Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 var mi atıcak 1 el ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ben atarım raistlinthewiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 her turnde rakip kart çekerken otomatikman, ben neden draw a card demek zorundayım, adamın herosunda öyle bi açıklamada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bombilo said: ben atarım raistlinthewiz yolladim req. allah allah oyle birşey yok yani hero yok bildiğim kadarıyla 1 tane kart otomatik vermeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 vermiyor bana her oyun aynı şey 3 4 turnden sonra elimde kart kalmıyor vermiyor kart tek tek çekmek zorunda kalıyorum. hata mı bende mi bir enayilik var anlamadım. help kısmında her yeni turnde yeni bi kart çekersiniz diyor. bende çekilen birşey yok ben de diyorum campaign neden zorlanıyorum anlaşıldı aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Herkes tag lerini bir yazabilir mi, bu mesajı tagler geldikçe güncelleyeceğim. Benimki Paticik nick i ile aynı, isteyen eklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 10 tane hesap var bende dgsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Seru said: vermiyor bana her oyun aynı şey 3 4 turnden sonra elimde kart kalmıyor vermiyor kart tek tek çekmek zorunda kalıyorum. hata mı bende mi bir enayilik var anlamadım. help kısmında her yeni turnde yeni bi kart çekersiniz diyor. bende çekilen birşey yok ben de diyorum campaign neden zorlanıyorum anlaşıldı aq. alla alla bugmı var acaba, başka bir hesap açıp denesene olmadı clienti yeniden yükle zaten 164 mb. Normalde her turn sana geçtiğinde 1 kart otamatik kesin veriyor, ayrıca 1 mana harcayıp istersen ek olarak draw yapabiliyorsun herodan. Buarada öm attım hacı sana dün cvp yazmayı unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yahu baktım helpe veriyor diyor, bi de campaign'de ve duel 5 6 turn'dan sonra yalan oluyorum elimde kart kalmıyor, az önce bi noob ile oynadım adam çatır çatır sürekli elinde 5 kart var her turn geliyor, ilk başta sadece campaign'de herhalde bilerek alıyolar diyodum ama duel'de de herif her turn'ın başında aldı, ben işe başı aldım tam mana ile. oyun forumlarına yazdım bakalım ne diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hangi heroyu kullanıyorsun? karşındaki adam discard skilli flm kullanıyor olabilir ara ara, ya da imp falan? bu arada arkadaşlar eklerseniz şu 2 accountumu sevinirim, arada oyunda atarız ^^ DreamCasts BloodSanctuary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ohh be 10 oyundan 9'nu aldım en son, şu hero hayatımı kurtardı resmen. Inferno oynayanlara şiddetle tavsiye ediyorum şu 3 spellin combosu öyle ölümcül ki. 800+ eloyu geçtim muhtemelen 1k yaparım bugün yarın sonunda, nazar değmezse hehe :P http://i42.tinypic.com/14mx5z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ktxhbye abi decki bi yazıversene kısaca,bende sırf fire + dark combosu ıcın kal-azaar dusunuodum. hatta mmdoc'a koyabilirsen deki sukela olur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 o sitenin adresini bidaha versene hacı koyayım, kısaca da şöyle anlatayım Creature: 4 might üzeri minion almadım malum zaten 0 might ile başlıyorsun 1-2 mana harcıyanlar önemli baya dengeli bir şekilde kaliteli 1-2-3-4 manalık minionları doldurdum 3-4 tane uncommon ravager var onlarda baya faydalı ama şart değil hatta bir oyunda adam elimden hepsini sildi bi fortune la genede rahat yendim. Spell: Bu hero zaten statlarına baktınmı kendini belli ediyor caster aldıklarım; 4 firebolt 3 dispell 3 fireball 2 firestorm 2 teleport 2 şu targetladığın minionun hasarını başka düşmana spell dmg vurduran büyü 1 inner fire, 4 manalık karşı minionun kopyasını yapan dark büyüsü 2 tane, 1 tane 6 manalık karşıdaki minonu sana geçiren, 2-3 tane weakness, 2 tane 3 manalık death seal (şu mor örümcek ağı artworklu targeta ne vurursan vur instant öldürten büyü) 1 arcane ward Fortune: sadece gold pine (şu ekstra 1 mana veren) Speller ve minionlar öyle güzel denk geliyor ki stat verirken her aralıkta yararlı büyü denk geliyor o yüzden 5 magic toplıyımda fire storm gelsin o 3 turnde de can çekişiyim durumu olmuyor yani. Aşşa yukarı olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 http://www.mmdoc.net/ abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 benimde kal-azaar deckim dediğine yakın baya, fortunela biraz daha fazla oynuyorum sadece, creature sacrifice etmeden, oyun biraz uzun sürüyor ama yenilmem baya zor hele 10. turnü falan görmüşsek. sanctuary sinir ediyor bazen tek sıkıntım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 LOL DEMEDIM OH DEDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 kthxbye said: ohh be 10 oyundan 9'nu aldım en son, şu hero hayatımı kurtardı resmen. Inferno oynayanlara şiddetle tavsiye ediyorum şu 3 spellin combosu öyle ölümcül ki. 800+ eloyu geçtim muhtemelen 1k yaparım bugün yarın sonunda, nazar değmezse hehe :P http://i42.tinypic.com/14mx5z.jpg ne sacma bir heroymus o oyle. hemde evlere şenlik. M&M'de damage'in perma oldugunu düsünürsek (mtg gibi el sonunda resetlenmiyor hp) zaten güzel,üstüne birde draw,discard koymuslar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 beginnera verebileceğiniz tavsiyeler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 O hero nun discard olayı her turn tek kart mı yoksa elinde ne kadar kart varsa, hepsini tek turnde, istersen discard edip karşı tarafa vurabiliyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Masakari said: Kal Azaar ın discard olayı her turn tek kart mı yoksa elinde ne kadar kart varsa, hepsini tek turnde, istersen discard edip karşı tarafa vurabiliyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 her turn tek kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Masticore said: kthxbye said: ohh be 10 oyundan 9'nu aldım en son, şu hero hayatımı kurtardı resmen. Inferno oynayanlara şiddetle tavsiye ediyorum şu 3 spellin combosu öyle ölümcül ki. 800+ eloyu geçtim muhtemelen 1k yaparım bugün yarın sonunda, nazar değmezse hehe :P http://i42.tinypic.com/14mx5z.jpg ne sacma bir heroymus o oyle. hemde evlere şenlik. M&M'de damage'in perma oldugunu düsünürsek (mtg gibi el sonunda resetlenmiyor hp) zaten güzel,üstüne birde draw,discard koymuslar lol yoo o discard çok nadir yerler dışında hiç bir işe yaramıyor biraz decklerin mantığını düşünürsen kendin bulursun anlatmama gerek yok heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Black_Hand said: beginnera verebileceğiniz tavsiyeler var mı? sealeri harcama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar