Vodan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 7 yaşında arkadaş katili oldu Turaç TOP-Bahri KARATAŞ,(DHA) İzmir'de ilköğretim okulu öğrencisi 7 yaşındaki C.Ö. taso oyunu oynarken tartıştığı 9 yaşındaki Vedat Tekin'i bıçaklayarak öldürdü. Olay, dün saat 11.30 sıralarında Yamanlar semti 7096 Sokak 46 numara önünde meydana geldi. Pazarcılık yapan Mardinli Sevim ve Selahattin Tekin çiftinin beş çocuğundan biri olan İmbatlı İlköğretim Okulu 4'üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Vedat Tekin, arkadaşı C.Ö. ile 'taso' adı verilen oyuncaklarla oynamaya başladı. İddiaya göre Selçuk Yücel İlköğretim Okulu 2'inci sınıf öğrencisi C.Ö, sürekli galip gelen Vedat Tekin'le tartıştı. Vedat Tekin'in yumruklarına hedef olan C.Ö, evden meyve bıçağını aldı. Geri döndüğü sokakta Vedat Tekin'e bıçakla saldırdı. Kalbinin altından bıçaklanan Vedat Tekin, polisler tarafından kaldırıldığı Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. 7 yaşındaki C.Ö, 'cezai ehliyetinin bulunmaması nedeniyle'; savcının talimatıyla ailesine teslim edildi. [hline] Yahu ne günlere kaldık geçen hafta da dörtbuçuk yaşındaki çocuğun 2 kardeşini öldürdüğünü okudum. Kimse maddi durumuna bakmadan 4 er 5 er çocuk yapar ve yeteri kadar özeni gösteremezse olacağı budur işte elalemin başına dert olur hırsız olur katil olur kaçakçı olur herşey olur. Bu çocuk 7 yaşında arkadaşını öldürmüşse bunun önündeki takribi 60 yıllık yaşam süresi nasıl geçecek bu çocuk büyüyünce ne olacak nasıl olacak inanın dehşet içindeyim. Devlet'in fakir ailelere doğum kontrol yöntemi uygulaması gerekli bunların korunma için verecek paraları veya bilgileri olmadığından sıralıyorlar boyboy onabuna musallat oluyo sonra! [Bu mesaj Vodan tarafından 28 Kasım 2004 03:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 walla çok ilginç söylenecek bişey yok. Dehşete kapıldım![signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! [Bu mesaj Gadabriel tarafından 28 Kasım 2004 03:58 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 taso kills..[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 trajikomedi = dunya[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat.
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 [hline]7 yaşındaki C.Ö, 'cezai ehliyetinin bulunmaması nedeniyle'; savcının talimatıyla ailesine teslim edildi. [hline] aileside hah sana 3 ay harçlık yok diyip yollamıştır dışarı taso oynatmaya[signature][hline]Boo
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sen dizilerinde hukuğun üstünlüğünü içine edersen, tavuk keser gibi adam kesen adamların elini kolunu sallaya sallaya gezdiğini gösterirsen, polis veya benzeriyle hiç bi iş hallolmaz kendi işini kendin gör mesajını verirsen olcağı bu işte. gerçi dizi de olsa da olmasa da böyle adamlar var ya türkiye de orası da ayrı bir manyaklık zaten. ah be çocuk be ah be çocuk git olanları babana anlat aileler arasında çözülsün şu problem, sonra barışın offf. [signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 28 Kasım 2004 05:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 O diziler falanda çok etken bunlara. Çocuk zaten ailesinden bişey öğrenmediği için mecburen televizyondan bişeyler öğreniyo. Sen televizyonda 30 dakka eski çizgifilm yayınlar,geri kalan bütün zamanda yok kurtlar vadisi yok danalar ovası gibi diziler yayınlarsan olacağı budur.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 28 Kasım 2004 08:38 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yazık ya rtük animeleri kapatacağına şu çocukları özendiren programları kapatsın gerçi ailelerin bilinçsizliğide üst düzeyde çocuğuna niye böyle şeyler izletirsin ki.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sen bireyleri kurtlar vadisininin doğruluğunu yargılayamayacak kadar cahil yetiştirirsen izlerler. paticikte de izleyen çok, dışarıda da.. bence tamamen eğitim ve protesto edememe, bireysel eğlence için toplumsal çıkarın gözardı edilmesi meselesi.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 dışlansın be nolcak. Ben izlemiyorum aa ameleee gözüyle bakıyorlar ama ben onlara o gözle baktığım için umrumda değil. Benim gözümde onlar amele bir dizinin amele izleyicileri (tüm izleyiciler için geçerli değildir.)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 iyi o zaman suç Kurtlar Vadisi'ni izleyen velilerde. Dolayısıyla yetişkinlerde. Onu da kısıtlayamayacağın için dizi yapımcılarında... (Abarttım mı acaba? :))[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sadece bi taso içinmi?[signature][hline]deviL|may|Cry
Katsa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Kv ile ne alakası var çözemedim?_ Bizlerde izliyoruz ama sülalemi kestiğim görülmedi?
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 birde kesseydin :) bu olay kişiden kişiye değişiyor.[signature][hline]deviL|may|Cry
crepuscolo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bence olay tabiki bu dizilerde ve rtük te kurtlar vadisini seyret adam öldürme yollarını gör polise yakalanmayacağını san nasıl olsa dizide atlatıyorlar ya o kadar dı hayat sen mafya olayını abartırsan gözler önüne sermeye kalkarsan çocuklar için adam akıllı program koymazsan bu olaylar artar etrafta çocuk gibi çocuk kalmaz.... biraz abarttım mı bilmiorum ama böyle düşünüyorum....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 etrafta zaten çocuk gibi çocuk kalmadı bu kesin. her taraf mafya dolmaya başladı.[signature][hline]deviL|may|Cry
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bende 2 yaşında milli olmuştum..[signature][hline]
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hiç şüphemiz yok o zamanlarda pembe diziler me$hurdu :)[signature][hline]deviL|may|Cry
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Kendimi bir an 2 yaşında misyoner pozisyonunda düşündüm de, yarıldım gülmekten. Ulan delimiyim ben kendi esprime kendim gülüyom..[signature][hline]
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 No Commend!...[signature][hline]Rüyamda kuruluydu biliyordum diyordu inanmak lazımmış meğer iskanbil fallarına Uyandım bakakaldım hayali bir parmağın Bıraktığı yazıya Pencere Camının Buhusuna HOŞÇAKAL
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Commend değil o comment Abicim ingilizceden çakmıyosan niye ing yazılar yazıp hava atmaya çalışıyosun ki şimdi ya? Neden Ha NEDEEEEN?!? AAAAAA[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 abi bu ne ya ne günlere kaldık oluyo mu böyle şeyler ya düzgün bir dünya için falan diyoruz dünyayı dağıtıp bırakıyoruz bakalım daha neler görcez[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bundan 4-5 sene kadar önce oyun olsun diye "mortal combat" çılık oynar(!)dı küçükler. taso çıktı mertlik bozuldu demek. peh. yazık.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
nightstalker Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 O çocuğun yokedilmesi lazım. Bu olay algılayabileceği bir yaşa geldiğinde mazallah seri katil yapar.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Öne çıkan mesajlar