Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Sivas'ı gördü ve yükseltti.

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Memphis7 said:

çetin abi yıl olmus 2013 hala eşcinsel ıyy yapıon

ya olm ne alakası var...şu lafları üzerine oturduğunuz organınızla anlamayın...ıyylıkla falan ilgisi yok,benim kafamdaki eşcinsel imajı delikanlı,babayiğit şeklinde sıfatları kaldırmıyor,mesele bundan ibaret. düşüncem bu şekil...yoksa bana ne,kim kimi dürterse dürtsün,beni dürtmedikçe umrumda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

senin kafandaki eşcinsel imajı yanlış cunki, aptal turk basını ne sunarsa onu yıyorsun

karıkaturıze edilmiş imajları dayıyorlar, unlu eşcinsel bireylerede cizgiyi çekiyorlar "bunu gecersen bitiririz seni" diye

okan bayulgen program yaptı bi rutukun bi studyoyu basıp dovmedigi kaldı, duzgun eşcinselleri gosterdi çunkı karıkaturıze tıpler yerıne. bahanede hemen belli "çocuklar ozenir"

bu kadar eşcinsel var medyada kaçı aktivizm yaptı aksine hormonlu diva bulent ersoy gibi gidip kendilerine baskı yapan kurumların yanında durdular, cemil ipekçi gibi soytarılık yaptılar

batıda artık normalize oldu bu iş, bizde ise hala

http://www.22dakika.org//imaj/hsparks/rutuk1hh.jpg

işte bu yuzden turkler hiçbir zaman avrupanın bir parçası olamıycak, tipk ortadogu toplumu kafasından hiç sıyrılamıycaz

solcusuda sagcısıda muhafazakar bu memleketin
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

senin kafandaki eşcinsel imajı yanlış cunki, aptal turk basını ne sunarsa onu yıyorsun

karıkaturıze edilmiş imajları dayıyorlar, unlu eşcinsel bireylerede cizgiyi çekiyorlar "bunu gecersen bitiririz seni" diye

okan bayulgen program yaptı bi rutukun bi studyoyu basıp dovmedigi kaldı, duzgun eşcinselleri gosterdi çunkı karıkaturıze tıpler yerıne. bahanede hemen belli "çocuklar ozenir"

bu kadar eşcinsel var medyada kaçı aktivizm yaptı aksine hormonlu diva bulent ersoy gibi gidip kendilerine baskı yapan kurumların yanında durdular, cemil ipekçi gibi soytarılık yaptılar

batıda artık normalize oldu bu iş, bizde ise hala

http://www.22dakika.org//imaj/hsparks/rutuk1hh.jpg

işte bu yuzden turkler hiçbir zaman avrupanın bir parçası olamıycak, tipk ortadogu toplumu kafasından hiç sıyrılamıycaz

solcusuda sagcısıda muhafazakar bu memleketin

birader...benim yazdıklarımla senin yazdıklarının en ufak ilgisi yok. homoseksüellere karşı bir adam değilim, aşklarından da ölmüyorum ne yalan söyleyeyim ama senin şu an yaptığın tribüne oynamak gibi geliyor. bu benim algım ile ilgili bir şey. aptal türk basınından öğrendiğim ya da medyanın dayattığı bir şey değil. homoseksüele saygı isteyen, gösteren bir viktorun(ki ne güzel yapıyor aferin çocuğa),benim düşüncelerime de saygı göstermesi gerekir. yoksa ortaya çıkan çelişki viktor biraderin yazdığı her şeyi geçersiz hale getirir.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

iyi de saygı duyulmayacak, hoşgörülü yaklaşılacak bir olay değil bu.

doğal bir şey. bir hastalık değil, bir tepki değil. adamların gelip sana da bir şey yapacağı yok. ne bu anlamıyorum.

gözüm... yukarıda yazılanı okumadığın o kadar ortada ki. viktorun yazdıklarına göz ucuyla bakıp gelip benimle ilgili eleştirel yazı yazıyorsun. mevzunun ne olduğundan bile haberin yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...