BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Program açıklandı. Bilet fiyatlarını bekliyoruz. Bu sene üç gün. Keane'yi izlemek isterdim lakin perşembe çekilmez eve dönüş vs. Tek günlük bilet ile festivale son noktayı koyarız. Efes Pilsen One Love Festival 12 // 20 Haziran Perşembe Programı Ana Sahne: Mert Tünay – Melis Danişmend – Açıklanacak – Açıklanacak – Keane Alternatif Sahne: TSU! – Nekizm – Ars Longa – Kung-Fu Efes Pilsen One Love Festival 12 // 21 Haziran Cuma Programı Ana Sahne: The Away Days – Büyük Ev Ablukada – Foals – The Vaccines – Blur Alternatif Sahne: Fakap – Farfara – Foton Kuşağı – Yora Efes Pilsen One Love Festival 12 // 22 Haziran Cumartesi Programı Ana Sahne: Rebel Moves – Wax Tailor – James Blake – New Order Alternatif Sahne: Islandman – Mutrib – Ali Biçim – She Past Away – Post – Kim Ki O – Club Bangkok – Ringo Jets – Gramatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Lineup sahaneymis. Sadece İstanbul'da mı oluyodu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 21 haziran iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ucuza kaçmışlar bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 youtubedan videolarını izle daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ortam için gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ya hafta için olması çok kötü. tek gün mü gidicez şimdi. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Cuma iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 oo foals a akarım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 keane konserinde çok sağlam kız ortamı olur gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Gidiyoruz, hatun gidiyor bizi de sürüklüyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mekan santral istanbul ise yine suratina tukuriyim bunlarin... Gecen sene rezil ettiler.. Deilmis... Tuborg goldfest'ten cok umitliyim bu sene bi ACDC patlatsalar havalara ucariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 mekanı yazmayı unutmuşum: parkorman sonunda geri döndüler parkorman'a. haftaiçine denk geliyor diye haliyle 3 güne uzatmışlar. Ben cuma gitmeyi planlıyorum tek gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 oha yazan hiçbir grubu tanımıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 alkol var bu sene ama parkormanda 33lük bira 15 lira gibi bir fiyata satılacaktır :) 24 yaş üstü, hiç çıtır kız olmıcak (banane zatende laf olsun) hafta içi... 24 yaş üstü olup hafta içi rahatlıkla gelebilecek insan sayısı çok değil. üstüne kitleleri çekebilecek grupta yok. baya sakin geçer bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 abi o çok saçma işte. yaş ortalaması uni bitirmiş insan sınırında. iş güç derken perşembe kimse gitmez. neden haftasonu değil anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 gruplar hafta içi daha ucuza geliyordur. ayrıca hafta içi miçi dolar orası merak etmesin kimse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 iptal olmus, alkollu icicek firmalarina sponsor yasagi kondugundan ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar