Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ben discard'in (bazı durumlar haric) ise yaradıgını ima etmedim. hem damage vurup,hem kart cekmenin büyük bir avantaj oldugunu söylemek istedim. kart cekmek seni bir turn ileri atıyor özellikle turnler ilerledikce discard'sız olsa zaten ya o kartı bulur onunla oynardım ya da bırakırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 aynı anda yapamıyosun onları, hero sadece 1 action yapabiliyor her turn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 aha ok fail ikisini bir sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 necro hakkında fikirler neler, deck'i biraz adam etmeden ezik gibi geldi bana özellikle haven'a karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 haven'a karşı her deck kötü neredeyse, ama haven çok rahat kötü draft yapabilen bir deck ne bileyim. eleonore çıktıysa ve 2 el içinde öldürecek spellin yoksa direk surrender et tavsiyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Seru said: necro hakkında fikirler neler, deck'i biraz adam etmeden ezik gibi geldi bana özellikle haven'a karşı. forsaken çok sağlam oluyor ilerde hacım diğer factionlara göre kart buldukça daha ivmeli bir şekilde güçleniyor benim gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 spell dmg deckleri bayağı iyi havena karşı keza keltoşun vurduğu enrage dmgı her türlü reductionı geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 iniyor şu anda meraklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 necroda nergal güçlü baya anti counter şeyleri yoksa karşıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 700 elodan sonra nerdeyse 1 tane inferno görmedim gene gözünü çkarmışın first pickin her oyunda olduğu gibi -.- yalnız 1250 elo keltas geldi gg nası bir ladder varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bir yerden buildleri bulmak lazım bir adam geldi karşıma stone armordu snadstormdu istediğin kadar minion diz hasar verdirtmedi ve 1 minion bile koymadı turnler geçti geçti cyclone bilmemne 1 kere vurdurtmadı sonra mana çalma ve mana artıran fortune leri attı bir spell mi ne var sanırım manaya göre vuruyor bi koydu 14 dmg heroya asdf bir iki tanede direk heroya dmg vuran kart attı 18 den 0 a bi turnde indirdi beni. Gerçi 1 dispell gelmedi ondan yattım ama pislik bir build kullanıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Tankard said: Dark assasin bendede var çok denedim kullanmayı bi hayrını göremedim ... çıkardım deck den en son ... bu lafımı yiyorum,yanlış kullanıyormuşum maç aldırıyor resmen 2 tane oldu bende ikisinide açtığım oluyor adam ya bakıyor öle yada kaçıyor .. ilk turn birini açarsan moralmen cöküyor adam zaten 2. turn ikinciyide açabilirsen karşındaki ilğinç tepkiler vermeye başlıyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Seru said: Black_Hand said: beginnera verebileceğiniz tavsiyeler var mı? sealeri harcama ne için kasayım mesela? seal dedigin o mavi şeyse 1000 kadar var hiç harcamadım. 50k da gold um var. level 3 üm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 goldla heroic pack al, seal ile the box, kartları heroları tanı biraz deck oluşturmaya çalış. (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 kthxbye said: 800+ eloyu geçtim muhtemelen 1k yaparım bugün yarın sonunda, nazar değmezse hehe :P şunu dedim ya elektrik bile gittti, launcherın kitlenmesi de +1. ağzıma vurayım -.-* bugünde gitti 1k elo rüyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 1k seala 1k elo kasılır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 o değilde vizyonu baya geliştirmek lazım bugün gördüklerimden sonra %10 biliyor sanırken %1 bildiğimi anladım asdfsd ah bu nerd'ler ne taktik ler buluyor gene düştüm 700 lere -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 1000 elo yu geçmem ben zaten ondan sonrası deli manyakların işi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 En bayık şey necro vs necro ikimizde birbirimize bakıyoruz creature koysunda kapıyım,öldüreyim diye asasfag heaven heaven dediniz hiç öyle okadar etkilemedi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 26 dakika sürdü dün, adamın destesi bitti falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 campain son bosu geçemedim.. deli olmak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Campaign 3. boss son bosstan daha zor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ben 800 elo civarı olduğumda öyle bir losing streake girdim ki eski inf deckiyle, 500 de falan buldum kendimi sonra keltoş toparladı biraz ama onda da kart yok işte. lord of dragons decki gelince el sallıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 şu karta aklıma girdi heroyu zart zurtu değiştircem kullanmak için nerdeyse .. http://i.imgur.com/JyiVNqA.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Lectre said: goldla heroic pack al, seal ile the box, kartları heroları tanı biraz deck oluşturmaya çalış. (bence) hangilerini almalıyım peki? necroyum birde normal birde premium var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar