Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gizli Tehlike : CS'e dadanan kezbanlar

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Kezban da biliyo ki dil dile degmeden dil ogrenilmez.

Kac tane kezban tanidim yurtdisina cikinca sasha grey lesen.

Peh.

Ama buranin erkegi erkek degil, dolayli olarak kadini da kadin olamiyor.

bizdeki en kötü sey yedigin boku anlatmak. yabancilarda bu yok dogal olarak kezban versemde sagda solda anlatmaz diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kezbanlığını dışarda koruyan Türk kızı gırla ya

Benim Fransız arkadaşım gece kulübünden eve bi Türk kızıyla dönmüştü, kız "ben Müslümanım evlenmeden olmaz" demiş sadece öpüşmüşler yatakta sadafasd

Yabancı kız arkadaşlarım oldu, ilk başta ne kadar liberal ve gururlu takılsalar da bir süre sonra hesap öderken cüzdanları çıkarmamalar, telefon rehberimi karıştırmalar başlıyodu. İlk başta benim nezaketim ve tatlılığım olarak yorumlanan eve kadar eşlik etmeler bir süre sonra görev haline geliyordu.

Türk kızlarını yaratanlar Türk erkekleri sanırım. Ki ben partnerlerimin hiçbirşeyine karışan bir adam değlimdir, sadece nazik davranmaya çalışırım. Ona rağmen korumacı, kanat gerici bazı şeyler işlemiş içime sanırım ve bu bile ufak çapta bir corruptiona yol açıyor.

Velhasıl kelam kızlar doğanın fahişeleridir huzur ibnelikte.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

Benim anlatmaya utanacağım şeyleri hatunlar anlatıyorlar birbirlerine.

Ya şu var ya şu, neler duysam.

Hani erkek muhabbeti var ya karılar üzerine, o baya naif, masum kalıyor.

Biz maksimum "Üf şu karıya dere tepe düz giderim, tarla gibi sürerim"ken onların muhabbeti direkt privacy ihlali.

Hiç göremezsin bi delikanlı çıkıp arkadaslarıyla konusurken BENİM HATUNUN GÖT, MEME, BEL 10/10 diyen.

Hatunlarda durum böyle değil çocuklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

CthuLhu said:

Benim anlatmaya utanacağım şeyleri hatunlar anlatıyorlar birbirlerine.

Biz maksimum "Üf şu karıya dere tepe düz giderim, tarla gibi sürerim"ken onların muhabbeti direkt privacy ihlali.

Hiç göremezsin bi delikanlı çıkıp arkadaslarıyla konusurken BENİM HATUNUN GÖT, MEME, BEL 10/10 diyen.

Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

adam içerden bilgi veriyor kıymetini bilelim develer
Sosyal ağlarda paylaş

sdfkhsdkfh

ya londradeyken bi kere otobüste önüme 2 tane türk kızı oturdu. çakmadılar heralde türk olduğumu düşünmeden vay babam ona nasıl vermiş diğeri nasıl panzer gibi üzerinden geçmiş anlattı anlattı böle nası pis ama. ben utandım yani ama dinliyorum tabi ki açık açık.

en son biz nerde incektik burası neresi yaaa falan derken trafalgar diyip indim. yüzlerindeki ifadelerde gerçek insanı gördüm. şaşırsa mı sinirlense mi utansa mı kızsa mı nolsa bilemedi garip
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...