Menfoldras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 selam arkadaşlarla migrate etmeyi düşünüyoruz türklerin oldugu dogru düzgün adamlarla oynayabilecegimiz bildiginiz bi realm varmıdır varsa nedir? (dunemaul hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Twisting Nether Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 gelme sakın abi twisting horde a falan süper diyosunuzda ben hiçbir süperlik göremiyorum. rezalet. bg ler bile o kadar zor kazanılıyo ki ucu ucuna yani. 10 maçtan 9 u ally ların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Fransuxa said: gelme sakın abi twisting horde a falan süper diyosunuzda ben hiçbir süperlik göremiyorum. rezalet. bg ler bile o kadar zor kazanılıyo ki ucu ucuna yani. 10 maçtan 9 u ally ların. BGler zaten EU wide onun Twisting Nether ile uzaktan yakından alakası yok. Zaten adam gibi Türklerin çoğunlukta olduğu pvp serverı yok ortalıkta, pvp için Outland Ally veya Stormscale Horde var orda da kaç türk wardır bilemicem. Yani sonuç olarak Dunemaul istemiyorsan Twisting Nether'dan başka Türklerin çoğunlukta olduğu bir server yok ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 slyvanasa gecti arkadas iyi diyordu.Bl den baydım kimse kalmadı sanırım 2-3 charı geciricem bende ally agırlıklı server outlandsda cok sıra vardı ally oynayacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ravencrest, gerçi pek türk yok ama güzel dolu bi server pvp de var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 twisting şu anda locked bile görüyo zaten. popu dağıtmak için free migrate açarlarsa şuraya kocaman bir topic açarsanız eğer müteşekkir xd kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Free migrate var zaten sürekli. Artık duyuru olarak geçmiyorlar yalnızca, kontrol etmen lazım free migrate kısmından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 FROM: TO: Outland Tarren Mill Outland Burning Blade Outland Al'Akir son durum böyle sürekli durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 slyvanas a gecirdim main charı barens de q yaparken 1 tane horde rastladım commanderları kesmede hep ally vardı.2 tane bg ye girdim, biri ben girdiğimde bitmişti.Diğeri av dı bariz ezdik hordeları bugün daha çok bakarım durum nedir.Ama bg da outlands var allyın iyi olduğu horde tarafından da sanırım twisting nether var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Abi BG'lerde realm farketmiyor pek, kaldı ki 5.4'te komple kalkacak battlegroup olayı. Örnek vermek gerekirse şu an Twisting Nether'la Burning Legion aynı bg'de :) BG için sakın migrate etmeyin. 1-2 aya ortadan kalkacak BG olayı. Bu arada ben de arkadaşımın yanına geldim Burning Legion'a, Twisting Nether'dan falan çok daha dengeli dağılıyor population. En basidinden Isle of Thunder'da tek bir ally yok TN'de ama BL'de Nalak için PvP yaptık dün horde'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 tn bl ile aynı grupta değil farklı bg lerdeler slyvanasla aynı grupta tn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Abi senin baktıkların eski battlegrouplar bir kaç tanesi birleşti onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ben tn slyvanasla aynı bg de diye gectim. burdan bakıyorum ben http://eu.battle.net/wow/en/pvp/battlegrounds/?spec=&characterName=&battleGroup=16&realm=&faction=&minRating=&maxRating=&specType=all http://eu.battle.net/wow/en/pvp/battlegrounds/?spec=&characterName=&battleGroup=23&realm=&faction=&minRating=&maxRating=&specType=all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Oyuna girince ss alayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kafam karıstı bgler ıcın sımdı battlegroup muhabbetı gecerlı mı degil mi? yoksa horde olarak alayında mı farmlanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 olay suna döndü nerde çokluk orda noobluk.Bildiğim coğu türk horde oldu önceden ally cok iken şimdi horde çok coluk çocuk dolmus horde a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 twisting netherın içinde bulunduğu bg de ally ların ezici bir üstünlüğü var. twisting nether - horde ta oynuyorum. inanılmaz bir ezicilik söz konusu. bi kere herifler yememiş içmemişler resmen parayla adam kiralamış gibi her bg ye muntazam 5 healer ile geliyolar. lan bi kere bile healersız görmedim adamları mümkün değil yani. bizimkiler armut gibi ölümüne dps. baydım yani harbiden baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 aynı durum bizim bl nin oldugu bg de vardı horde healerla gelir aly da healer olmazdı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 dunemaulun oldugu bgdede alyy agır ezıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Stormscale horde sylvanad alliance outland ally Bunlar iyiydi enson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Twisting netherda worgen warrior açtım , ally olunca pvp güzel aslında bi ton adamın kral altları var düşük level o yüzden çok süper oluyor , 19 lvl ally olanlar harbiden efsane. Fakat dungeon beklerken 3 yıl bekliyosun o sıkııntısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Bende pvp için Outland ally ye migrate etmiştim. Gelmeden önce daha iyiydi galiba, ama yinede iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 outland de aksam cok uzun sıra oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Evet, ama yinede iyi, mop çıktığında 4k sıra oluyordu , ve ortalama 3 saate geliyordu sıra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar