Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaptığım işle gurur duyuyorum .. Dünyanın en umutsuz , hayata küsmüş, kendini koyvermiş adamını bile tek seansda bomba gibi , neşe dolu , atılgan ve hayat ile arası barışmış hale getirip tekrar hayatta hırs ve tatlı bir heyecan ile akmasını sağlayabiliyorum .
Mesaj tarihi:
Abi fazla kahve içtim bozdu beni ya.

Bide salak gibi ilk atak yaşadığım durumu tekrar yaşadım. Bile bile. Ulan dedim nolucak artık atak mı kaldı. Fazla üstüne gitmiceksin uyuyan devi uyandırmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
Teşekkürler. Tranko Busca'ımı çektim şimdi daha iyiyim. Bu seferki hapsız atlatılmayacak türdendi.

Allah kimseye psikolojik hiçbir rahatsızlık vermesin. Hele hele panikatak, şöyle düşünüyorum da hani aklıma kim geliyor en kötü pis insan, öcalan ibnesi mesela. Ya onun için bile diyemem yani panikatak olsun diye. Hakikatten diyemem. Kimse yaşamasın direk yeryüzünden silinsin şu hastalık.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

Hayatımdaki en iyi düğün organizasyonuna gittim.

totalde 45dk sürdü sürmedi oh be

çok iyiymiş benim düğünde en fazla bu kadar sürecek. yok lan ben düğün yapmıcam hiç kim uğraşçak ohoo.
Mesaj tarihi:
bu haftasonu arkadaşlarla gidip eğleniriz bişiler yaparız diye kızla buluşmayı sattım. şimdi de hepsi rock n coke a gitmiş. tek başıma kaldım lan :/ sanırım gidip tek başıma içicem bir yerde :-
Mesaj tarihi:
Görevli olarak bulunduğum İstanbul da günlük kiraladığım ev ile ilgili tek sıkıntının duyulan tekno müzik sesi olduğu söylendi, önemli değil dedim imzaladım sözleşmeyi.

Nitekim çok yüksek değil gelen ses, uyunuyor rahatlıkla ama pek dinlemediğim bir tür olduğu için kafama takılan bir şey oldu: Abi melodi değişmiyor mu bu müzikte? Güppede güppe güppede güppe başka bir şey yok, akşam 10 dan sabah 4 e kadar aynen böyle.
Mesaj tarihi:
Hayır, Kocaağa Sokak İstiklal'den Galatasaray tarafına doğru giderken, şu restore edilip bariz garsoniyer olarak lüks döşenmiş evlerden. Niye böyle diyorum, çift duşlu banyo var lan sdfs, camlı bölmeye giriyorsun bir sağda bir solda çift duş var.
Mesaj tarihi:
quixef said:

Görevli olarak bulunduğum İstanbul da günlük kiraladığım ev ile ilgili tek sıkıntının duyulan tekno müzik sesi olduğu söylendi, önemli değil dedim imzaladım sözleşmeyi.

Nitekim çok yüksek değil gelen ses, uyunuyor rahatlıkla ama pek dinlemediğim bir tür olduğu için kafama takılan bir şey oldu: Abi melodi değişmiyor mu bu müzikte? Güppede güppe güppede güppe başka bir şey yok, akşam 10 dan sabah 4 e kadar aynen böyle.

Çok lanet bir şey o ritim yav ben katlanamazdım. Hafif muzik falan acsan bastırır aslında.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...