forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 en dandik plastik malzemeden basılan şarjör bile dayanıyor namluyla iğne kurtarmaz bir tek boru ve çivi kullanırsın onlar yerine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ya daha blu-ray yazıcı satın alamıyor millet, silah basan 3d yazıcı ele ayağa düşecek de sonra ruhsatsız silah endişesi çıkacak. türkiye, amerika gibi yerler için zaten bişi değişmiyor, isveç filan düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ABi şakamı bu plastik ne xray işler ne bişi ABOOOOOOOOOOOOO .. Neyse ben Editöre söyliyim de alsın bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 kendi kendine konusma evladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Aluriel said: http://www.youtube.com/watch?v=DconsfGsXyA http://www.youtube.com/watch?v=zApmGFDA6ow metalle 3d printingin bi numarası yok, toz metalurjisinin biraz daha sofistike versiyonu, mecburen yine fırına koyuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 silah yapmak zaten kolay bisey ki niye "korkunc" falan diyorsunuz anlamak güc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 5 yaşındaki çocuk printerdan silah basıp dıkşın dıkşın yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Fistan said: silah yapmak zaten kolay bisey ki niye "korkunc" falan diyorsunuz anlamak güc evet ar-15 yapmak çok kolay dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 silah diyince ar-15 anliyorsan hayir kolay degil senin icin 5 yasindaki cocuk printerdan silah cikarir tek tusla ama mermiyi bulup takabilir mi ? takarsa sorun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 neyse ya fistanla tartışıyormuşum yeni farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 topicteki postlara bakmadim yapmistir gule gule kullansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Aluriel said: neyse ya fistanla tartışıyormuşum yeni farkettimben tartismiyordum yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar