Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 oynadim guzel olmus ama simdilik yapacak bisi yok, dedigi featurelar gelince wow lite gibi oynanir iste 4-5 kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 hesap alınabiliyor şu an şu linkte de demosu var almadan önce çalışıyor mu acep diye bakmak isteyen olursa: https://s3.amazonaws.com/picroma/demo/CubeDemo.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Herhangi bir tuşa dokunur dokunmaz çöküyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 şöyle bir baktık dün akşam. henüz satın almak için erken. birkaç içerik yaması ile çok güzel bir oyun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 oynadım şimdik biraz garip yaratıklar falan dolaşıyor etrafta, ot mot bişiler topladım 3-4 adventurer kestim lootladım falan, tuşlar ayarlanmıo sanırım bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 hmm iyi ya crafting falan yaptım, enchant bile var recipeler bi sürü, level atladım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Kayıtları kapadılar önce şimdide siteleri ddos saldırısı altında. Steamle falan dağıtsalardı oyunu keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 şu itemların 50x den fazla taşınmaması iyi olmuş, gereksiz yere birikmez minecrafttaki gibi. magaralardaki giremediğiniz delikleri (yada diğer kayaları) bomba ile patlatıp girebiliyorsunuz çok faydalı level 5 rangerım var, baya dolaştım boss yaratıklar gizli vadiler falan buldum, tek şehir açıldı gerçi şimdiye dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ehueh ben almaya çalıştığımda bütün gün üye alımı kapalı yazınca korsanladım direkt, kusura bakmasınlar. biz oynadığımızda en yakın boss fighta gidelim dedik, ki hayvan gibi uzaktı. böyle bir dağ var. tepesinde boss. patika falan hiçbir şey yok. climb tuşuyla atraksiyon yaparaktan 1/5'ine falan tırmanabildim anca. e zaten geri kalanı iğrenç bir grind, mob başı 1xp falan veriyordu. yani oyunda ne yapacağız çözemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 undead şehri, de yaklaşmak mümkün değil ehe 3-5 dalıyorlar: http://img825.imageshack.us/img825/4673/8osx.png ork kalesi, ogre falanda var, boss var, kapının ordaki grubu kestim yakındaki npc grubu sayesinde ama ogre yedi onları lol http://img46.imageshack.us/img46/9020/2f5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 seed olarak 381425268 yaparsanız çöl kar lava vb her türlü bölge olan bir harita geliyor, baya gitmeniz lazım ama ulaşmak için bölgeler büyük, 13375 ile en iyi lambayı alabilirsiniz general storedan. Healer petim george ve ben: http://img849.imageshack.us/img849/796/6gmn.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 dandik bilgisayarlarda nasıl çalışıyor acaba oyun, deneyen var mı? izmir'e gittiğimde akarım belki laptopta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 önceki sayfada demo linki var, o çalışıyorsa çalışır heralde, çöle falan geldim, binek yaptım sfd http://img407.imageshack.us/img407/7282/9wws.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 cok niyetliyim bende buna ya oynacak adam bulabilirmiyim acep coop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 coop suz zor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 çok tatlı görünüyor. minecraft kafasında oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 bölgeler arası, hiç olmadı açılan şehirler arası hızlı bi transport lazım kesinlikle, dev gibi haritalar, gece zaten pitch black karanlık oluyor heryer, fener olmadan imkansız. her mobun leveli var, ilk bölgede lvl 15 falan olursanız herşeyi indirebilisiniz sanırım ordaki, diğer bölgelerde daha yüksek levellar. ev yapmaca falanda gelcek heralde ilerde. bide binekleri sulamak gerekiyor arada. buda lava bölgesi, http://img801.imageshack.us/img801/5030/ou9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 edik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 abi ben lvl alamıyorum 1 xp 3 xp nereye kadar gidiyor bu, ölmekten sıkıldım bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 size turuncu olan mobları kesin onlar daha iyi exp verio öle 1-1 çok zor ilk 2 level falan hariç :p su kenarında böcekimsi şeyler var 7-8xp veren, sürekli dogde yaparak alırsınız zor bile olsa. bide pet edinin çabucak, healer/tank/dps petler mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 20 dolarlık bir versiyonunu gördüm, oyun bitti mi? bunu alınca gelecek için access de oluyor galiba değil mi? zaten satın alma linkine de zar zor ulaştım. oynayanlar falan var bildiğin. nerden alıyorlar nasıl ediyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Uzun süre önce takip ediyordum, çıktımı bu be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 yok alpha şu an ama satın almayı açmışlardı geçen hafta ddos yemeden önce o ara aldık biz, açarlar heralde gene bu hafta tekrar aynı minecraft gibi işte şimdiden alıp oynayabiliyorsun, çıkınca daha pahalı olcak felan felan quest ve ev sistemi yok şu an oyunda, onun dışında sitesinde yazan herşey var bugsız çalışıyor benim gördüğüm kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 tank/binek pet kaplumbağa: http://img69.imageshack.us/img69/7148/lp3b.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar