SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ayfon said: goldbären said: ALLAH KAHRETSİN KEŞKE AYFON ALSAYDIM Al beni AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 2.24'ten sonra pili çabul eriyen var mi? sabah 7'de şarjdan çekiyorum. Evden çıkana (8'e)kadar %10 eriyor sanki. tabi 10-15 dk da hoparlöründen müzik de açıyorum. Sanki daha önce böyle değildi gibi. gaza gelip gidip ARHD falan kuracağım sanırım. Hatta ARHD Google Edition'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Abi elimin altında sanki lannister hanedanı varmış gibi hissediyorum bazen htc de hain ıslak ve küçük şeytan Bb z10 ise kaçak hayatı yaşayan duvarın bekçisi stark pici gibi dayanıklı asıl ve türünün son örneği gibi İphone ise kardeşiyle yatan lannister kraliçesi gibi irisbi S3 mini ise küçük şeytan ahahafgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 RUU düşmüş. Telefonu türkiyeden alanlar cihazı 1.27.401.17 software numarasıyla almıştı. Fakat 4.2.2 güncellemesi ile x.401.2 olduk. Düşen RUU'nun da software nosu 1.29.401.2. Hep nette 1.27.401.17 veya 1.29.401.17 software numaralı RUU'lar aramıştım. Demin XDA'da 1.29.401.2 numaralı RUU'ya denk geldim. postu atan xda üyesi aşağıda belirttiğim CID'lerle ve MID'le uyumlu olduğunu söylemiş. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42931982&postcount=1061 xda'den said: RUU_M7_U_1.29.401.2 Code: modelid: PN0711000 cidnum: HTC__001 cidnum: HTC__J15 cidnum: HTC__A48 cidnum: HTC__M27 mainver: 1.29.401.2 Bizim, Türkiye olarak CID numaramız HTC__M27 ve bu RUU onu da içeriyor. Peki bu ne işe yarıyor? Artık cihazı S-OFF yapıp farklı ROM'lar deneyebilirim. Şu RUU düşmeden, bulmadan önce de yapabilirdim ama geri dönüşü zor oluyordu. Artık vazgeçtiğimde direk bu RUU'yu çalıştırarak tamamiyle stock'a dönebilirim diye düşünüyorum. ( tabi bi de adbden secureflag'i sifirlamak gerekiyor. Bu da çok basit bi şey.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 2.24.401.2 update'i ile hboot 1.54 olduğundan s-off yapamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 htc one mini vs htc one https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969364_318954478240091_1134208596_n.png baya baya mini bir sey yapmislar cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 s-off yapmak o kadar da gerekli değilmiş. Onu anladım. HTCDev Unlock da işimizi görüyor. Viperone'ı denedim. iyi gibi. Şimdi de GE bi ROM ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 o ne lan cidden nasıl bir mini anlayışı o fdsg. Bu arada biz bu aleti aldıgımızda yanında gelen kulaklık her ne kadar ses olarak beni tatmin etmiş gibi olsa da, çok dandik gibi bir ifadesi var tipinde. bu beats kulaklık mı cidden? hayır jak girişi altın suyu bile değil de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 beats kulaklık vermediler bu model yanında ben de kırgınım o konuda =) ortalama bi kulaklığa göre baya iyi yanında gelenin sesi de ama beats ile alakası yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 almanya, vodafone dan alınma modelin dilini nasıl değiştirebiliriz bilgisi olan var mı? 4.2.2 sürümü için. not: dil ayarları more locale 2 any locale denendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Yeni rom yukle basta secersin Factory reset at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 başta seçmeye gerek yok diye biliyorum. Lang and Keyboard'dan System Language'i değiştirmen gerekiyor. Fakat sen bunu zaten yapmışsındır. Orada istediğin dil yoksa büyük ihtimalle software'in WWE değil. İstersen HTC ile bi iletişime geç. En doğru yolu söylerler. Bu arada software number'ın ne? 2.24.xxx.x mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 vodafone oldugu icin kilitli bir sey olabilir diye dusunuyorum. hic gormedim ama dili degistirilemeyen telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Biraz uğraştırdı bir kaç saatimi yedi fakat sorunu ancak rootlayarak çözebildim. Telefon Almanya'dan alındı. Vodafone rom u var. Dil olarak sadece bir kaç dil var başkada yok. HTC root olayı uğraştırıcı daha çok. Neyse rootlayıp more local 2 ile değiştirince oldu. Şu an dil seçeneklerinde hala türkçe yok fakat telefon türkçe oldu. Çok saçma aslında demekki telefonda TR dil desteği var ama menülerde falan kilitlemişler. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 htc one mı xperia z mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 büyük ara one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 One bence piyasadaki en iyi kasaya sahip android telefon. Tek sıkıntı ısınması. Bazen sinir bozucu seviyeye geliyor sıcaklık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 En iyi yazılıma sahip telefon da denebilir. Plastik olmaması sıcağı belki ele daha fazla veriyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 4.2.2'den sonra pil ömründe %20 civarında düşüş olduğunu düşünen başkaları da var mı? Artı eskiden tasarrufdayken 3G ya da Wifi'ı da kapatıyordu, tuş kilidini açınca getiriyordu geri 2 sn içinde. Şimdi pil tasarrufu açık olduğu halde atmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 peki iphone5mi onemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 2.24.401.9 güncellemesi geldi. Software update'i bi kontrol edin. mini+ desteği ile Google keyboard desteği geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 beyler bir fikir verin ya boyutdan dolayi note2mi satip htc one yada iphone 5 almayi dusunuyorum varmi fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Eylül'de yeni iPhone çıkacak. Bence bekle o zaman karar ver. Zaten telefondan cok işletim sistemi seciyorsun. Android sevdiysen bunu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar