Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 iş yerinde yanımda oturan adam çay içerken yemek yerken sürekli ağız şapırdatma halinde hayatımda bu boyutta sürekli yapan birini görmedim nasıl uyarıcam ben bunu direk suratına söylemek olmaz yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 [email protected] gibi bir mail adresi al. sonra ordan ağzını şapırdatıyorsun diye isimsiz mail at. ter kokusuna falanda aynı şeyi yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ona küçük sürprizler oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 sevdiğin bi adamsa katlanıcan çaresiz. zaten sevmiyorum diyosan yapıştır suratına direkman. ya da kısasa kısas de, sen daha çok şapırdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 meraba de -sen o agizla nasil yemek yiyorsun? diye sor tam cevap verirken -cik aaz sapirdatmadan ye kerim belani de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 o taktiği uyguladım ama kolay bişi değil isteyerek yapınca bir yerden sonra komik geldi bana dayanamadım bıraktım. istifini hiç bozmadan devam ediyordu. abi birde yudum alınca defalarca yapıyor o nasıl bir keyiftir lan öle cak cak. haftasonları kafam iyi geliyorum denk gelirsem çok ters patlarım ondan korkuyorum sonra bütün gün yanyanayız gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 sen sadece yanindayken çekiyosun adami bide onu düsün hep duymak zarunda kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Söyle direk, dayanamıyorum kusura bakma diye. Sonra tak kulak içi kulaklığını oh mis. Sırf bu yüzden evimde bile kulaklıkla yemek yiyorum veya ayrı odada :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 dirsek at tam şapırdattığı an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Wolas said: o taktiği uyguladım ama kolay bişi değil isteyerek yapınca bir yerden sonra komik geldi bana dayanamadım bıraktım. istifini hiç bozmadan devam ediyordu. abi birde yudum alınca defalarca yapıyor o nasıl bir keyiftir lan öle cak cak. haftasonları kafam iyi geliyorum denk gelirsem çok ters patlarım ondan korkuyorum sonra bütün gün yanyanayız ggonun sinir oldugu seyi bul sonra sürekli ordan vur zayıf noktasına calıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 otur konuş abi şakayla karışık söyle insansa anlar zaten yok değilse hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 hayvanların da ağız şapırtartması normsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Fistan said: meraba de -sen o agizla nasil yemek yiyorsun? diye sor tam cevap verirken -cik aaz sapirdatmadan ye kerim belani de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 adamın annesini öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 masasına deve resmi koy o anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 kinayeli olarak söyle anlarsa insandır anlamazsa zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 suratına karşı de ben affetmem kim olursa derim milletin ağzının içini görmeye gerek yok 'şu ağzını kapa da ceyran yapmasın' de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 aynen bunu yap hemen ardından senin o çemçük azını -..erin lan! diye bağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ağzına terlikle vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar