Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC One (M7)

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

Abi elimin altında sanki lannister hanedanı varmış gibi hissediyorum bazen htc de hain ıslak ve küçük şeytan
Bb z10 ise kaçak hayatı yaşayan duvarın bekçisi stark pici gibi dayanıklı asıl ve türünün son örneği gibi

İphone ise kardeşiyle yatan lannister kraliçesi gibi irisbi
S3 mini ise küçük şeytan ahahafgfds
Sosyal ağlarda paylaş

RUU düşmüş.

Telefonu türkiyeden alanlar cihazı 1.27.401.17 software numarasıyla almıştı. Fakat 4.2.2 güncellemesi ile x.401.2 olduk. Düşen RUU'nun da software nosu 1.29.401.2.

Hep nette 1.27.401.17 veya 1.29.401.17 software numaralı RUU'lar aramıştım. Demin XDA'da 1.29.401.2 numaralı RUU'ya denk geldim.

postu atan xda üyesi aşağıda belirttiğim CID'lerle ve MID'le uyumlu olduğunu söylemiş.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42931982&postcount=1061

xda'den said:

RUU_M7_U_1.29.401.2
Code:
modelid: PN0711000
cidnum: HTC__001
cidnum: HTC__J15
cidnum: HTC__A48
cidnum: HTC__M27
mainver: 1.29.401.2

Bizim, Türkiye olarak CID numaramız HTC__M27 ve bu RUU onu da içeriyor.

Peki bu ne işe yarıyor?

Artık cihazı S-OFF yapıp farklı ROM'lar deneyebilirim. Şu RUU düşmeden, bulmadan önce de yapabilirdim ama geri dönüşü zor oluyordu. Artık vazgeçtiğimde direk bu RUU'yu çalıştırarak tamamiyle stock'a dönebilirim diye düşünüyorum.

( tabi bi de adbden secureflag'i sifirlamak gerekiyor. Bu da çok basit bi şey.)
Sosyal ağlarda paylaş

o ne lan cidden nasıl bir mini anlayışı o fdsg.

Bu arada biz bu aleti aldıgımızda yanında gelen kulaklık her ne kadar ses olarak beni tatmin etmiş gibi olsa da, çok dandik gibi bir ifadesi var tipinde. bu beats kulaklık mı cidden? hayır jak girişi altın suyu bile değil de.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
başta seçmeye gerek yok diye biliyorum. Lang and Keyboard'dan System Language'i değiştirmen gerekiyor. Fakat sen bunu zaten yapmışsındır. Orada istediğin dil yoksa büyük ihtimalle software'in WWE değil. İstersen HTC ile bi iletişime geç. En doğru yolu söylerler.

Bu arada software number'ın ne? 2.24.xxx.x mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz uğraştırdı bir kaç saatimi yedi fakat sorunu ancak rootlayarak çözebildim.

Telefon Almanya'dan alındı. Vodafone rom u var. Dil olarak sadece bir kaç dil var başkada yok.

HTC root olayı uğraştırıcı daha çok.

Neyse rootlayıp more local 2 ile değiştirince oldu.

Şu an dil seçeneklerinde hala türkçe yok fakat telefon türkçe oldu.

Çok saçma aslında demekki telefonda TR dil desteği var ama menülerde falan kilitlemişler.

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...