Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 evet aslında tumblr bile daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 blogspot daha iyi seo için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Litminov said: http://kopeklerdebeslenme.blogspot.com alakasız olacak ama bende tam bu tarz bi yer arıyordum, bir de BARF mevzusu hakkında bir şeyler yazsan ya. Amerika ve Avrupada epey yaygınlaşmış bizim burda gidişatı ne olur ki talep vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Wordpress'i bilmiyordum blog diyince benim bildiğim bir blogspot vardı sonradan gördüm wordpress'i eğer wordpress geç diyorsanız ona da geçebilirim. Neostyle barf hakkında da yazacağım ancak barf çok uzun ve detaylı onu boş olduğum bir vakit tamamlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Google'da 2. sayfada olan site 2 gündür Google'dan tamamen silinmiş. Google'a nasıl ekleyebilirim? Manuel eklemeyi denedim silindikten sonra yine eklenmedi. En son sayfaya bile baktım site silinmiş resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Tumblr'a falan geçseydin ciddi söylüyorum çok daha iyi olurdu. İçeriğe epey emek veriyorsun belli ki, resmen tasarımın dandikliğinden yazık oluyor. Kurtul bir an önce şu temadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Öyle yapayım o zaman tumblr mı, wordpress mi daha iyi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 İstediğim gibi birşey bulamıyorum ya kafayı yiyeceğim. Benim istediğim yandaki barları kategori şeklinde ayarlayabileceğim, portal ağırlıklı, anasayfayı istediğim gibi düzenleyebileceğim ve sadece son yazdıklarımın gözükmemesi.. Sanırım hazır site satın alacağım ya da hazır kodlarla bir site yaparım host alıp. O zamana kadar iyi bir fikir bulamazsam makale yazmaya devam edeyim yazın hepsini farklı bir siteye aktarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Wordpress kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Al sana bir kaç tema önerisi vereyim, belki hoşuna giden bir şey çıkar Arthemia Wave Skin HyperSpace İnci Diary Arkadaş beğendiklerinin aralarında ücretli olan varsa söyle bana göndereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 abi zevkini seviyim bunlar ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 seviyim derken , kötü manada, küfür yazamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Theridone said: Al sana bir kaç tema önerisi vereyim, belki hoşuna giden bir şey çıkar Arthemia Wave Skin HyperSpace İnci Diary Arkadaş beğendiklerinin aralarında ücretli olan varsa söyle bana göndereyim. Çok teşekkür ederim ya 3 tanesini indirdim aralarından seçim yapacağım gerçekten güzel temalar, benim istediğim gibi.. Bu arada arthemia teması ücretli mi acaba ücretli değilse nasıl indireceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Dynun said: abi zevkini seviyim bunlar ne :D lan aradan seçtiklerim bunlar işte. YİYOSA FEYSTEN SÖYLE ADAMIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 içerikleri imla kurallarına uygun şekilde yaz bol resim koy resimlerini isimlerini güncel başlıklar ile değiştir millet o konuyu araştırdığında alakasız olarak senin sitedeki reismler çıksın zamanla yükselir şirketlere verip yükselttiğinde bir zaman sonra google bunu anlarsa ilk 1k da bile göremezsin siteni ayrıca sürekli para vermek gerekiyor belli bir sonsua kadar ilk sayfalara çıkartmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 paylastigin bilgileri kendin mi yazdin yoksa bir yerlerden kopyala yapistir mi yaptin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 DynamicK said: paylastigin bilgileri kendin mi yazdin yoksa bir yerlerden kopyala yapistir mi yaptin? Hepsini kendim yazdım çoğunu yabancı kaynaklardan çevirip kendi yorumlarımı katarak yazdım. Kopyala yapıştır yapmadım. Sadece bir makalede birkaç satırlık kopyala/yapıştır var. Bu arada saçma olacak ama birşey soracağım. Başka bir sitede yazdığım bir yazı var onu sitemde nasıl yayınlarsam kopyala yapıştır olmaz? Kopyalayıp imla hataları düzeltsem olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Arkadaşlar an itibariyle sitem köpeklerde beslenme yazınca ilk 30. sırada çıkıyor daha önceden 200. sıralardaydı. 7 günde 30. sıraya yükseldim hit arttırıcı kullanarak tek kaynaktan günde 4-6k arası hit alıyordum 2 gündür yapmıyorum dünkü hitim 303 bugünkü 44.. Premium hit arttırıcı alıp random kaynaklardan siteme hit arttıracağım bir de alan adı alacağım. Ancak ben hazır site ya da wordpress'e geçmeyi düşünüyorum bu geçişi diğer siteye aktaramam değil mi hit vs olarak? Yani Google'da o kadar sıralama boşa gidecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 cakallik yapip da trafik artirma vb yapmaya kasma. aksi halde ceza alabilir ve siteni arama motorlari gostermeyebilir. 1- duzenli olarak orijinal icerik olustur 2- sitenin tasarimini kullanicinin cok rahat edecegi sekilde ayarla. 3- spam yapma, adam gibi yazilar gir. birileri yaziyi begenip baskasi ile kendi istegiyle paylasacak kalitede yazilar gir. 4- her yazi icinde min 5 tane populer anahtar kelime olsun. 5- insanlar genellikle sorulara yanit aramak icin arama motorlarini kullandiklarindan soru kaliplari daha iyi calisiyor. nasil kilo veririm? bilgisayarimi nasil tamir ederim? cv nasil hazirlanir? ... seklinde sorulari yazi icine ekle. 6- h1, h2 ... tagleri kullan 7- yazilara en az 1 fotograf ekle ve fotografin ismi ve alt yazilarini da yazdigin icerige uygun olarak duzenle. 8- sitede sosyal medyada yaziyi rahat paylasabilmek icin tuslar koy. 50 tane sosyal medya sitesinin tusu olmasina gerek yok, twitter, facebook, g+, pinterest yeterli. 9- gundemi takip edip gundemde olan bir sey uzerine yazi girmek cok yuksek trafik saglar ve site tanitimi icin en iyi yontemlerden birisi. 10- google webmaster tools vb kullanarak siteye verilen linkleri takip et. link building icin bu sitelerin alternatifi yerleri arastir ve oralara git uye ol kendi siteni tanit. liste boyle devam eder ama bu 10 tanesi seni 3 ay idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Theridone said: Al sana bir kaç tema önerisi vereyim, belki hoşuna giden bir şey çıkar Arthemia Wave Skin HyperSpace İnci Diary Arkadaş beğendiklerinin aralarında ücretli olan varsa söyle bana göndereyim. ÖM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Para ödeyip bir backlink servisine üye olabilirsin http://www.socialmonkee.com/ Bu baya iyi ama siteye girip kendin oluşturman lazım backlinkleri, sağlam sitelere veriyorlar diye biliyorum. Özgün içerik yaz, spinner kullanma başlangıçta. Meta keywordlerine falan önem ver. ... diyecektim ama ben bunları yapıyorum ve page rank falan rezil yinede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 şimdilik sadece makale yayınlayacağım. yazın site açıp hepsini bir araya toparlamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Google'dan şu ana kadar 14 kişi gelmiş. Birisi "soya herşeyin içinde neden var" yazmış bulmuş öteki de "sadece bakmak yetmes" yazarak bulmuş. soyalı olan anahtar kelimeyi yazınca blogum ilk sayfa 4. satırda çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Aynı içerikli siteden 4-5 tane aç.Hepsine aynı anda makale vs ekle.İçlerinden bir tanesi sıyrılır kesin üst sıralara doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Abi çoooooook zor kelimeler seçiyosanız ondandır , bak ben free bitcoin sites list kelimesi ile açtım çatır çatır bulunuyor giriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar