Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Selamlar beyler ve bayanlar(olmaz ya neyse) Age of Conan ve TSW Accountlarımı Toptan Satıyorum. Age Of Conan'da 3 UNLOCK durumda karakter mevcuttur. Rise of the God Slayer içinde mevcuttur. Bütün karakterlerin binekleri vardır. Toplamda 50 Veteran Tokenide İçinde. Bunlar; LvL 80 Assassin - PvP Level 5 - FURY EU ( PvP ) - 8 Gold Para ( Karakter PvP LvL 5 Armoru Giymektedir , PvE Full Mavileri + Bir Kaç T1 Mevcut ) LvL 74 HoX - PvP Level 1 - FURY EU ( PvP ) - 2 Gold Para ( Levelina Uygun Full Mavi Set Giymekte ) LvL 62 Bear Shaman - PvP 0 - RAGE EU ( Blood & Glory ) - 2 Gold Para - Extra Feat Sayfası Mevcut ( Gene Levelina Uygun Full Mavi Set Giymekte ) Hala kitli durumda olan, LvL 80 Barbarian - PvP Level 1 - 4 Gold Para LvL 40 ToS - PvP Level 0 - 50 Silver Para LvL 24 HoX - PvP Level ? - ? Para ( Bu karakter sadece pvp yapıyordu troll/gang mod ) The Secret World Accountunda, illuminati tarikatına mensup, bütün starterları kasılmış + hatırlamadığım 2 build + 4. mercanry kasılmış. 1 parçası dışında full epic giydirilmiş bir karakterdir. Aynı account içerisinde anarchy online, notum wars paketli mevcuttur. Karakteri hiç ama hiç hatırlamıyorum. 50 - 60 TL ne atarsanız kabul durumundayım elimden çıksın gitsin işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 om Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 iyimiş baya. tsw acc olmasa düşünebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Ben aldım kilit vurulabilir konuya :) Hep merak ediyordum TSW oynamayı baya iyi oldu ya. Satış için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar