Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #7

Saeros

Öne çıkan mesajlar

kapı caldı açtım, birisi apartman yöneticisini arıyor.

ben diillim diyorum anlatıyor hala öle oldu da böle olduda

arkadaşım ben diilim diyorum daire nosunuda bilmiyorum diyorum.

adam devam onu aldıkda şu olduda.

arkadaşım bana boşuna anlatıyosun hiç bi alakam yok diyorum .

adam anlamıyo yapıştı anlatıyor.

bende heyt huyt şuş Şişt ederek susturdum girdim içeri.
Sosyal ağlarda paylaş

dün dün de kaldı, yeni şeyler söylemek lazım

1 kıza yazdım, sevgilisi var çıktı, şimdi de amerigaya gitmiş
doktora yazayım dedim, 1 hafta sonra kontrole gittim, bulamadım, uzman çıkmış dediler
kasiyere yazıyorum, bayramdan sonra barkodları okuturuken, parmağı yüzüklü çıkacak muhtemelen
Sosyal ağlarda paylaş

Kariyerimi 180 derece döndürdüm, üretimden kaliteye devşirdim kendimi. Ayrıca Amerikan düzeninden İspanyol şirketine bir transfer oldu kendi adıma, adamların kendi vatandaşına verecek işi yokken Barcelona merkez ofislerindeki oryantasyonum iyi geçerse, kalıcı pozisyonum orada olacak. Umarım iyi bir karar vermişimdir, maaşım da azaldı meh

Neyse bayramdan sonra işbaşı, bu 10 günlük süreçte bol bol head fuck yapabilirim kendime
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Kariyerimi 180 derece döndürdüm, üretimden kaliteye devşirdim kendimi. Ayrıca Amerikan düzeninden İspanyol şirketine bir transfer oldu kendi adıma, adamların kendi vatandaşına verecek işi yokken Barcelona merkez ofislerindeki oryantasyonum iyi geçerse, kalıcı pozisyonum orada olacak. Umarım iyi bir karar vermişimdir, maaşım da azaldı meh

Neyse bayramdan sonra işbaşı, bu 10 günlük süreçte bol bol head fuck yapabilirim kendime

Abi üretim gibi aksiyonu bol bi birimden kalite gibi monoton bi birime geçince sıkılmayasın sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi masabaşı adamıyım sanırım, bir de çok fazla sertifikam ve tecrübem birikti Çevre'sinden tut İSG'sine, Gıda'sından Liman AB projelerine. Değerlendirmem lazım, üretimdeki rekabette altta kalacaktım o bariz

Ya bir de üretimdeki rolüm de çok saha işi değildi, maliyet azaltma daha çok, yine monoton
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...