Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 6,5 yaşında bir kedim var. Dişi ve kısırlaştırılmış. Science Plan mi ne öyle bir markanın tavuklu light mamasını kullanıyorum. Mama kabını doldurmuyorum, bir ya da 2 defada bitirebileceği kadar mama koyuyorum ve tekrar yapmadan önce biraz bekliyorum. Ama hayvan şişman. Ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 yemek verme -_-# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 yem verme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 al bi lazer dana gibi koştur. bi de kısırlaştırılmış kediler için ayrı mamalar var, light dediğin oysa bilemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Tek çaresi yemeğini azaltmak yani spor yaptırsanda onların metabolizması farklı çalışıyor hayvana zarar verirsin. Yani koşu bandında kedi koşturmanın hayvana zararı olabilir malum yapı olarak yakalamak, yakalanmamak ve oyun için koşan bir cins sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar