Seru Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 gençler wonderfulpiece ekleyin 50 yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 jackpot bitti mi? ya... 200 yapayım diye yırtındım, giremiyorum şimdide :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 sanctuary deck nasıl? yeni bir hesap açıp, sanc deck alsam gold ile, gelen seal ilede void box satın alsam. çok güzel bir destem olmuş olur sanırım. nasıl fikir? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ben yaptım o dediğini ilk alt acc.umda ve çok iyi sonuç vermedi. şans ve/veya farm lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 başka türlü böyle bir mantık yapabilirmiyiz? promosyon kodlarını ve başlangıç paralarını en iyi şekilde nasıl değerlendiririz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Kaede said: şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 girdim işte tuto muto. ilk oyun. tek turnde bütün creatureları kaybetti herif. afk bıraktı gitti. arada gelip eheheheh yazıp gitti tekrar falan. internet ne kötü birşey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 bu water neymiş ya.. Adamı uyuz ettim :D. Adam bi defans yapamadı. Zehirlediği adamımın canı 1 kalınca (iyiyse kartım) geri elime alıyorum :D. Adamın yaratıklarının yerini değiştire değiştire, herosunu kanırttım :D. Herif surrender bile çekemedi, hareketlerim öngörülemez =). bu water herolarının kullanabileceği kartlar hangi paketlerde? Necro için reinforcement açıyordum ama, gold ile açacağım göremedim buna. Bi arkadaş "void" paketlerinde dedi ama. Onların hepsi seal istiyor. gold ile açmak istiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 emilioda her deck var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 o yüzden biraz gereksiz oluyor sanırım? :D Hem pahalı hemde işime yaramayan şeyler çıkabilecek. desteme olmayacak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 baştan sona emilio alırsın iyi sanırım. pitte kart bekleyebilirsin yada small pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 0 might lı hero ile oynuyorum bomba ya. Adamlar kafadan kurulamazsa iyi bi el ile, oyun benim direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 discard to heal 3 dmg herosuna wolf retribution yapmaya calıstım bende.. wolfların eksiklerini tamamlasam şık olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 şu deck çok ilginç gözüküyor , 1 creature var sadece http://www.mmdoc.net/show_deck/2773/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 LethE said: discard to heal 3 dmg herosuna wolf retribution yapmaya calıstım bende.. wolfların eksiklerini tamamlasam şık olcak diz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 birşey soracağım. şimdi işte bu campaignden gelen ne varsa boosterlara akıttım. bundan sonra booster almak için sadece para mı yatıracağım yani? bitti mi gold income seal income falan birincisi mtg'den farklı olarak mana çeşitliliği olmadığı için kendi kafama göre her renkten kart koyabilirim heralde değil mi? yada mesela necro başladım ama orc hero çıktı mesela sadece kombo uyumuyla alakalı heralde bu muhabbet? kartı oynayamama diye birşey yok dimi? edit: ya heroların spell schoolları varmış deck yapma işine girmediğim hiç farketmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 ırçlara göre düzüyosun yaratık ve forçunları speller de heronun yaptığı spellere göre dğeişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 hero seçiyorsun. heronun ırkı neyse (inferno, necro, haven, stronghold, sanctuary) onun yaratıklarını (+neutral), kartının sağ tarafındaki büyü okullarından da büyüleri ve fortuneları yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 yalnız fena durmuyor oyun ya. ama alışmak lazım. bide bana hiç öle 2-3 reslik creature çıkmadı. gelen bir spamliyor 1-2-3 dmg yiye yiye veremden ölüyorum. tutamıyorum çünkü önünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 damage spelldir felan kurtarmıyor mu? melee/rangeD guard karakterler de çok pis ağlatıyor o spell cost creture spamları. necroysan bi kartı library üstüne koy (yada discard et tam hatılrmaıoyrum) cost u 2 ve altı olan yaratığı öldür kartı olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 nick Nefruhm :) ekleyin arkadaşlar. arada duel yaparız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 abi yazdiniz mi, muhabbetini yaptiniz mi bilmiyorum da, crag hack'i tutorial'da dovduruyor, ustune 'abi ben yaptim sen yapma' dedirtiyor. agzini kirasim geldi kim yazdiysa o satirlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 oradaki diyalog korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 okumadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 yalnız campaign easymode havenla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar