Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 49.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 wastyrx said: Merdane yutsam yetmez bana ya Benimkinin üstüne otursan halbuki Dimdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 lan surekli reklami cikan bi dating sitesine yeter lan diye baktim, yarim saat biseyler sordu, cevap mevap, sonunda sana kimseyi bulamadik dedi ya la ahahah. yazili sorularin hepsine 3 yazmis olmamin etkisi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Günaydın lan. Martılar miyavlamaya başladı ya, martılar iyi ki varlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 BulletRide said: Portland bile değil kazası dediğim gibi O BÖLGEYİ ÇOK İYİ BİLİRİM yarım saat sonra evden çıkıp havaalanına doğru yollanıcam 3 saat falan uyudum, uçakta başıma ağrı saplanıcak diye korkuyorum bi de çok tatlı ve garip bi rüyanın ortasında uyandım alarm yüzünden son hazırlıkları yapmaya gideyim http://www.youtube.com/watch?v=XXvuUp-KY5g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Hapimi icmeyi unutmusum aksam. Delirip alman denetcileri kesmem umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Zor durumda kalınca kendime soruyorum what would Jesus do Sonra adamın inşaatçı olmadığını anımsıyorum Ne güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Jesus laz muteahhitmis olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bugün holy'yi konsere götürcem günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 aquila said: lan surekli reklami cikan bi dating sitesine yeter lan diye baktim, yarim saat biseyler sordu, cevap mevap, sonunda sana kimseyi bulamadik dedi ya la ahahah. yazili sorularin hepsine 3 yazmis olmamin etkisi de olabilir. plentyoffish ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 aquila said: lan surekli reklami cikan bi dating sitesine yeter lan diye baktim, yarim saat biseyler sordu, cevap mevap, sonunda sana kimseyi bulamadik dedi ya la ahahah. yazili sorularin hepsine 3 yazmis olmamin etkisi de olabilir. livejasmin dating sitesi değil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 yine önüme morg raporu geldi.. insanların ölümlerinden çok ölüm şekillerine üzülmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 oh lan, 200 liramı kurtardım. ayakkabının yenisini göndermişler. verip büyük numarasını alabilicem sdfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 allah allah ya. ilginç gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 dasaaa said: wastyrx said: Merdane yutsam yetmez bana ya Benimkinin üstüne otursan halbuki Dimdik beybi beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 BabacumMostors said: yine önüme morg raporu geldi.. insanların ölümlerinden çok ölüm şekillerine üzülmeye başladım Nasil ölmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 aquila said: lan surekli reklami cikan bi dating sitesine yeter lan diye baktim, yarim saat biseyler sordu, cevap mevap, sonunda sana kimseyi bulamadik dedi ya la ahahah. yazili sorularin hepsine 3 yazmis olmamin etkisi de olabilir. Offf epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 copry said: BabacumMostors said: yine önüme morg raporu geldi.. insanların ölümlerinden çok ölüm şekillerine üzülmeye başladım Nasil ölmüş? otopsi raporundan anladığım kadarıyla vücudunun yarısı kaza esnasında ezilmiş, preslenmiş gibi.. umarım anında ölmüştür de o acıyı fazla çekmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 pogodi said: bugün holy'yi konsere götürcem günlük. beni de ruslara götürsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Keşke annem aşçı olsaydı ya, yemin ediyorum fenomen olurdu kapısında yatardı tüm mekanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 abi tavan yüksekliği rahat 5m var Klimayı 16'c de açıp 1 saat çalıştırınca ancak serinliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 O kadar büyük karton kutu yok dasaaa sıkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 wastyrx said: O kadar büyük karton kutu yok dasaaa sıkma lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Zaten kimse bir şey bırakmayacak bana, kimim kimsem yok. Artık kira vermeden yaşamak istiyorum, lanet olsun ya. Geliyor ve gidiyor resmen, böyle yaşanmaz lan. Ya çıkıp gideyim, kendi evimi tutayım onun kirasını vereyim bari, bu ne lan. Sokayım lan evinize. Dasaa bana karton prefabrik kaça yaparsın abi, yeter gideceğim burdan. HALP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar