Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 copry said: Esh said: cicibeybe said: Spo -Deno- said: geçen pazar her şey kabusa dönmeden önce paticik direniş ekibimiz. beilow'un kafe'sinin önü, http://i.imgur.com/vGLx2zS.jpg Şu pati buluşmalarında kız oranı artsın nolur ya Kaan nerde ayrıca Abi kizi dislamislar bi de, harem-selamlik. Madem tek kiz var, ortalayin bari cok gozuksun. Yaa orda ağzım dolu bi de tost falan yiyorum girmiycektim son anda ısrarlara dayanamadım abi girin böyle fotolara ya. sonra 20 erkekli fotolar koyunca olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 moriarty said: -Deno- said: geçen pazar her şey kabusa dönmeden önce paticik direniş ekibimiz. beilow'un kafe'sinin önü, http://i.imgur.com/vGLx2zS.jpg taylan şevkiye dikkat et. fazla yanında durma SDFSFSD gözüm kapalı gene pff şevkinin ayakucu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Yazıyı okuyunca karnıma bir ağrı saplandı.Kahvaltı etmedim, canım acayip tost cekti :( http://2.bp.blogspot.com/_U7aPadxUCFI/TCePSu2W60I/AAAAAAAAC5U/KfsuesVMjn4/s1600/ist+080.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Jim_E_Rustler said: Umarım öyledir hocam, yoksa güneyinde Afrika'nın aclık sorununun çözümü var. ben gördüm bildiğin şişko ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 adam resmen parmakların üstünde duruo. neden öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Fin said: Jim_E_Rustler said: Umarım öyledir hocam, yoksa güneyinde Afrika'nın aclık sorununun çözümü var. ben gördüm bildiğin şişko ya. O zaman şişkoyum demek ki Ben seni niye görmedim yaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 basenlerinden göremedin beni demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 http://i.imgur.com/nC2lHqR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 arkadaşlar ayıp biraz yaptığınız. bazen elinde olmayabilyor insanın. hele yaşlılık durumlarında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Fin said: basenlerinden göremedin beni demekki. Olabilüğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 burada spyronun telefonunda bulunan ama iyi çıkıp çıkmadığını bilmediğim henüz görme şansımın olmadığı barikat üstünde fotoğrafım olduğunu düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ben birinizin kiz arkadasi zannetim onu, "bu insanlari tanimiyorum , fotografta olmasam daha iyi" seklinde kacmaya calisip son anda geri donup kadraja girmis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 copry said: Fin said: Jim_E_Rustler said: Umarım öyledir hocam, yoksa güneyinde Afrika'nın aclık sorununun çözümü var. ben gördüm bildiğin şişko ya. O zaman şişkoyum demek ki Ben seni niye görmedim yaa :/ bacım topukluyla mı gittin direnişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Postal o , sağlam kafa göz yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Esh said: ben birinizin kiz arkadasi zannetim onu, "bu insanlari tanimiyorum , fotografta olmasam daha iyi" seklinde kacmaya calisip son anda geri donup kadraja girmis gibi. Çoğunu tanımıyordum gerçi sdf, bir de o var ama o gün quadrophenia ,netcafe, tili ben 80 yaşında akciğer kanseri teyzeyi kurtardık biber gazı exposundan, sonra cüce de bizi kurtardı , saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Nereden bize kaynadığı belli olmayan, baştan aşağı TGP flamalarına bürünmüş kızı da unutmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 'CAMDAN ATLAMALIYIM!!!' dedi yaaa Mal mıdır nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Abi kiz kizi cekemiyo daha neyin birlik beraberligi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 diger kizin foto var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Kıyaslanamaz bile benimle , peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Esh said: Abi kiz kizi cekemiyo daha neyin birlik beraberligi ahahah Camdan atlamaya kalktı sürüden ayrılmıyım diye , erkek kız olmasının alakası yok olayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Esh said: Abi kiz kizi cekemiyo daha neyin birlik beraberligi ahahah Yok onu ben de çekemiyordum valla. Evin önünden TOMA geçiyor yanında polislerle, kız 'ARKA KAPISI VAR MI BU EVİN, HEMEN SOKAKLARA GERİ DÖNMELİYİM' diye heyecan yapıyor. Yok denilince de mutfağa gidip ikinci kattan bahçeye atlamayı felan düşünüyordu. Atlamıştır belki de gerçi ben yav he he diyerek ignore ettim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Devrimin atesi diyip gecin abi. Heyecan olmazsa direnis de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Foruma uye yapsaydiniz keske arada asdf Nufus artardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 dur atlama diyip elleseydiniz guzelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar