paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Windows SP2’de .exe uyarısı Microsoft Windows güvenlik güncellemesi Service Pack 2’de yeni bir açık çıktı. Açığın hacker’a kullanıcının bilgisayarlarına .exe dosyaları ile girme olanağı verdiği belirtildi. Açığı duyuran K-otik sitesine göre, hacker .exe dosyalarını gizlemek için kullanıcının bilgisayarında HTML kodu olarak ‘Error 404’ ekranı yaratabiliyor. Kullanıcı yazdığı adrese giremediğini düşünürken, hacker da arada bilgisayara sızıyor. Ntv de gördüm yazıyım dedim daha dün yükledim sp2 yi olaya bak:D[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 adamlar göya açıkları kapamak için yama yapıyolar ama yaptıkarı daha büyük bir sorun çıkartıyo[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Microsoft dur $u windows xxx'i cikartalim da daha sonra sp'ler ile acigi kapatiriz du$uncesinde fakat bu kullanicilara yukarida bahsettiginiz gibi zarar verebiliyor. Yarin obur gun sp3, sp4, sp5 cikaracaklar ama gene mutlaka bir bug cikacak. Uzun sure cali$ip aciksiz bir sistem yaratmalilar.[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 açıksız bir sistem yaparlarsa nasıl para kazancaklar[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Acik olunca nasil para kazaniyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 para kazanmakla bi alakası yokki service packlerin Bu arada sp3'u beklıyoruz hehe[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bende oyle diyorum i$te, nasilsa internette adamlar kendileri dagitiyorlar service pack'leri :) Gelecek gelecek sp3 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ya sp2 kurulu xp'lerde internet explorer java scriptlerin çoğunu göstermio. Üstte ince sarı bir bar çıkıo işte izin vermek için buna tıklayın felan diye. Nasıl kapatılır bu özellik bilen varmı ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Uplayalım herkes görsün önemli bir açık çünkü[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 chipte gecen aylarda bir yazi vardi bunla ilgili bug siz yazilim mumkun mu degil mi diye . mumkun olmadigini dusunuyor uzmanlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bir yazılımda ne kadar az kod varsa o kadar az bug ve açık vardır :-P (ne kadar doğru bilemiycem)[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Math-, 28 Kasım 2004 15:18 tarihinde demiş ki: Acik olunca nasil para kazaniyorlar? adam tekel zaten, bişi yapıo bakın bu süper en delisi bu falan dio, sonra patch match kesmeyince version atlatıp bakın bu daha da süperi falan dio ... aslında iki programlama dersine giren herkes temelinde windowsun asla güvenli ve stabil bir sistem olamayacağını anlayacaktır. ki bu bence bilinçlidir, şimdi adam en süperini yapsa 3-5 sene sonra kapatması lazım dükkanı ... olan windowsçulara oluo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: neter, 28 Kasım 2004 19:36 tarihinde demiş ki: said: Math-, 28 Kasım 2004 15:18 tarihinde demiş ki: Acik olunca nasil para kazaniyorlar? adam tekel zaten, bişi yapıo bakın bu süper en delisi bu falan dio, sonra patch match kesmeyince version atlatıp bakın bu daha da süperi falan dio ... aslında iki programlama dersine giren herkes temelinde windowsun asla güvenli ve stabil bir sistem olamayacağını anlayacaktır. ki bu bence bilinçlidir, şimdi adam en süperini yapsa 3-5 sene sonra kapatması lazım dükkanı ... olan windowsçulara oluo :) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 sp 1 rulez!!![signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 SoulCube öl. at kendini bi yerden :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 İnat ettim sp1'den vazgeçmiorum. Şu java scriptleri göstermeme olayını çözersem belki geçebilirim sp2'ye.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Bu olayi cati ustalariyla ilgili bir hikayeyle orneklendirmek isterim Bilirsiniz cati ya ev yapilirken guzel yapilir yada hep akitir. Cagririsiniz caticiyi gelir yapar iki gun sonra akar. Bir gun caticinin biri cok hastlanmis oglunu yalniz yollamis ise bole bir kac saat gecmis; oglan gelmis eve demis baba bak para burda isi bitirdim adam -nasil yaptin oglum -baba demis bir yerde kirik vardi gecen sende gormustun yarim yamalak yapmistin simdi ben tam yaptim hayatta akitmaz -adamin cevabi sendende adam olmaz oglum ogrenemedinmi bu kadar senedir gideriz geliriz hic bir catiyi tam yaptikmi niye cunku bir daha cagirsinlar diye. Windowsta aynen bu dava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar