Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Taş gibi telefon alabilirsin gonul rahatligiyla deniz de bunu alacak sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 vaperon said: Hoh hoooo :D Adam yolu yarılamış Bu kadar çabuk beklemiyordum. Dev'e yeni başladım falan diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Longshanks said: Dynun said: Longshanks said: ya s4 kıyaslamasını falan gördüm bunun kamera falan az ışıkta falan daha iyi görünüyor kontrastı falan da daha iyi ama aydınlıkta s4 daha iyi mesela aslında çoğu şeyde s4 biraz daha iyi ama gönlüm buna kayıyor lan bu telefonun sequeli olarak M8 gelicek 2014 basinda. onu alirsin ya arın a telefon alıcaktık onun yerine benimkini vericez biraz acil panpa işte htc one da snapdragon800 var. s4 600 var. alınmaz s4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 one'da S600 CPU var. s4'ler ise bazıları exynox, bazıları s600 veya s800. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Android 4.3 güncellemesi 3.62.401.3 software numarasıyla geldi. Kontrol edin. önce 600kblik bir ön güncelleme gelecek. Sonra 685 MB'lık 4.3 gelecek. 600kb'likten sonra güncellemeyi görmezse restart edin telefonu. http://dl.xda-developers.com/attachdl/b1a5918067ff07627cdd7678a1ad1293/5284ab76/2/3/9/1/2/8/5/1384418449194.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 eyv. iniyor şimdi sorun çıkmaz inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bu arada güncelleme yapmadan önce S-off yapma gibi planınız varsa 2.24 base'inde yapın derim. 3.62/3'de çalışır mı bilinmez. http://rumrunner.us/instructions/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Google Play Edition'a 4.4 geldi. Eğer telefonu convert ederseniz OTA'yı alırsınız. Galiba bu gece telefonu çevireceğim. http://img.tapatalk.com/d/13/11/25/thumbnail/a2y4u4um.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 herkes google play edition'a çevirebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 abi S-OFF'san evet. Fakat nasıl yapılırı kafamda biraz soru işareti. Ön gereklilikler, S-OFF Unlocked Bootloader Eng Hboot (Bu kısım konusunda tam emin değilim sebebini aşağıda açıklayacağım) Yapılışı, GPE uyumlu bir CID'ı bootloader'a yaz. GPE uyumlu bir MID'i bootloader'a yaz.* GPE RUU.zip'i fastboot üzerinden flashla. Böyle yapınca tüm official OTA'lar geliyor. Telefon tamamen convert oluyor. *(SHIP HBOOT ile olmuyor bu galiba. Hali hazırda PN0711000 model ID'ye sahibiz. GPE için farklı bir tane gerekiyor. Bunu da stock gelen hboot ile yapamıyoruz galiba. Araştırmak lazım.) Hboot konusunda kafam karışık. ENG Hboot flashlamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Bugün yağmurun altında şarkı değiştirmek için cebimden çıkardım o arada 5 saniye falan yağmur geldi, double dip hard shell kullanıyorum neyse 15 dakika sonra falan ekranın yukarıdan itibaren %30luk kısmında dokunmatik çalışmıyor delirecem şu an düzelmezse yarın hemen servise götürecem pff .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 sleepingdeath said: Bugün yağmurun altında şarkı değiştirmek için cebimden çıkardım o arada 5 saniye falan yağmur geldi, double dip hard shell kullanıyorum neyse 15 dakika sonra falan ekranın yukarıdan itibaren %30luk kısmında dokunmatik çalışmıyor delirecem şu an düzelmezse yarın hemen servise götürecem pff .. Hangi kısma damladı da ekran bozuldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 eve geldim kuruttum yine etki etmedi sonra kendi kendine düzeldi ufak çaplı bir kalp krizi geçiriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Update'i kontrol edin. HTC Sync için fix geçmişler. ufak bi update var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Kitkat sense e de geldi. Developer edition almaya basladi. 1 aya bize de gelir http://htc.hdblog.it/wp-content/uploads/2013/11/htc_one_changelog.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Telefonu Google Play Edition'a çevirdim. Sandığımdan kolay ve zahmetsiz oldu. S-OFF'sanız yapılabiliyor. Eng hbootsuz da oluyor. Bi ara tuto yazarım istek olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Benim alet neden 12 saatde sarj olmaya başladı acaba? 3 saat falan sürüyodu eskiden, yeni fark ettim gece takıyorum sarja sabah kalkıyorum %30 dan %80 anca olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 nerden şarj ediyosun? Duvardan mi? bilgisayardan mi? Kernel stock mu? ya da firmware ile oynadin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Prizden ya, stock alet. 4.3 e güncelledim bi işe yaramadı. Adaptör bozulmuş olabilir. Usb den deniyorum şimdi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Adaptördenmiş sanırım, usb den 1 saat 20dkda %60 dan %100 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Dun arkadasta HTC one S gordum. Fıyat olarakta cok uygun ama isletim sistemi upgrade i yokmus artık galıba.. sizce yinede alınır mı? One ın fiyatı cok pahalı geliyor suanda. Tavsıyenız varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 benim aleti samsung sarj aleti ile 40 dkda %100 sarj ediyorum 4-5 gün kullanıyorum wireless nfc fln açıkfull bir sorun var galiba benimkinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Pili çıkabilen telefonlarda fast charge acik. Normal o süre. One'da disabled o özellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Developer Edition ile US versiyonlara 4.4 sense 5.5 ile gelmişti. Google Play Edition'lara da 4.4.2 çıktı. Bir söylentiye göre, International HTC One'lara Android sürümü 4.4.2 ile Sense 5.5 gelecekmiş. Zaten Sense versiyonu 5.5'ti belki ufak değişiklikler eklerler. Ocak sonu OTA ile gelmiş olacak. https://twitter.com/LlabTooFeR/status/410093070604972032 4.4 ile en çok bekledim özellik de, full screen uygulamalardayken en üst çerçeveden swipe yaptığınızda status bar açılabilecek. Galeride fotoğraflara bakarken Auto-rotation'ı açmak için home'a dönmemize gerek kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 HTC bana araçlar için kullanılan BRC tüp sistemini anımsatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar