Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 çok yanlış zamanda bulaştırdınız bu oyunu bana arkadaşlar alacağınız olsun.
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Banada çok doğru zaman da,birazdan oturuyorum başına bi 10 saat oynarım kesin ..
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 heroic box actım hiç memnun degilim ^^ oyun beni inferno oynamaya doğru itiyor işime yarar cok az kart cıktı. http://i.imgur.com/AzlAIcY.jpg sadece 1 tane hero cıktı o da bu lol acaba uncommon olsa alırmıyım almazmıyım diye düşünürüm bu kartı be http://i.imgur.com/hbgVhA7.jpg
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bende inferno oynuyorum paso forsaken çıkıyor al az önce çıkan pack şaka gibi http://i40.tinypic.com/nmgl0j.jpg bunun ardından da az önce 5x reinforcment pack aldım yalnızca 1 firestorm çıktı işe yarayan ama haven ve forsaken uncommon rareler akıyor -.-
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 meeh ölecem 2. eleonore çıktı kullanamıyorum pite attım şuan güzel bir kart var pitte inferno deckime onu aldım. ayrıca bakınız kanser sebebi; tamamen drafta kalmış bir oyun ve adam 4 hpden çevirdi meh.
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Dark assasin bendede var çok denedim kullanmayı bi hayrını göremedim ... çıkardım deck den en son ...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 desten çok şişkin, 19. turn lan oha.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 dark assassin oyunun en iyi kartlarından biri yalnız, spell deck ile sadece dark assassin ile kaç tane duel aldım ahah. abi atıyorsun assassin'i, tercihen işte inferno deckte, karşısına ne zaman adam çıksa spelliyorsun, budur. hoş benim şansıma dark gelince direk 3 tane fire bolt geliyor orası ayrı :P pitdede şu var
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 dark assassin isminin aksine oyundaki en iyi kartlardan biri
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Sparkcaster said: desten çok şişkin, 19. turn lan oha. çok fortune kullanmıyorum, o yüzden gelebilecek creature ve speller her halükarda iyi oluyor, öyle kötü draftım var demedim hiç haven deckimle şimdiye kadar. cassandra decki 127 kart kal-azaar deckim 93 kala ortalama 8 9 kart daha lazım onları bulursam tamamlanacak, bir yandan necro deck topluyorum onunda champ flm hazır biraz dark spell lazım, çünkü kal-azaarın deckine harcandı tüm darklar. işte ayıptır söylemesi armageddondur, eleonoredur, darktır, bilimum epic flm olunca sıkıntı olmuyor ya elbet geliyor biri. hani call of duty kartını bile kullanmıyorum o derece attım pite ahah neyse kartları kastık hafiften elo kasmaya başlayayım ben accounta ^^
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 kart sayısını 70 i gecirmiyorum ben hatamı ediyorum ? istedigim kartlar daha çok geliyo böyle ..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 max 70 iyidir bütün kartlara erişim olsa 60 61 falan max sayı.
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 aşşa yukarı bu civarlarda evet
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 evet iyi kartları toplıyınca 60 a düşürmeyi düşünüyodum .. mantıkda hata etmemişim heh ..
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 gencler ekleyin benide raistlinthewiz
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Lectre said: dark assassin oyunun en iyi kartlarından biri yalnız, spell deck ile sadece dark assassin ile kaç tane duel aldım ahah. abi atıyorsun assassin'i, tercihen işte inferno deckte, karşısına ne zaman adam çıksa spelliyorsun, budur. hoş benim şansıma dark gelince direk 3 tane fire bolt geliyor orası ayrı :P pitdede şu var abi dark assas direk en iyi kart, iyi bulmussun valla ben ne zamandır bulamadım.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 3 farklı accountta 3 tane var :) çok güzel kart ya çok beğeniyorum. artworküde güzel hani. o kadar wow oynadık turuncu seviyoruz ^^ ya bu arada cidden pitteki dealları kaçırmayın, ben şu son kartı alabilmek için 2 hero + 20 kart falan verdim bu 20 kartında 10u rare, ha stronghold rarei kullanmayacaktım ama olsun.
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 500-1000 de bu oyunun elo helli heralde -.- 600-700 arası ambale oldum max 740 gibi bişey gördüm. Tam deck oturdu diyorum anti bir build geliyor, ona göre ekleme yapıyorum (mass magic resist falan gibi) bu sefer eklediklerim first drawlarda belimi büküyor -.- birde aldığım packlerden inferno kartları çıksa çıkıcam şurdan da hala çıkamadım.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 750 gördüm ben de aboo ne biçim deckler var millette. adamlar resmen alpha mtg gibi ancestral recall atıp time walk basıyor
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ne kadar iyi decks yapsanda sana ters düsüp zayıf kalcagın decks ler olcak kesin .. o yenilgiler moral bozmasın ..
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ya her aldığım packten epic blood cellar geliyor arkadaş istemiyorum ya 3 tane attım pite ne bu abi bi ayar çeksinler şuna.
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Premium Heroic pack açtım 7 taneden 5 i benimkilerden cıktı bide bulmaya calıştıgım Hero cıktı :) dahada açmama gerek kalmadı hehe .. yok bide her açtıgımda güzel seyler cıkıyor bu sefer abardı ..
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ufak ufak turnuvalara başlıyalım. ilerde paticik şampiyonşip yaparız lig usulü. ekleyin: edwardweo
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 valla dark ass. cok söyle diyim 1 tane var pek birşeye yaramıyor.. benim için 4 tane cıkması da para vermeden hayal(trade de yok ztn) Eğer ona uygun deck'im olsa 4 tane de ondan olsa daha ne istiyim. Aslında benim yapmak istedigim deck control Puppet master,soul reaver, shadow image'li fln... tam aradıgım kart ama (ona gelene kadar neler eksik onun yerine shadow image cıksa daha cok sevinirim) ve hala aynı düşünüyorum epic olmayı hak etmiyor. rare,uncommon olsa kimse yadırgamaz yine 4'ler deck'ine koyar orası ayrı
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 seytan diyor serious pack al... zor tutuyorum kendimi ^^ şeye güveniyorum yakında tek kullanımlık redeem code satısı fln başlar rus sitelerinde. Sonra üzülürüm verdiğim paraya.
Öne çıkan mesajlar