Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 o mantıkla sadece kısa boylu kadınlar estetik cerrahi kullanırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 kardeş forumdan akıl alırsan şöyle diyim aslında ingilizce yazıldığı gibi okunmaz karı kızda malesef buna göre tavlanmaz nokta. not : hüseyin olarak karı ve kızlardan pek haz etmem, ama geceleri balanarhüseyin olarak karı ve kızları affetmem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Finklorpeyniri said: ben domatese hallenen adamlar gördüm. halveti için 1 kilo domatesle gelirdi yurtta böle. ne zaman baksam poşetle geliyor çıkıp gidiyodum odadan teknik neymiş anlatsana kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 abi ortasını oyuyor biraz. çünkü böle odada otururken ranzada böle yavaş yavaş muhabbet ederken hazırlık yaparken gördüm. baya o anki libidosuna göre kaç domates gerekiyorsa. sonrası zaten patlıcanlı türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 abi domatesin çekirdekleri içe kaçabilir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 adamın erekte olmuş hali 2cm fln olmalı.. düşündüm ve en mantıklı gelenin karpuza hallenmek olduğuna karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Damacanaya hallenenler de var, o da bir opsiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 duvardan duvara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 aktiftablet said: P sabiti kişinin penis boyunu göstersin. Birlikte olduğu hatunun boyu uzadıkca, oransal olarak p daha küçük gelmeye başlayacak. Yani hatunun boyu uzadıkça o penis daha küçük daha yetersiz gelmeye başlayacak. Kızlara bakarken hep bunu düşünürüm bi kere. kapasite olarak ters orantı var yalnız yabancı belgelesellerden izlediğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 BabacumMostors said: adamın erekte olmuş hali 2cm fln olmalı.. düşündüm ve en mantıklı gelenin karpuza hallenmek olduğuna karar verdim Şişe diziyormuş adam domatesleri sen 2cm diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 boy farkı sorun olmazmış. kız işi oldu kankalar. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 BabacumMostors said: adamın erekte olmuş hali 2cm fln olmalı.. düşündüm ve en mantıklı gelenin karpuza hallenmek olduğuna karar verdim başını ovuyordu ya domatesle. bide dediğim gibi torbayla geliyordu adam. şiş kültürü olabilir hiç oturup izlemedim 'abi nasıl ya bana da göster ehehehe' falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 pembelesene kadar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Suyunu salana kadardır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 suyunu salinca tadi gider, tavayi onceden isitip, her tarafini muhurlemesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ağzının tadını biliyorsun vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 chrome said: kıza dragon lance oku. severse evlen onunla. raistlin koyun çocuğunuzun adını da. yasak değil artık. raistlin benim olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 domates püresi gargarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Spark ne yapsın peki, boyu boyuna huyu huyuna kız bulamıyor cocuk. 0-2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Finklorpeyniri said: ...odada otururken ranzada böle yavaş yavaş muhabbet ederken hazırlık yaparken gördüm. baya o anki libidosuna göre kaç domates gerekiyorsa. şunu bi kaqfamda canlandırdım da.. muhabbet ediyorsunuz, elinde domates, yüzünde garip bir tebessüm, az sonra skeceği domatesi ve alacğaı keyfi düşünüyor bir yadnan da yarım kulak dinlediği muhabbete katılıyor ama dikkatinin çoğu domateste, as sonra hunharca girişeceği domateste o yavaş yavaş dikkatlice keyfini ala ala temizliyor domatesini, yüzünde garip bir tebessüm, ve sizinle muhabbet ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 niye böyle şeyler canlandırıyorsun kafanda dedem yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Soğuk domates ıyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 lunatari said: ben uzunum. kardeş... erkeğin uzun olması her zaman iyidir. abi sözü dinle sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 copry said: niye böyle şeyler canlandırıyorsun kafanda dedem yaa dur daha arada da kaldırıyor domatesi "içind eçekirdek kaldımı?" diye kontrol ediyor ışığa tutup fln "hey maşallah can kırmızısı can" diye kendi kendine konulşuyor sonra işine devam ediyor nasıl bir motivasyonsa bu hay bin kahır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar