Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might and Magic: Duel of Champions (Online card gaming)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben discard'in (bazı durumlar haric) ise yaradıgını ima etmedim. hem damage vurup,hem kart cekmenin büyük bir avantaj oldugunu söylemek istedim. kart cekmek seni bir turn ileri atıyor özellikle turnler ilerledikce

discard'sız olsa zaten ya o kartı bulur onunla oynardım ya da bırakırdım :)
Mesaj tarihi:
haven'a karşı her deck kötü neredeyse, ama haven çok rahat kötü draft yapabilen bir deck ne bileyim.

eleonore çıktıysa ve 2 el içinde öldürecek spellin yoksa direk surrender et tavsiyem.
Mesaj tarihi:
Seru said:

necro hakkında fikirler neler, deck'i biraz adam etmeden ezik gibi geldi bana özellikle haven'a karşı.

forsaken çok sağlam oluyor ilerde hacım diğer factionlara göre kart buldukça daha ivmeli bir şekilde güçleniyor benim gördüğüm.
Mesaj tarihi:
700 elodan sonra nerdeyse 1 tane inferno görmedim gene gözünü çkarmışın first pickin her oyunda olduğu gibi -.- yalnız 1250 elo keltas geldi gg nası bir ladder varsa
Mesaj tarihi:
Bir yerden buildleri bulmak lazım bir adam geldi karşıma stone armordu snadstormdu istediğin kadar minion diz hasar verdirtmedi ve 1 minion bile koymadı turnler geçti geçti cyclone bilmemne 1 kere vurdurtmadı sonra mana çalma ve mana artıran fortune leri attı bir spell mi ne var sanırım manaya göre vuruyor bi koydu 14 dmg heroya asdf bir iki tanede direk heroya dmg vuran kart attı 18 den 0 a bi turnde indirdi beni. Gerçi 1 dispell gelmedi ondan yattım ama pislik bir build kullanıyordu
Mesaj tarihi:
Tankard said:

Dark assasin bendede var çok denedim kullanmayı bi hayrını göremedim ...

çıkardım deck den en son ...

bu lafımı yiyorum,yanlış kullanıyormuşum maç aldırıyor resmen

2 tane oldu bende ikisinide açtığım oluyor adam ya bakıyor öle yada kaçıyor ..

ilk turn birini açarsan moralmen cöküyor adam zaten 2. turn ikinciyide açabilirsen karşındaki ilğinç tepkiler vermeye başlıyor hehe
Mesaj tarihi:
Seru said:

Black_Hand said:

beginnera verebileceğiniz tavsiyeler var mı?

sealeri harcama

ne için kasayım mesela?

seal dedigin o mavi şeyse 1000 kadar var hiç harcamadım.
50k da gold um var.

level 3 üm ^^
Mesaj tarihi:
kthxbye said:

800+ eloyu geçtim muhtemelen 1k yaparım bugün yarın sonunda, nazar değmezse hehe :P

şunu dedim ya elektrik bile gittti, launcherın kitlenmesi de +1. ağzıma vurayım -.-* bugünde gitti 1k elo rüyası
Mesaj tarihi:
o değilde vizyonu baya geliştirmek lazım bugün gördüklerimden sonra %10 biliyor sanırken %1 bildiğimi anladım asdfsd ah bu nerd'ler ne taktik ler buluyor gene düştüm 700 lere -.-
Mesaj tarihi:
ben 800 elo civarı olduğumda öyle bir losing streake girdim ki eski inf deckiyle, 500 de falan buldum kendimi

sonra keltoş toparladı biraz ama onda da kart yok işte. lord of dragons decki gelince el sallıyorum
  • Yeni Oluştur...