Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 nordlydian said: şu son bossu nasıl geçtiniz? mausu parçaladım.. annesini sevdiğimin bosu ne yapsam yatmıyor.. çok kızgınım şu an.. asdf, sondan 1 öncekini geçip sonda mı takıldın? full ofansif oyna ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Masticore said: blood caller cikti bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Verebilsem veririm inan ya da trade ederdim en kotu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ulan okadar millete akıl verdik şimdi kendim kara kara düşünüyorum goldla sealla ne alsam diye asdf lvl20 olucam bu gece heralde 1175 seal ve 125k+ falan para olucak. Şimdiye kadar 2 the box aldım goldla da heroic pack, reinforcemnt pack karışık oladım. Sadece inferno starter deck var. Void box aklımı çeliyor ama lvl 21 olmam lazım o prablem değilde olasılığın yarısından fazlası sanctury kartları ama içinde 3-4 tane güzel her factiona özel kartlarda var. Bi taraftan şu 125klık necro starter deckine kafam gidiyor. 1 box sealla 1 de goldla necro deckini mi alsam ? İnferno oyun tarzı olarak hoşuma gidiyorda baya bir rng gibi geliyor. Ne yapsam, fikir verebilecek varmı ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 2 Bloodcaller 2 Wyvern Rider im var. Ama Kelthorum yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bir de şu oyunun en büyük eksiği rakibe response oynamanın olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ben yeniyim card oyunlarına 1-2 basit bişi somak istiyorum -şimdi başta 3 seçenek çıktı ben undead seçtim bunun oyuna etkisi ne? promosyon kodlarını girdim bisürü card aldım bunlar farklı factionlardan bunları kullanıcak mıyım? -başta 3 seçenek çıktı ama deck sayfasında 6 faction var.neutral var mesela bu orc invasion un 2. görevinde yenildim mesela adam ilk turnde 2 card koyuyor ben hiç koyamıyorum 2. turnde 2 tane daha koyuyor ben 1 tane koyuyorum daha baştan 4vs1 cardla başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 quixef said: Bir de şu oyunun en büyük eksiği rakibe response oynamanın olmaması. instant olayından mı bahsediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 o sealed fate decki de bayağı op esasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 aynen alıcam galiba severed pack(gold)içerik fena değil + the box(seal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 kthxbye said: ulan okadar millete akıl verdik şimdi kendim kara kara düşünüyorum goldla sealla ne alsam diye asdf lvl20 olucam bu gece heralde 1175 seal ve 125k+ falan para olucak. Şimdiye kadar 2 the box aldım goldla da heroic pack, reinforcemnt pack karışık oladım. Sadece inferno starter deck var. Void box aklımı çeliyor ama lvl 21 olmam lazım o prablem değilde olasılığın yarısından fazlası sanctury kartları ama içinde 3-4 tane güzel her factiona özel kartlarda var. Bi taraftan şu 125klık necro starter deckine kafam gidiyor. 1 box sealla 1 de goldla necro deckini mi alsam ? İnferno oyun tarzı olarak hoşuma gidiyorda baya bir rng gibi geliyor. Ne yapsam, fikir verebilecek varmı ? :/ o necro deckini al abi base halini kullandım gayet güzel, heronun abilitysi hayvan gibi zaten. ama istersen sanctuaryde deneyebilirsin, güçlü bir deck gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Sparkcaster said: quixef said: Bir de şu oyunun en büyük eksiği rakibe response oynamanın olmaması. instant olayından mı bahsediyosun Evet, Magic teki gibi rakibin turn u sırasında counter olsun spell removal olsun bişiler yapabilsek çok güzel olurdu, açıyorum Celestial i, adam atıyor combat dmg yiyen ölür enchantment ini, bir vuruyor 1 dmg vuran shooter la, yattara. İçim acıyore. Ama dev'lere sormuşlar, kesinlikle gelmeyecek counter olayı, herkesin turn unu kendine ait hissetmesini istiyoruz diye saçmalamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 quixef said: Ama dev'lere sormuşlar, kesinlikle gelmeyecek counter olayı, herkesin turn unu kendine ait hissetmesini istiyoruz diye tercih etmişler fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Yok abi direk saçmalık, insanlar tedirgin oluyor öyle falan yazmışlar, vah yazık yani, ekstra düşünmen gereken bir şeyler katıyor oyuna, rakibin turn unde bir şeyler yapabiliyor olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ya oyunda yeterince parametre var zaten şu anda instantlar gelmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 magicden farklı biraz mekanikler o yüzden olmasa da olur açıkçası. yeni deckler seriler kaleler falan geldikçe gelişir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ya öeah son 5 maçımın 4ü arianaya karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Şikayet etmeyin abi nolur. adamda haven sembole kanmayın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 büyük konuşmayayım ama 1.5k elo üzerine çıkmanın tek yolu haven olsa bile oynamam, bukadar kanser bir faction yok, oynarkende karşındaykende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bu turnuva nasıl oluyo 5 ticetim var kullanmadım daha deniyen varmı hiç .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 kthxbye said: büyük konuşmayayım ama 1.5k elo üzerine çıkmanın tek yolu haven olsa bile oynamam, bukadar kanser bir faction yok, oynarkende karşındaykende abi haven oynamak çok keyifli, draftın iyiyse 9. turdan sonra mümkünatı yok adamın herhangi bir creatureını öldürmesinin ya da seni yenmesinin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Kontrolun sizde oldugunuzu gordugunuz her deck guzeldir :) Bana. Gyser lazimmmm. Ya da adriana lima hero su ile yesile donmem lazim. sacrifice'da güzel card denk geldiğinde söyleyin de kıyım yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 oy oy bu sabah ariana packini aldım bide box (3 tane box açmış oldum) dark büyülerimde fulldü, birde şu fortune var kullandığını spelli geri getiren böyle pislik bir oyun yok adamın orduyu ele geçerip adama geri kullanıyorum yada instant killerle eritiyorsun daha 4 oyun attım 4 ünde de ezdim hakikaten iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 açıldım biraz necro ile 5 el aldım artarda ama campaign'de son tier ikinci göreved paso magic shield creature örümcek tipi geçemiyorum bi de extra 1 hp ile açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Box almadan adam gibi deste imkansız sanırım ya da ben cok şansız bi adamım.Devamlı işime yaramayan kartlar geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar