quert Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Beğenmediğim filmler çok nadirdir ancak Akıl oyunları beni sıktı ve çoğu kez izlemeye çalışmama rağmen yarısında kapatıyorum birisi şu filmi spoiler olarak geçse iyi olur doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 film güzel izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bi adam var dahi hayatının aşkını buluyo kafayı yiyo şizofren aslında o arkadaşı hiç yokmuş ama kız varmış kafayı toparlıyo ödül alıyo mutlu son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 matematik yeni bir deterjan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 anlama sen zaten bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 adam matematikten kafayı sıyırıyo , sonra bi oda arkadaşı oluyo ama aslında o oda arkadaşı yok ve o oda arkadaşı sabun üretiyo. sonra bu adam bi kızla tanışıyo , kız gayet güzel. tam ben bunla evlenirim hacı falan derken bi bakıyo bu kızı oda arkadaşı düdüklüyo. sonra o da arkadaşını barın birinde mahzene kavga etmeye çağırıyo , tam o sırada barda da böyle profesörler falan var. profesörlerde mahsene inip kavgayı izliyo. bizim kafayaı yiyen eleman oda arkadaşını baya ağzını yüzünü kırıyo sonra bu dövüşü çok seven profesörler bu adam kalemlerini veriyo. adam ağlıyo falan. son profesör tam kalemi verirken "abi aslında oda arkadaşın yok" diyor. hadi bakalıııımmmm adam düşün düşün işin içinden çıkamıyo , sonra gidiyo vücuduna dövme yaptırıyo "aslında oda arkadaşım yok" diye. arkasından , bitane adam geliyo buna diyo ki ben bulucam sana oda arkadaşını aslında öyle biri var diyo. sonra bunların ikisi haplanıyolar falan. adamın kafa kimyasalla daha bi uçuyo herşeyi unutmaya başlıyo. bu durum karşısında bir yol geliştirip bütün vücuduna unutmaması gereken şeylerin dövmesini yaptırıyo. tam meksikalı torbacı gibi oluyo , her yeri dövme. sonra öğreniyo ki bu oda arkadaşı hapse girmiş idam edilecek. hemen hapse bi şekilde giriyo . vücudunada girmeden önce hapisanenin planının dövmesini yaptırıyo. neyse oda arkadaşını kurtarıyo hapisten. sonra bi uyanıyo , meğer adam akıl hastanesindeymiş. oda arkadaşı olarak gördüğü adam da , onu çok seven ve her hafta ziyaretine gelen bacanağı nevzat mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Ahoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 meğer herif ölüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 John Nash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Ben de şizofren bi matematik profesörünün o kasları ne ara yaptığını anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Adam ikizlermis sizofren olmasi normal sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Hayır akrepmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 adam deli işte 46 raporlu cezai ehliyeti yok, adam pıçaklasa hapis yatmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bir de böle delilere nobel fln veriyorlar peh bizim adam gibi adam barışın elçisi ve sürecin lideri çok sevgili başbakanımız dururken hem de, sırf müslüman diye çekemiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 akli adama oyunlar oynuyo butun film boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Akıl oyunlarını izleyipte beğenmeyeni ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Siteye bu yeni tiplerin akışı nasıl oluyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 deep web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 deep web diye diye agroyu alıcaz üstümüze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar