Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mobonun fotosunu cek bi bakalim dogru mu baglamissin herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Dworgian said: abi evet foto çekip koysaymışsın. günaydın ayrıca. bir de, ben de böyle parça parça alıp kendim takayım diyordum ama sağol gitti tüm cesaretim. gerek yok bence ya cogu yer 30 tl veriyorsun takip gonderiyor. deger mi yorulmaya sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 vatanda yok galba o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ofisteyim anca onu akşam eve gelince yapabilirim, netten bakıyorum arkadaşın dediği gibi anakartın öle power sorunu var mı yok mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 e aynı anakart aynı arıza sen model yazmadan omu dedım evet dedın Daha mucızemı beklıyosun calısması ıcın ? vede 7 gun ıcınde gıt yoksa arızaya gonderırler beklersın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Dworgian said: vatanda yok galba o var var.testini falan yapıyorlar uyumlu mu değil mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 internet siparişinde varsa süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ha onu bilmiyorum :D parasını veriyosun, en iyi parçaları topluyolar sonra test falan sokuyolar.hatta indirime girsin diye cumartesiyi bekliyoruz falan demişlerdi bana. bu arada dediğinin aynısını, fan değiştirirken ben yaşamıştım.basıyorum, ışık yanıyo anakartta, 2 tur dönüyor fan sonra duruyodu.fazladan bi kablo takmışım ondan olmuş.baktım senin anakarta ama bulamadım ona benzer bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 e peki diyelim aldım götürdüm sırf anakartı dedim bu güç vermio, adam taktı bi şekilde oldu diecek al hadi olmadı tamam ok yenisin mi verecekler, yoksa ben bana o fiyatta başlka bişey ver mi diyecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 anakart bozuksa servise gider, 1 ay beklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 sen butun parçaları gotur orda 2 dakıka bakıyolar tmm arızalı deyıp pert e cıkartıyolar Bostancı ıcın konuşuyorum yukarı çıkıp yenı kartını alıosun dedıgım gıbı bunları 7 gun ıcınde yapman lazım yoksa tamır e gonderırler beklersın 40 ıs gunu (degısmedıyse bu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 dieevil said: sen butun parçaları gotur orda 2 dakıka bakıyolar tmm arızalı deyıp pert e cıkartıyolar Bostancı ıcın konuşuyorum yukarı çıkıp yenı kartını alıosun dedıgım gıbı bunları 7 gun ıcınde yapman lazım yoksa tamır e gonderırler beklersın 40 ıs gunu (degısmedıyse bu ) internetten sipariş ettim herşeyi dün ve ondan önceki gün geldi parça parça hala vatan bostancı bakabilecek mi bana? oradan almadım çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bios pilini cikarip on dakka bekleyip tekrar takmayi denedn mi. ben de kapata basinca tam kapanmiyordu pc oyle yapinca duzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mortis said: dieevil said: sen butun parçaları gotur orda 2 dakıka bakıyolar tmm arızalı deyıp pert e cıkartıyolar Bostancı ıcın konuşuyorum yukarı çıkıp yenı kartını alıosun dedıgım gıbı bunları 7 gun ıcınde yapman lazım yoksa tamır e gonderırler beklersın 40 ıs gunu (degısmedıyse bu ) internetten sipariş ettim herşeyi dün ve ondan önceki gün geldi parça parça hala vatan bostancı bakabilecek mi bana? oradan almadım çünkü hahah ozel'le yazmışın bende yağdırıyorum ordan :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 cmos resetle abi, bide eve gelince ara benı bı srayla bakalım herseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Yahu bi kac fotograf koysana bakalim, belki yanlis baglanti vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 koyamıyorum abi ofisteyim şu an bilgisayar evde aradım vatanı akşam 9.45 e akdar açığız yardımcı oluruz dedi. eve gelip kasayı komple sırtlanıp bi de monitörümü de alıp daha açmdım onu götürcem orada baktıracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Peki canıms neden kendin giriştin bu işe? Hayır elinden iş gelen becerikli bi adam da değilsin, epi topu twittera akşam ne yediğini yazıp social networking expertim diye geziyosun. Nedir bu kendine güven? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 abi yanlış bişey yapmadım ya öle bi muhamele yapiosunuz ki bilinçli adamım lan ben az çok biliorum neyin ne işe yaradığını bilg. mühendisi olamsam da açtım ekipmanları önüme açtım manualları emin olmadıysam youtubedan baktım vs. sakin sakin yaptım bitiridm gece 1 de, ve bastım düğmeye çalışmadı bu. şimdi de soruorum ne olabilri die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 hatalı montaj :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ekran kartı ram hdd bunları takar çıkartırım kafam rahat anakarta dokunsan 2 ye bölüncek lan niye risk ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 kasanın açma/kapama, led baglantılarını doğru yere bagladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 benim bildigim vatan degistirmez bu parcalari gecmis olsun..hatali montaj diyecekler.sende tuketici mahkemwsine gidecem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ya bi şekilde kendini güvenceye alıo olabilir alet. yani 1 saniye çalışıp kapanıosa, kendine gelen gücü falan kesio olabilir. adaptör vs kısmında bi sorun olmasın? evin başka yerlerinde prize takmayı denedin mi? anakartın güç kesme şeylerine bak varsa, yani atıyorum bi tür self koruma falan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Laorx said: kasanın açma/kapama, led baglantılarını doğru yere bagladın mı? reset switchle power switch i ters takmis olma ihtimalin cok yuksek mesela. Keza ramleri de hangi slotlara taktigin onemli. O yuzden aksam eve gidince detayli 5-6 foto koy buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar