aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 taraftar yonetimin kendisini istemiyo, teknik ekibini istemiyo, futbolcusunu istemiyo, alperi istemedik diye almadilar oooolm demek cok anlamli olmus asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Alperi taraftar istemedi diye almadılar gibi bişey mi dedim olm ben götünüzden text uyduruyosunuz. yönetimin istemiş olması , taraftarın da istedigi anlamına gelmiyor dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Eternal said: taraftarımıza helal olsun bir faciayı önlediler dün.. 9 milyon euro ne lan ahahhaah =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Evet herneyse kardeş.Konuyu daha fazla uzatmıyorum.. Amrabat-2 Camianıza hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Cocuk daha 22 yasinda. Ben Amrabat-2'den ziyade Selcuk İnan-2 transferi hayirli olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 AHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 en azindan turk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 teyzesi kürtmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Eternal said: taraftarımıza helal olsun bir faciayı önlediler dün.. 9 milyon euro ne lan ahahhaah Eternal said: Alperi taraftar istemedi diye almadılar gibi bişey mi dedim olm ben götünüzden text uyduruyosunuz. yönetimin istemiş olması , taraftarın da istedigi anlamına gelmiyor dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 said: fenerbahçeli olmak süper bişey ya. hep profit, hep profit. forumda isimsiz bir kahraman. sene geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 olm sizin anlama kapasiteniz mi yok... tekrar yazıyorum... adamlar yani yönetim haaaaaa bunlar yani taraftar alper potuku istemiyor diye almamazlık yapmadı yani... almaya calıstı ama para vs vs diye durumlardan dolayı ve taraftarın alpere olan tavrından dolayı adam gelmeme durumunda şuan.. yönetime kalsa alperi yine alıcaklar ama taraftar herifi küstürüyo... beyniniz bastımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 evet taraftar alperi istemiyor ama bu demek değildir ki alperi yönetim taraffar istemedigi için almıyor vs deniyorlar zaten almayı ama adam gelmicek.. az karakter varsa gelmesin zaten o kadar küfürden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 guernica said: said: fenerbahçeli olmak süper bişey ya. hep profit, hep profit. forumda isimsiz bir kahraman. sene geçen sene. Sunu ben yazmistim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Adama neden küfrettiler ki. Birde 11m istiyormuş eskişehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 yani alıntı yapıp milleti küçük düşürmeye calışmadan önce milletin tam olarak ne demeye calıstıgını anlayın. bazılarında. kapasite yok yani inandım bi kez daha küfür konusuna gelince de o gün spikerin aktardıgı alper kale rkasına şut calısırken sert toplar göndermişcbi çok kez milletin üstüne falan onlarıda sinir basmış kasıtlı olabilicegini düşünerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Zaten devre arasıda taraftar ayar oldu bi kere bu cocuga masaya oturdu kalktı malktı durumlarından dolayı aldık almadık şekilleri olmuştu baya bi.. gelmesin yani özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Biri de dememiş ki eternal battle star galactica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ban him (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Eternal ve sakayla karisik postlari baydi artik yaa. 3 postundan birinde kadro kuruyor bide, komik degil artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Kendini komik sanan gülücüklü el şakası yapan, milletin uyuz olduğu tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 komiklik olsun diye yapmıyorum ki kardeş ben onu.. lig bitimi veya devre arası bi 11 yazıyorum tutar tutmaz.. işim gücüm kalmadı patide komiklik mi yapıcam bissürü tipe yani tarzımız laylaylom olabilir yani onuda sana sorucak degiliz herhalde.. işimiz gücümüz komiklik olsa 12 yılda mesaj sayımız 112bin olurdu yani..keyfimize yazıyoruz bişeyler.. seni baydıysan yapabilicegim bişey yok şikayet et ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 İşin gücün boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Sizin maziniz yetmez Khelben bizim sevenimizin olup olmadıgını tartmaya. neyse konuyu dagıtmayalım alper potuk transferi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Güldürdün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 eternal cok bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar