Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Phyx said:

keşke bugün pazartesi olmasa

bu postumu ne zaman attığımı hatırlamıyorum, sanırım aşırı dozda pazartesiden dolayı bayılmışım. ama gerçekten yüce rabbim kimseyi pazartesilemesin
Mesaj tarihi:
geçen arkadaşın doğum gününde foto çektirdik. elimi koymak için çok yakındı ben de rahat etmek için direk kolu attım. ama el boşta kalıp hoverhand gibi olmuş.

taglemişler kabul etmiyorum sdfs. böyle utanıp hover hand yapsam böyle olmazdı o derece hoverhand :(
Mesaj tarihi:
günlük,
çok mutluyum. hayatım sonunda rayına oturdu, son yıllarda üstümde bulunan bütün agırlıklar kalkmış durumda, son zamanların çogunu aşık oldugum kadınla birlikte geçirdim, onun beni o kadar seviyor olması beni o kadar mutlu ediyor ki.
Mesaj tarihi:
Günlük, kiralık arabayla bi ülkenin altını üstüne getirdik tam anlamıyla. Acaip bi tatil oldu. Mağaralar, dinozor kalıntıları, kiliseler, katedraller, vadideki vahşi yaşama tanıklık etmek, yerel biralar, onlarca çeşit şarap, dağlar, trekking, offroad, fotoğraflar, havuz, yerel yemekler... Vay anasını ya.

edit: tabii fiyat "makul" olsun diye pegasustan alınca bileti dönüş sabaha karşı 04:40 oldu. Mal mal havaalanına oturuyoruz bakalım.
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

geçen sene sürekli yazdığım bi kız vardı, political science okuyodu, amk beyaz sarayda stajyer olarak calısmaya baslamıs feysbukda gördüm, neler kacıyo gunluk

obama akşam simidi gibi yiyodur şimdi çıtır çıtır
Mesaj tarihi:
Androjenik Alopesi teshisi koydu bugün doktor. Finasterid kullanicam 2 sene. 6-12 ay icerisinde etkisini görürmüsüm. Libido düsüp memisler büyürse hic iyi olmaz ama günlük.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...