Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ağır şapırdatma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iş yerinde yanımda oturan adam çay içerken yemek yerken sürekli ağız şapırdatma halinde hayatımda bu boyutta sürekli yapan birini görmedim nasıl uyarıcam ben bunu direk suratına söylemek olmaz yazık
Mesaj tarihi:
o taktiği uyguladım ama kolay bişi değil isteyerek yapınca bir yerden sonra komik geldi bana dayanamadım bıraktım. istifini hiç bozmadan devam ediyordu. abi birde yudum alınca defalarca yapıyor o nasıl bir keyiftir lan öle cak cak. haftasonları kafam iyi geliyorum denk gelirsem çok ters patlarım ondan korkuyorum sonra bütün gün yanyanayız gg
Mesaj tarihi:
Söyle direk, dayanamıyorum kusura bakma diye. Sonra tak kulak içi kulaklığını oh mis. Sırf bu yüzden evimde bile kulaklıkla yemek yiyorum veya ayrı odada :P.
Mesaj tarihi:
Wolas said:

o taktiği uyguladım ama kolay bişi değil isteyerek yapınca bir yerden sonra komik geldi bana dayanamadım bıraktım. istifini hiç bozmadan devam ediyordu. abi birde yudum alınca defalarca yapıyor o nasıl bir keyiftir lan öle cak cak. haftasonları kafam iyi geliyorum denk gelirsem çok ters patlarım ondan korkuyorum sonra bütün gün yanyanayız gg
onun sinir oldugu seyi bul sonra sürekli ordan vur zayıf noktasına calıs
  • Yeni Oluştur...