Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hmms k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bende bi sure keltoş oynadım. oldukça iyi bir deck ama unutmamak lazım, karşınızda ki adam deck'in olayının tamamen enrage oldugunu biliyorsa ve önlemini alıyorsa, sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ne yazık ki istediği kadar önlemini alsın mulligan alınca bile ÇOK ÇOK kötü bir el gelmiyorsa ı ıh olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 warchanter var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 tamam yeter klavyeye yüzünü sürsen çıkıyosun 1500 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 şu fireball boş slota da atılabilse inferno adam olacakta -.- 10 oyundan 1 inde anca 1 den fazla target a vurabilcek durumun oluyor, hatta çoğu oyunda melee minionun dibinde olduğundan atamıyorsun. Haven göya deffansive adamların dmg ve aoe büyüleri 10 kat başarılı fire spellerden şaka gibi. Zaten infernonun minionlarının hasarı iyi olsada cük kadar canları var hiç birşeyin önüne koyamıyorsun. ilk QQ muda yapmış olayım asdf az önceki oyundan: o değilde bu nasıl fail bir decktir :D http://i42.tinypic.com/313lhsl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 3-1-8 6-4-4 common lar var daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 maviyle daire içine aldığım yeri kastettim karşı tarafın desteyi yani asdfsdf adam 140 kart falan almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 said: Zaten infernonun minionlarının hasarı iyi olsada cük kadar canları var hiç birşeyin önüne koyamıyorsun demişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 inferno oynıycaksanız başlarda aşure ok ama ilerde rush deckine dönmeniz lazım. 4 magic ÇOK fazla o yüzden fireball ve üstünü sallayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 @dreagloth tabiki 5-6 mighta geçtiğinde hp si yüksek minionları var ben genel olarak bahsettim, 4 migt ve mana harcıyarak koyduğun şu 3-1-8 scubbus birtek istisna. 4 mana ya ravager koyuyorsun 6 dmgi var tamam sağlam ama 4 canı var splash dmg ve aoe de bile direk gg, 2 mana harcayan yaratğn karşısına koyamıyorsun patır patır indiriyorlar. Genel olarak minionları yüksek dmgli düşük hp li. Ki bunda sorun yok sonuçta denge için böyle olmalı ama offansive spelleri işlev olarak tırt olunca sıkıntı çekiyorsun. Bu heroyla devam edicem ben heralde artık dark spellde kullanabiliyor en azından fortune ları çıkarıp dark spelleri ekledim çok daha başarılı oldu. 4 mana ya karşıdaki creature'ı instant kill öldüren büyüler weakness life drain büyüleri falan iyi oldu. @kaede işte fireball da diğer air ve light offansive spellerine göre resmen fail infernonun en büyük sıkıntısı bu bence. Fire storm iyide oda 5 magic istiyor, neyse bu hero en azından 2 magicle başlıyor bugün oynıyım bakıyım bunla bir feedback yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 dreagloth said: 3-1-8 6-4-4 common lar var daha ne olsun 6-4-4 common değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ne zaman bitiyo maintenance var mı bir yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 launcherda bile online gösteriyor kısa sürer sanırım twitterdan falan duyurulmadı, gift code istiyoruz yazdım facebooklarına :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 There will be a quick 1 hour maintenance today starting at 2pm UK time. We will be updating our servers in order to keep inproving our server quality and stability. Don't forget that you can always check out the many TwichTV or Youtube videos on Duel of Champions in order to get the latest ideas and tips about the game Best, Aza ---------------------------------- 1 saat sürecekmiş Source: http://forums.ubi.com/showthread.php/770252-Maintenance-15-05-2013?s=2081abfa0e6b2a6a7b6b8382480c1a93 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hmm inşallah gift code talebime olumlu dönerler beğenen insan sayısı artıyor nihahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 6-4-4 uncommon ok, common hali ne 4-3-4? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 uncommonların common hali diye birşey yok sanırım ama benzeri 3 mana ile yerşleştirdiğin 4-3-4 melee var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 son paketle heroes a dungeon eklendiğine göre dungeon/dark elf decki de gelir heralde ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 dreagloth said: 6-4-4 uncommon ok, common hali ne 4-3-4? abi creaturea laf söyleyeceksen sanctuarye söyle hayvan gibi özellikleri vs. ayrıca fire spelleri çokta kullanışlı değil, haven decktekiler daha iyi inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 inferno deck icin belias tavsiye ederim primal ve dark guzel sinerji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 beliası her gördükçe low eloda sadece hero ability kullanıp discard edip damage vurmaya çalışan salaklar geliyor aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bot onlar para kasıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 botda mı varmış :O ya sinir oldum yine salağın biri yine low elo oynamadı oynamadı bende hızlı oynar mısın dedim, sonra bıraktı gitti komple yazdıda bir şeyler hani afk değil, dedim oynayıp alayım 2 dk bekleyerekte olsa, süre sayacı 00da kaldı bir şey olmadı ahahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar