün horde'la.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben tn slyvanasla aynı bg de diye gectim.
burdan bakıyorum ben
http://eu.battle.net/wow/en/pvp/battlegrounds/?spec=&characterName=&battleGroup=16&realm=&faction=&minRating=&maxRating=&specType=all
http://eu.battle.net/wow/en/pvp/battlegrounds/?spec=&characterName=&battleGroup=23&realm=&faction=&minRating=&maxRating=&specType=all
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

twisting netherın içinde bulunduğu bg de ally ların ezici bir üstünlüğü var. twisting nether - horde ta oynuyorum. inanılmaz bir ezicilik söz konusu. bi kere herifler yememiş içmemişler resmen parayla adam kiralamış gibi her bg ye muntazam 5 healer ile geliyolar. lan bi kere bile healersız görmedim adamları mümkün değil yani. bizimkiler armut gibi ölümüne dps. baydım yani harbiden baydım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...