Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ninja evi http://resim.maxihayat.net/tropikal-iklim-resimleri.jpg
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Temizlik anladigim kadari ile; evet sabah 09:00 olarak ilk temizlik yapiliyor. Bugun baba ve anne calistigi icin cocuklarini alip gelmeleri zorlasiyor. Sanirim 16:00 gibi Turistler gelebilecegini dusunuyoruz. Su anda 4 kisi oturmus sekilde Vita dan multiplayer oynamayi dusunuyoruz ^-^
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 resim var mı hiç han gezdirdiğin evlerden? yoksa yasak mı oraların fotolarının çekilmesi? ninja evi nasıl olur gerçekten merak ettim şu anda
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ninjanin evi mutevazi olur, basimizi sokucak yerimiz olsun buddhaya sukur.
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mie Prefecture a ait olan gercek Ninja evi. Bizim calistigimiz ise Toei Eiga Mura Film Ajansinin kendi olusturdugu geleneksellige uygun Ninja evi. Bu asagida izleyeceginiz Mie Prefecture a ait. https://www.youtube.com/watch?v=aW-hAc9zAzM Biz iceriyi cekemiyoruz cunku tamamen labirent ve ziyaretcilere sunulan bulmacalarla dolu. O sebeble aciga cikmamasi icin cekim yapamiyoruz.
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Bujinkan said: Siz geleceginizi belirttiniz. Geldiginizde mesaj ile bildirir gorusuruz. 4 ayri iste calisan birisi olarak bos vaktim ne yazik ki yok tatil anlayisi olarak. Anladım :( Amacım isteğim japonyada ilkokul kitaplarıydı ve japonca öğrenmeye yardım olabilecek kitaplar.Malumunuz Türkiyede japonca kitabı cok az.Bu sene okulun japonca bölümünden baya bi kitap edinmeye çalışacağım.Tabiki yardımcı olmamak da isteyebilirsin, sadece rica edicektim bu kitapları edinebilmemde yardımcı olabilir misin diye.Saygılar Ninsa san ^_^ moriarty said: Ninja sama bunlar fakir uçak parasını ödeyemez daha nereye geliyorlar :) garibim ya nasılda içi içini kemiriyor fakirliğinden dolayı kendisi yapamıyor başkası da yapmasın istiyor :))
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 F.SAN; TRde ISTANBUL IZMIR ANKARA Japon kultur egitim vakiflarinda istediginiz turde kitaplar var. ayrica Galatasaray universitesinde de var. ayrica Japonca kurs alan dostunuzdan talep edebilirsiniz daha saglikli olur. tesekkurler. ayrica bu forumda Japonca icin konu basliklari var buyrun. http://japon.nforum.biz/ ayrica moriarty sama ister ise JP de hayatini surderebilir bir konumda. Göz iki, kulak iki, ağzımız ise tektir. Çok görüp, çok dinleyip, az konuşmak gerekir. Mevlana
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Fakkoo said: :) garibim ya nasılda içi içini kemiriyor fakirliğinden dolayı kendisi yapamıyor başkası da yapmasın istiyor :)) =))))
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 naber la? üşenmediğim zaman şunlar üstünden bir şeyler çizecem edecem sonra silecem http://p1307.hizliresim.com/1c/1/pt6g4.jpg
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 pis alkolik. [hr] telefonun yanındaki flash disk fakir flash diski :/
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 e telefon da fakir 5800 ı :/ onu niye gözardı ettin şimdi?
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ben daha kızaklı telefon kullanıyorum, o yandan laf etme hakkım pek yok :/
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 geçen gün patiden biri bu fotoğrafa facebook'da yorum yapmıştı. Bu ne tipmiş lan dediydim.
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Noyzura sama iyi bir picture ama cowboy sapkasiz daha iyi olacagi gorusundeyim.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Noyzura daki özgüven tebrik edilesi... O ayakkabıları görünce ruhum daraldı rahat mı?
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 noyzura çalışmıyosun etmiyosun, niye sinek kaydı tıraş olup duruyosun arkadaş.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Noyanin fotolar super ya. Ama kovboy sapkasi yerine general kepi taksa karizma over 10000 olur kanimca.
Öne çıkan mesajlar