Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web sitemi nasıl popülerleştirebilirim?

Litminov

Öne çıkan mesajlar

İstediğim gibi birşey bulamıyorum ya kafayı yiyeceğim. Benim istediğim yandaki barları kategori şeklinde ayarlayabileceğim, portal ağırlıklı, anasayfayı istediğim gibi düzenleyebileceğim ve sadece son yazdıklarımın gözükmemesi.. Sanırım hazır site satın alacağım ya da hazır kodlarla bir site yaparım host alıp. O zamana kadar iyi bir fikir bulamazsam makale yazmaya devam edeyim yazın hepsini farklı bir siteye aktarırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

Al sana bir kaç tema önerisi vereyim, belki hoşuna giden bir şey çıkar

Arthemia

Wave Skin

HyperSpace

İnci

Diary

Arkadaş

beğendiklerinin aralarında ücretli olan varsa söyle bana göndereyim.

Çok teşekkür ederim ya 3 tanesini indirdim aralarından seçim yapacağım gerçekten güzel temalar, benim istediğim gibi.. Bu arada arthemia teması ücretli mi acaba ücretli değilse nasıl indireceğim?
Sosyal ağlarda paylaş

içerikleri imla kurallarına uygun şekilde yaz bol resim koy resimlerini isimlerini güncel başlıklar ile değiştir millet o konuyu araştırdığında alakasız olarak senin sitedeki reismler çıksın zamanla yükselir şirketlere verip yükselttiğinde bir zaman sonra google bunu anlarsa ilk 1k da bile göremezsin siteni ayrıca sürekli para vermek gerekiyor belli bir sonsua kadar ilk sayfalara çıkartmak için
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

paylastigin bilgileri kendin mi yazdin yoksa bir yerlerden kopyala yapistir mi yaptin?

Hepsini kendim yazdım çoğunu yabancı kaynaklardan çevirip kendi yorumlarımı katarak yazdım. Kopyala yapıştır yapmadım. Sadece bir makalede birkaç satırlık kopyala/yapıştır var.

Bu arada saçma olacak ama birşey soracağım. Başka bir sitede yazdığım bir yazı var onu sitemde nasıl yayınlarsam kopyala yapıştır olmaz? Kopyalayıp imla hataları düzeltsem olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar an itibariyle sitem köpeklerde beslenme yazınca ilk 30. sırada çıkıyor daha önceden 200. sıralardaydı. 7 günde 30. sıraya yükseldim hit arttırıcı kullanarak tek kaynaktan günde 4-6k arası hit alıyordum 2 gündür yapmıyorum dünkü hitim 303 bugünkü 44.. Premium hit arttırıcı alıp random kaynaklardan siteme hit arttıracağım bir de alan adı alacağım.

Ancak ben hazır site ya da wordpress'e geçmeyi düşünüyorum bu geçişi diğer siteye aktaramam değil mi hit vs olarak? Yani Google'da o kadar sıralama boşa gidecek?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
cakallik yapip da trafik artirma vb yapmaya kasma. aksi halde ceza alabilir ve siteni arama motorlari gostermeyebilir.

1- duzenli olarak orijinal icerik olustur
2- sitenin tasarimini kullanicinin cok rahat edecegi sekilde ayarla.
3- spam yapma, adam gibi yazilar gir. birileri yaziyi begenip baskasi ile kendi istegiyle paylasacak kalitede yazilar gir.
4- her yazi icinde min 5 tane populer anahtar kelime olsun.
5- insanlar genellikle sorulara yanit aramak icin arama motorlarini kullandiklarindan soru kaliplari daha iyi calisiyor.
nasil kilo veririm? bilgisayarimi nasil tamir ederim? cv nasil hazirlanir? ... seklinde sorulari yazi icine ekle.
6- h1, h2 ... tagleri kullan
7- yazilara en az 1 fotograf ekle ve fotografin ismi ve alt yazilarini da yazdigin icerige uygun olarak duzenle.
8- sitede sosyal medyada yaziyi rahat paylasabilmek icin tuslar koy. 50 tane sosyal medya sitesinin tusu olmasina gerek yok, twitter, facebook, g+, pinterest yeterli.
9- gundemi takip edip gundemde olan bir sey uzerine yazi girmek cok yuksek trafik saglar ve site tanitimi icin en iyi yontemlerden birisi.
10- google webmaster tools vb kullanarak siteye verilen linkleri takip et. link building icin bu sitelerin alternatifi yerleri arastir ve oralara git uye ol kendi siteni tanit.

liste boyle devam eder ama bu 10 tanesi seni 3 ay idare eder.
Sosyal ağlarda paylaş

Para ödeyip bir backlink servisine üye olabilirsin

http://www.socialmonkee.com/
Bu baya iyi ama siteye girip kendin oluşturman lazım backlinkleri, sağlam sitelere veriyorlar diye biliyorum.

Özgün içerik yaz, spinner kullanma başlangıçta.

Meta keywordlerine falan önem ver.

... diyecektim ama ben bunları yapıyorum ve page rank falan rezil yinede :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...