karaktersiz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 dusa gırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Phyx said: keşke bugün pazartesi olmasa bu postumu ne zaman attığımı hatırlamıyorum, sanırım aşırı dozda pazartesiden dolayı bayılmışım. ama gerçekten yüce rabbim kimseyi pazartesilemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Hani bir şeyi çok istediğinde daha güçlü dua etmen gerekir ya, şuan kendimi sıkmaktan kıçım terledi. Of lütfen olsun plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 geçen arkadaşın doğum gününde foto çektirdik. elimi koymak için çok yakındı ben de rahat etmek için direk kolu attım. ama el boşta kalıp hoverhand gibi olmuş. taglemişler kabul etmiyorum sdfs. böyle utanıp hover hand yapsam böyle olmazdı o derece hoverhand :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 pics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 oha koymam lan tabiki. en ağır utangaç heriften daha kötü hoverhand olmuş. . facebookta bile tag i kabul etmiyorum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ozelden ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 lan şu hoverhand yüzünden, samimiyetim olmasa bile direk atıyorum elimi beline. her foto çektirirken de hoverhand gelir mi insanın aklına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 sanırım 19. kez braveheart izliyorum yine feels yine feels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 braveheart ı hiç izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 üzülme 90lıların çoğu izlememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 günlük, çok mutluyum. hayatım sonunda rayına oturdu, son yıllarda üstümde bulunan bütün agırlıklar kalkmış durumda, son zamanların çogunu aşık oldugum kadınla birlikte geçirdim, onun beni o kadar seviyor olması beni o kadar mutlu ediyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 kozalak said: braveheart ı hiç izlemedim. http://i.imgur.com/vbBvjYv.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 teşekkürler google auto correct, agugost ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Günlük, kiralık arabayla bi ülkenin altını üstüne getirdik tam anlamıyla. Acaip bi tatil oldu. Mağaralar, dinozor kalıntıları, kiliseler, katedraller, vadideki vahşi yaşama tanıklık etmek, yerel biralar, onlarca çeşit şarap, dağlar, trekking, offroad, fotoğraflar, havuz, yerel yemekler... Vay anasını ya. edit: tabii fiyat "makul" olsun diye pegasustan alınca bileti dönüş sabaha karşı 04:40 oldu. Mal mal havaalanına oturuyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 geçen sene sürekli yazdığım bi kız vardı, political science okuyodu, amk beyaz sarayda stajyer olarak calısmaya baslamıs feysbukda gördüm, neler kacıyo gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Saeros said: kozalak said: braveheart ı hiç izlemedim. http://i.imgur.com/vbBvjYv.gif kozalağı banlasak kim niye banladı diye sorulmaz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 "nutella yerim" said: geçen sene sürekli yazdığım bi kız vardı, political science okuyodu, amk beyaz sarayda stajyer olarak calısmaya baslamıs feysbukda gördüm, neler kacıyo gunluk obama akşam simidi gibi yiyodur şimdi çıtır çıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 CHANGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 neden beyaz konut dediklerini biliyor musun ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi bu face de dini icerikli paylasım yapmak nedir lan hele bi tanesi var her gün 10larca sey paylasmaya basladı news feed kuran'a döndü milet sevap kastıgını sanıyor =.= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bir kac saat sonra türkiye hafif bir heyecan ve parasizlik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Androjenik Alopesi teshisi koydu bugün doktor. Finasterid kullanicam 2 sene. 6-12 ay icerisinde etkisini görürmüsüm. Libido düsüp memisler büyürse hic iyi olmaz ama günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 sanırım parmağımdaki lifleri falan yırtmışım uğraşsam yırtamam anasını satiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar