Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 viktor http://t.qkme.me/3pcqyv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 aquila said: yazdiklarinin hicbiri de cinsellikle, cinsiyetle ilgili lakaplar degil. aslanin erkegi 20 saat agac golgesinde yatiyo. sen de git yat olm ağaç gölgesinde o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 aslan olsak yatardik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Memphis7 said: çetin abi yıl olmus 2013 hala eşcinsel ıyy yapıon ya olm ne alakası var...şu lafları üzerine oturduğunuz organınızla anlamayın...ıyylıkla falan ilgisi yok,benim kafamdaki eşcinsel imajı delikanlı,babayiğit şeklinde sıfatları kaldırmıyor,mesele bundan ibaret. düşüncem bu şekil...yoksa bana ne,kim kimi dürterse dürtsün,beni dürtmedikçe umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 benim eşcinsel arkadaşlarım var dedi mi kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 sıraya oraya geldi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 çetin abi topice baktım yine haksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 senin kafandaki eşcinsel imajı yanlış cunki, aptal turk basını ne sunarsa onu yıyorsun karıkaturıze edilmiş imajları dayıyorlar, unlu eşcinsel bireylerede cizgiyi çekiyorlar "bunu gecersen bitiririz seni" diye okan bayulgen program yaptı bi rutukun bi studyoyu basıp dovmedigi kaldı, duzgun eşcinselleri gosterdi çunkı karıkaturıze tıpler yerıne. bahanede hemen belli "çocuklar ozenir" bu kadar eşcinsel var medyada kaçı aktivizm yaptı aksine hormonlu diva bulent ersoy gibi gidip kendilerine baskı yapan kurumların yanında durdular, cemil ipekçi gibi soytarılık yaptılar batıda artık normalize oldu bu iş, bizde ise hala http://www.22dakika.org//imaj/hsparks/rutuk1hh.jpg işte bu yuzden turkler hiçbir zaman avrupanın bir parçası olamıycak, tipk ortadogu toplumu kafasından hiç sıyrılamıycaz solcusuda sagcısıda muhafazakar bu memleketin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 çetin abinin kafa hala bu ya. çok üzücü yakışmıyo http://www.youtube.com/watch?v=pjqgWEmXSm4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 o nasil bi uyari lan adamlar spoiler basmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ÖZ TÜRK ERKEĞİ EŞCİNSEL OLMAZ ADAM GİBİ ADAM OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 aquila said: aslan olsak yatardik. a şükrü always pays his debts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Viktor said: senin kafandaki eşcinsel imajı yanlış cunki, aptal turk basını ne sunarsa onu yıyorsun karıkaturıze edilmiş imajları dayıyorlar, unlu eşcinsel bireylerede cizgiyi çekiyorlar "bunu gecersen bitiririz seni" diye okan bayulgen program yaptı bi rutukun bi studyoyu basıp dovmedigi kaldı, duzgun eşcinselleri gosterdi çunkı karıkaturıze tıpler yerıne. bahanede hemen belli "çocuklar ozenir" bu kadar eşcinsel var medyada kaçı aktivizm yaptı aksine hormonlu diva bulent ersoy gibi gidip kendilerine baskı yapan kurumların yanında durdular, cemil ipekçi gibi soytarılık yaptılar batıda artık normalize oldu bu iş, bizde ise hala http://www.22dakika.org//imaj/hsparks/rutuk1hh.jpg işte bu yuzden turkler hiçbir zaman avrupanın bir parçası olamıycak, tipk ortadogu toplumu kafasından hiç sıyrılamıycaz solcusuda sagcısıda muhafazakar bu memleketin birader...benim yazdıklarımla senin yazdıklarının en ufak ilgisi yok. homoseksüellere karşı bir adam değilim, aşklarından da ölmüyorum ne yalan söyleyeyim ama senin şu an yaptığın tribüne oynamak gibi geliyor. bu benim algım ile ilgili bir şey. aptal türk basınından öğrendiğim ya da medyanın dayattığı bir şey değil. homoseksüele saygı isteyen, gösteren bir viktorun(ki ne güzel yapıyor aferin çocuğa),benim düşüncelerime de saygı göstermesi gerekir. yoksa ortaya çıkan çelişki viktor biraderin yazdığı her şeyi geçersiz hale getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 moriarty said: çetin abinin kafa hala bu ya. çok üzücü yakışmıyo http://www.youtube.com/watch?v=pjqgWEmXSm4 kardeş...bak yukarıya viktora yazdıklarım senin için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 iyi de saygı duyulmayacak, hoşgörülü yaklaşılacak bir olay değil bu. doğal bir şey. bir hastalık değil, bir tepki değil. adamların gelip sana da bir şey yapacağı yok. ne bu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Sparkcaster said: aquila said: aslan olsak yatardik. a şükrü always pays his debts kuzeyin cocuuyuz olm biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Esas komik olani escinsellik yasaklansin mi gibi sacma bir soru sormak. Kimin haddine düsmüs ki elalemin cinsel tercihini sorgulamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 viktor, batıda bile ancak yeni yeni gelirken bizim o anlayışa gelmemize bir 50 yıl daha var ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 moriarty said: iyi de saygı duyulmayacak, hoşgörülü yaklaşılacak bir olay değil bu. doğal bir şey. bir hastalık değil, bir tepki değil. adamların gelip sana da bir şey yapacağı yok. ne bu anlamıyorum. gözüm... yukarıda yazılanı okumadığın o kadar ortada ki. viktorun yazdıklarına göz ucuyla bakıp gelip benimle ilgili eleştirel yazı yazıyorsun. mevzunun ne olduğundan bile haberin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 valla gözüm. okudum okumasına; ama another cetintas bullshit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 :) aferin...sana yakışanı yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 cetintas birsey demedi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Sam said: viktor, batıda bile ancak yeni yeni gelirken bizim o anlayışa gelmemize bir 50 yıl daha var ehu. ohoo daha evlerinden toplamaya, idam etmeye baslicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 hadi canım...bu iktidarın yapmayacağı şeylerin başında bu gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 hadi canim diye diye neler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar