kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 BabacumMostors said: onda sorun olmadı "artık görebiliyor olmalısınız :)" diye dönen cevaba "Allaaaaam GÖRÜYORUM GÖRÜYORUM!" diye karşılık verdim şundan da bir şey çıkmazsa yerim sağlam demektir bence onlar da ofiste böyle bir deli olmasından hoşlanıyorlar. eğlence çıkıyo işte. yerin sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 atölyede tamirat var, önce emekli olanların partilerine katıldım sonra çay davetlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ofiste çıkardım ayakkabıları, çorapları havalandırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 11e aldım bilet geliyorum yarın günlük elimde dolu accık ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kozalak said: ofiste çıkardım ayakkabıları, çorapları havalandırıyorum. Ulan "Gel kızla tanıştıracam." derim "aabii raghhıı ijiyoz" dersin. Şimdi de çorap havalandırırsın... Naaptın olm sen? asdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 asfasda olm zamansız çağırıyon. ayaklarım yandı ya, millete çaktırmadan salıyorum ayakları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 /feyspalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Babacum a gelince heeeey bize gelince oouuwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 abi babacum gidip "hele ayakkabıyı çıkarayım da çoraplar havalansın breh breh" demedi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 GEÇTİM LAAAANNN MEZUNUM AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 HİAAAAAAA MEZUN OLMAK NE SÜPER LAAAAN! ayrıca evet çorapları havalandırmak olmamış be hacı insan haklarına aykırı durumlar ortaya çıkabilir, yaptıysan da söyleme bilmesinler tıtıtıtıtıtıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 4 tane land rover lastigi kac para eder la ikinci defa birakan hocayı guzel bir supriz bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 BabacumMostors said: HİAAAAAAA MEZUN OLMAK NE SÜPER LAAAAN! ayrıca evet çorapları havalandırmak olmamış be hacı insan haklarına aykırı durumlar ortaya çıkabilir, yaptıysan da söyleme bilmesinler tıtıtıtıtıtıtıtıtı yok yav o kadar da abartı değil, ayakkabanın ökçesine bastım otururken biraz o kadar. kokmuyor zaten sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yarın düğün var ya. sabahtan akşama kadar türkiyenin çeşitli yerlerinden akrabalar gelecek va şapur şupur öpülecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 pascalnouman said: 4 tane land rover lastigi kac para eder la ikinci defa birakan hocayı guzel bir supriz bekliyor hohohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Abi devlet memurluğu gibi işleri ben yapamıyorum Dosya toplamak falan bize ters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 aynen. her seferinde "ulan kağıtla dosyayla uğraşacaksak bilgisayar niye var aq" diye düşünmeye başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 vaybe böyle düşünen birtek ben değilmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Evimin artik kettlei var hakom geldi yeyyyy ^___^ Tramvay-> caka-> gezi ->? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Windows phone a alismalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 copry said: Evimin artik kettlei var hakom geldi yeyyyy ^___^ Tramvay-> caka-> gezi ->? ulen beleş ketılı da götürdün ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 i summon the cold of the arctic winds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 bi haltlar yiyorum ama bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mr_Hand said: copry said: Evimin artik kettlei var hakom geldi yeyyyy ^___^ Tramvay-> caka-> gezi ->? ulen beleş ketılı da götürdün ha :D Salona alcak beyaz sehpa lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 yeni ev hediyesi filan mı? öleyse güle güle otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar