Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 benim mayış da bugün yatmış lan. sdf takip bile etmiyorum, neyin rahatlığıysa artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 sıcak dujdan sonra başım ağrımaya başladı ve ateşim çıktı. dondurma soğuk su falanda işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 yaz aşkları filan vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 pic thread hariç kız gördüğüm yok np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kapı caldı açtım, birisi apartman yöneticisini arıyor. ben diillim diyorum anlatıyor hala öle oldu da böle olduda arkadaşım ben diilim diyorum daire nosunuda bilmiyorum diyorum. adam devam onu aldıkda şu olduda. arkadaşım bana boşuna anlatıyosun hiç bi alakam yok diyorum . adam anlamıyo yapıştı anlatıyor. bende heyt huyt şuş Şişt ederek susturdum girdim içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 dudaklarına yapışsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bağırsaklarını deşip kanında dansetseydin keşke patronun kim olduğunu anlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 eskidi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 dün dün de kaldı, yeni şeyler söylemek lazım 1 kıza yazdım, sevgilisi var çıktı, şimdi de amerigaya gitmiş doktora yazayım dedim, 1 hafta sonra kontrole gittim, bulamadım, uzman çıkmış dediler kasiyere yazıyorum, bayramdan sonra barkodları okuturuken, parmağı yüzüklü çıkacak muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 davul denilen şeyin ruhsatla verilmesi lazım artık. çingeneler almış 3 tane davul hayvan gibi vurup duruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ahah ben bi kere bile duymadım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 840 lira noter masrafı hala canımı sıkıyor günlük -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bende trde vekalet verdim 70 telemi aldilar. kan kaybindan gidiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Hayır bir de ben hallederim dedim niye dediysem normalde benim bişi yapmamam lazımdı. Kendi kendimi öptüm resmen olsun bitsin sıkıldım artık diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 wastyrx said: 840 lira noter masrafı hala canımı sıkıyor günlük -.- 2 dk önce pantolona boydan boya kahve döktüm. Durduk yere gittim pantolon aldım ben de sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bir an önce eve gidip telefonda oyun oynayarak kaka yapmak istiyorum. bi bitmedin mesai! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Biri o degil de dedigi an kolumu bogazina kadar sokasim geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 seni çok iyi alıyorum Ayfon http://i.imgur.com/rZXPoNA.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Ayfon said: Biri o degil de dedigi an kolumu bogazina kadar sokasim geliyo. bi de "(ama) öyle deme" var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 imamizer said: seni çok iyi alıyorum Ayfon http://i.imgur.com/rZXPoNA.png Hislerime tercüman olmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Kariyerimi 180 derece döndürdüm, üretimden kaliteye devşirdim kendimi. Ayrıca Amerikan düzeninden İspanyol şirketine bir transfer oldu kendi adıma, adamların kendi vatandaşına verecek işi yokken Barcelona merkez ofislerindeki oryantasyonum iyi geçerse, kalıcı pozisyonum orada olacak. Umarım iyi bir karar vermişimdir, maaşım da azaldı meh Neyse bayramdan sonra işbaşı, bu 10 günlük süreçte bol bol head fuck yapabilirim kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Dramlardan dram yaşadım dolaptan ütü düştü ayağıma lan :/ başparmak gg tırnağı çekerler diye rırstım doktora gitmeye Q_Q geberdim acıdan bi yandan lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 BulletRide said: Kariyerimi 180 derece döndürdüm, üretimden kaliteye devşirdim kendimi. Ayrıca Amerikan düzeninden İspanyol şirketine bir transfer oldu kendi adıma, adamların kendi vatandaşına verecek işi yokken Barcelona merkez ofislerindeki oryantasyonum iyi geçerse, kalıcı pozisyonum orada olacak. Umarım iyi bir karar vermişimdir, maaşım da azaldı meh Neyse bayramdan sonra işbaşı, bu 10 günlük süreçte bol bol head fuck yapabilirim kendime Abi üretim gibi aksiyonu bol bi birimden kalite gibi monoton bi birime geçince sıkılmayasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Yok abi masabaşı adamıyım sanırım, bir de çok fazla sertifikam ve tecrübem birikti Çevre'sinden tut İSG'sine, Gıda'sından Liman AB projelerine. Değerlendirmem lazım, üretimdeki rekabette altta kalacaktım o bariz Ya bir de üretimdeki rolüm de çok saha işi değildi, maliyet azaltma daha çok, yine monoton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Olm günlük. Şimdiye kadar bildiğin yanlış koşuyomuşum lan. 5 km sürem nerdeyse 30 dkya uzadı, kondüsyonum düştü diye moralim bozulurken bugün biraz farklı bişeyler deneyip, bi yerlerden okuduğum teknikleri biraz denedim. Direkt 22 dkda koştum lan :D zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar