Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #7

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Teşekkürler. Tranko Busca'ımı çektim şimdi daha iyiyim. Bu seferki hapsız atlatılmayacak türdendi.

Allah kimseye psikolojik hiçbir rahatsızlık vermesin. Hele hele panikatak, şöyle düşünüyorum da hani aklıma kim geliyor en kötü pis insan, öcalan ibnesi mesela. Ya onun için bile diyemem yani panikatak olsun diye. Hakikatten diyemem. Kimse yaşamasın direk yeryüzünden silinsin şu hastalık.
Sosyal ağlarda paylaş

Görevli olarak bulunduğum İstanbul da günlük kiraladığım ev ile ilgili tek sıkıntının duyulan tekno müzik sesi olduğu söylendi, önemli değil dedim imzaladım sözleşmeyi.

Nitekim çok yüksek değil gelen ses, uyunuyor rahatlıkla ama pek dinlemediğim bir tür olduğu için kafama takılan bir şey oldu: Abi melodi değişmiyor mu bu müzikte? Güppede güppe güppede güppe başka bir şey yok, akşam 10 dan sabah 4 e kadar aynen böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Görevli olarak bulunduğum İstanbul da günlük kiraladığım ev ile ilgili tek sıkıntının duyulan tekno müzik sesi olduğu söylendi, önemli değil dedim imzaladım sözleşmeyi.

Nitekim çok yüksek değil gelen ses, uyunuyor rahatlıkla ama pek dinlemediğim bir tür olduğu için kafama takılan bir şey oldu: Abi melodi değişmiyor mu bu müzikte? Güppede güppe güppede güppe başka bir şey yok, akşam 10 dan sabah 4 e kadar aynen böyle.

Çok lanet bir şey o ritim yav ben katlanamazdım. Hafif muzik falan acsan bastırır aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...