Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0305054899000659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 fizban hakli. Travelling salesman probleminin cozumunu arat internette. Sehir sayisi 5-6'dan fazlaysa exact cozumu bulcak algoritmayi kullanamzsin ama, complexity yuzunden impractical. NP-Hard problemi excel'de cozdurmek de cok iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Suark said: A - B - C - D - E - F - A boldlular aralarında değişecekler. ne edio bu 5! mi? Evet 5!. Ama 120 tane sehir varsa hesaplamak dunyanin yasindan daha fazla zaman falan alir sanirim. edit: ayni seyi yazmissin gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 he ama 5 şehir var die dedim onu. yani sadece bu case için hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Aslında 5 şehir yok :) 71 gidilecek nokta var. Ben örnek olması için 5 şehir yazdım. 71-71 lik bir matris üzerinden hesaplayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 olmaz o öyle, çal bir yerden. ya da sizene adam nereden gitmek istiyorsa gitsin de. olur mu lan 71 şehir bilmemne. uçakla üzerlerinden geçip camdan baksın neyine yetmiyor. bak çok sinirlendim. ilet bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 3 günlük bir çalışmanın sonrasında bitirdim sayılır. Önce her rotanın kendi içinde gidebileceği kombinasyonları buldum daha sonra Matris üzerinden mesafelerini hesaplayarak en uygun mesafeyi geçerli saydım. Evet rotada gezilecek nokta arttığı zaman sıkıntı yaşayabiliyorum ama şimdilik işimi görecek kadar oldu. Yardımlarınız içinde teşekkür ederim. Problem yaşarsam yazarım tekrar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Discrete Math 1 sorusu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar