Promenader Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 SeaGle said: Kaizen eğitimine gelen alman eşiyle birlikte köfteci yusufa gitmiş yemeğe. Bursa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 uzmanların yaptıkları araştırmalara göre günde bir saat asansöre binmek kalbe iyi geliyormuş günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Yaptığım işle gurur duyuyorum .. Dünyanın en umutsuz , hayata küsmüş, kendini koyvermiş adamını bile tek seansda bomba gibi , neşe dolu , atılgan ve hayat ile arası barışmış hale getirip tekrar hayatta hırs ve tatlı bir heyecan ile akmasını sağlayabiliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 günlük olmadı lan. amk niye o kadar oyalıyonuz insanı. sebebinize sokayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Panikten de ataktan da bıktım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Geçmiş olsun kendine dikkat et seagle lazımsın sen bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Abi fazla kahve içtim bozdu beni ya. Bide salak gibi ilk atak yaşadığım durumu tekrar yaşadım. Bile bile. Ulan dedim nolucak artık atak mı kaldı. Fazla üstüne gitmiceksin uyuyan devi uyandırmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 geçmiş olsun hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Teşekkürler. Tranko Busca'ımı çektim şimdi daha iyiyim. Bu seferki hapsız atlatılmayacak türdendi. Allah kimseye psikolojik hiçbir rahatsızlık vermesin. Hele hele panikatak, şöyle düşünüyorum da hani aklıma kim geliyor en kötü pis insan, öcalan ibnesi mesela. Ya onun için bile diyemem yani panikatak olsun diye. Hakikatten diyemem. Kimse yaşamasın direk yeryüzünden silinsin şu hastalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 yarım saate kadar böcek sesi bile yoktu, sonra bi anda müzikler çalgılar başladı, sanki şehirde değil de tatil beldesindeyiz rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 İlahi saeros. Ne güldüm ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Hayatımdaki en iyi düğün organizasyonuna gittim. totalde 45dk sürdü sürmedi oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bazı şeyleri şimdi daha iyi anlıyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 NolaxThensbane said: Hayatımdaki en iyi düğün organizasyonuna gittim. totalde 45dk sürdü sürmedi oh be çok iyiymiş benim düğünde en fazla bu kadar sürecek. yok lan ben düğün yapmıcam hiç kim uğraşçak ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Trakya dugunu akar bea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bu haftasonu arkadaşlarla gidip eğleniriz bişiler yaparız diye kızla buluşmayı sattım. şimdi de hepsi rock n coke a gitmiş. tek başıma kaldım lan :/ sanırım gidip tek başıma içicem bir yerde :- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 müstehak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Görevli olarak bulunduğum İstanbul da günlük kiraladığım ev ile ilgili tek sıkıntının duyulan tekno müzik sesi olduğu söylendi, önemli değil dedim imzaladım sözleşmeyi. Nitekim çok yüksek değil gelen ses, uyunuyor rahatlıkla ama pek dinlemediğim bir tür olduğu için kafama takılan bir şey oldu: Abi melodi değişmiyor mu bu müzikte? Güppede güppe güppede güppe başka bir şey yok, akşam 10 dan sabah 4 e kadar aynen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 seks işçiliği vardır ev nerde beylikdüzünde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Hayır, Kocaağa Sokak İstiklal'den Galatasaray tarafına doğru giderken, şu restore edilip bariz garsoniyer olarak lüks döşenmiş evlerden. Niye böyle diyorum, çift duşlu banyo var lan sdfs, camlı bölmeye giriyorsun bir sağda bir solda çift duş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 kedi halıya sıçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 quixef said: Görevli olarak bulunduğum İstanbul da günlük kiraladığım ev ile ilgili tek sıkıntının duyulan tekno müzik sesi olduğu söylendi, önemli değil dedim imzaladım sözleşmeyi. Nitekim çok yüksek değil gelen ses, uyunuyor rahatlıkla ama pek dinlemediğim bir tür olduğu için kafama takılan bir şey oldu: Abi melodi değişmiyor mu bu müzikte? Güppede güppe güppede güppe başka bir şey yok, akşam 10 dan sabah 4 e kadar aynen böyle. Çok lanet bir şey o ritim yav ben katlanamazdım. Hafif muzik falan acsan bastırır aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 polise segsli tekno yapıyolar de dakkasında kaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Evlene evlene bitemediniz yeter amk!! http://gifs.gifbin.com/25yuswsw28295.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar