Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgili adayıyla aradaki boy farkı

lunatari

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

P sabiti kişinin penis boyunu göstersin. Birlikte olduğu hatunun boyu uzadıkca, oransal olarak p daha küçük gelmeye başlayacak. Yani hatunun boyu uzadıkça o penis daha küçük daha yetersiz gelmeye başlayacak. Kızlara bakarken hep bunu düşünürüm bi kere.

kapasite olarak ters orantı var yalnız
yabancı belgelesellerden izlediğim kadarıyla
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

adamın erekte olmuş hali 2cm fln olmalı..

düşündüm ve en mantıklı gelenin karpuza hallenmek olduğuna karar verdim

başını ovuyordu ya domatesle. bide dediğim gibi torbayla geliyordu adam. şiş kültürü olabilir

hiç oturup izlemedim 'abi nasıl ya bana da göster ehehehe' falan diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Finklorpeyniri said:

...odada otururken ranzada böle yavaş yavaş muhabbet ederken hazırlık yaparken gördüm. baya o anki libidosuna göre kaç domates gerekiyorsa.

şunu bi kaqfamda canlandırdım da..

muhabbet ediyorsunuz, elinde domates, yüzünde garip bir tebessüm, az sonra skeceği domatesi ve alacğaı keyfi düşünüyor bir yadnan da yarım kulak dinlediği muhabbete katılıyor ama dikkatinin çoğu domateste, as sonra hunharca girişeceği domateste

o yavaş yavaş dikkatlice keyfini ala ala temizliyor domatesini, yüzünde garip bir tebessüm, ve sizinle muhabbet ediyor..
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

niye böyle şeyler canlandırıyorsun kafanda dedem yaa

dur daha arada da kaldırıyor domatesi "içind eçekirdek kaldımı?" diye kontrol ediyor ışığa tutup fln "hey maşallah can kırmızısı can" diye kendi kendine konulşuyor sonra işine devam ediyor

nasıl bir motivasyonsa bu hay bin kahır ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...