Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O kadar film izledim ancak Akıl oyunlarını anlamadım


quert

Öne çıkan mesajlar

adam matematikten kafayı sıyırıyo , sonra bi oda arkadaşı oluyo ama aslında o oda arkadaşı yok ve o oda arkadaşı sabun üretiyo. sonra bu adam bi kızla tanışıyo , kız gayet güzel. tam ben bunla evlenirim hacı falan derken bi bakıyo bu kızı oda arkadaşı düdüklüyo. sonra o da arkadaşını barın birinde mahzene kavga etmeye çağırıyo , tam o sırada barda da böyle profesörler falan var. profesörlerde mahsene inip kavgayı izliyo. bizim kafayaı yiyen eleman oda arkadaşını baya ağzını yüzünü kırıyo sonra bu dövüşü çok seven profesörler bu adam kalemlerini veriyo. adam ağlıyo falan. son profesör tam kalemi verirken "abi aslında oda arkadaşın yok" diyor.

hadi bakalıııımmmm adam düşün düşün işin içinden çıkamıyo , sonra gidiyo vücuduna dövme yaptırıyo "aslında oda arkadaşım yok" diye. arkasından , bitane adam geliyo buna diyo ki ben bulucam sana oda arkadaşını aslında öyle biri var diyo. sonra bunların ikisi haplanıyolar falan. adamın kafa kimyasalla daha bi uçuyo herşeyi unutmaya başlıyo. bu durum karşısında bir yol geliştirip bütün vücuduna unutmaması gereken şeylerin dövmesini yaptırıyo. tam meksikalı torbacı gibi oluyo , her yeri dövme.

sonra öğreniyo ki bu oda arkadaşı hapse girmiş idam edilecek. hemen hapse bi şekilde giriyo . vücudunada girmeden önce hapisanenin planının dövmesini yaptırıyo. neyse oda arkadaşını kurtarıyo hapisten. sonra bi uyanıyo , meğer adam akıl hastanesindeymiş. oda arkadaşı olarak gördüğü adam da , onu çok seven ve her hafta ziyaretine gelen bacanağı nevzat mış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...