moriarty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bujinkan said: Cok serserice konusuyorsunuz ama birsey demeyecegim. Giydigim shouzoku full olarak Kyoto Eiga Mura dan aldim. Kilica gelince gercek kilic oldugunu iddia ettigimi hatirlamiyorum. Cunku gercek keskin ninjatou diye birsey olamaz. Ama bu sizin serserilik tavrinizin bilmeyecegi unsurlardir. Ama serserilik dilinize yansimiz yetenek edinmisiz. Tamam rahat edin Bay Serseri ben artik gelmeyecegim. Ama gercekten buyuk serserisiniz dilerim real life karsima cikmazsiniz. Ilk kez sinirlendim su hayatta ama hicbir zaman agir konusmam simdide konusmayacagim cunku word is nothing action is everything. Serseri dost sanada hoscakal ve diger tum sevip sevmeyenlerede hoscakalin bir kez daha soz yada suclama yapsaniz da bu sizin serseri oldugunuzu degistirmeyecek benim gozumde kisaca bir serserilik yaptiniz ve gidiyorum. Ninja sama sen bu serserilere bakma ninjadan anlıyorum diyen de tatava.
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 başka hesapla gelir np, zaten vardır yedek 2-3
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bujinkan said: Cok serserice konusuyorsunuz ama birsey demeyecegim. Giydigim shouzoku full olarak Kyoto Eiga Mura dan aldim. Kilica gelince gercek kilic oldugunu iddia ettigimi hatirlamiyorum. Cunku gercek keskin ninjatou diye birsey olamaz. Ama bu sizin serserilik tavrinizin bilmeyecegi unsurlardir. Ama serserilik dilinize yansimiz yetenek edinmisiz. Tamam rahat edin Bay Serseri ben artik gelmeyecegim. Ama gercekten buyuk serserisiniz dilerim real life karsima cikmazsiniz. Ilk kez sinirlendim su hayatta ama hicbir zaman agir konusmam simdide konusmayacagim cunku word is nothing action is everything. Serseri dost sanada hoscakal ve diger tum sevip sevmeyenlerede hoscakalin bir kez daha soz yada suclama yapsaniz da bu sizin serseri oldugunuzu degistirmeyecek benim gozumde kisaca bir serserilik yaptiniz ve gidiyorum. ya abi sen kal ya, ne takıyosun bu adamları
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Moriarty sama ben gidiyorum cunku ben kaldiramiyorum birilerinin benim hakkinda konusmasini ve tanimadan beni suclamasini. Cekememezligin sinirlari zorlaniyor. eger ki isteyen dostlugunu devam ettirmek isterse mailimi eklesin artik patiye aktif olarak katilmayacagim tekrar hersey icin tesekkur ederim. mail- [email protected] Iyi ve mutlu aydinlik birgun dilerim hepinize. ^-^
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Gitmezsem trollunu her defasinda surdurucek ve bir baska boyuta suruklenecek tartisma. Hicbir yalan soylemedigim halde yalancilikla suclanmak agir bir durum benim icin cunku bugune dek hicbir yalan soylemedim. Yedekte 2 hesabim yok her hesabimi kilitlettim. Tek hesabim budur.
parlafungi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 'japonyada yasayan türk, harakiri yaptı' haberi okumak istemiyırum lütfen sdfsdg
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Norak said: başka hesapla gelir np, zaten vardır yedek 2-3 http://www.youtube.com/watch?v=mmLRTVYgEq4
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ninja daisuke nin kuei nin ninjadaniska olarak kisaltmasi Neyse iletisim olarak verdim. Artik gidiyorum tekrar her iyi dilek icin tesekkur ederim. Gorebildigim kadari ile nefret edenler de mevcutmus. Tekrar hersey icin tesekkur ederim. Sayounara. ^-^ http://www.youtube.com/watch?v=MIXZUMwja-s&feature=player_embedded
Akito Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ninja san daimyonuz buradayken hain düşman samurailari sizi kiskirtmasin.
copry Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Siz de bizi birakamiyorsunuz itiraf ediniz ninja
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Lan olm bir tane düzgün adam var forumda onu da kaçırtıyorsunuz. #direnninjasama
Soris Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Boşver ninja sama pire için yorgan yakılmaz. Sizi kalitenizle herkes takdir etti bu forumda. Giderseniz üzülürüz.
Akito Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 nordlydian said: Lan olm bir tane düzgün adam var forumda onu da kaçırtıyorsunuz. #direnninjasama Ninja sevici
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 forum bırakmak bırakıyorum diye topic açmak nedir ya ergen gibi
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Aluriel said: forum bırakmak bırakıyorum diye topic açmak nedir ya ergen gibi KESLAN
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Jim_E_Rustler said: KenshinHimura said: yok be bildiğin what if xunn da azıcık erkek hormonu olsaydı spin-off u http://i.imgur.com/22GdYTE.jpg halamın testisleri olsaydı büyücü amcam olurdu hesabı.
Öne çıkan mesajlar