sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 senko said: Fin said: 2 aydır paramı vermeyen firmayı 400k lira zarara soktum ayrıldım bugün sdf respectoha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 canım helva istemişti. kendim yapacaktım engel oldular. su ile değil süt ile dedim sadece su ile olmaz dediler. peki dedim öyle olsun yıllardır yiyorum ama istediğiniz gibi olsun dedim. peki ama helvanın içinde limon kabuğunun işi ne ? buram buram süt ve tereyağı irmikle seksini yemek istiyordum. çok keyifsiz oldu. biraz kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Fin said: 2 aydır paramı vermeyen firmayı 400k lira zarara soktum ayrıldım bugün sdf anlat anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 QA + lojistik bakıyordum mayısta başladım işte 1 ay kadar 10 saat çalışıldı günde maaş zamanında yatmadı bi türlü geçiştirildi bi şekilde. balistik teslimatı sırasında yazışmaları + sevkiyat bendeydi hep 1hazirana kadar ulaşması gereken bi sevkiyat vardı tüm yazışmalar kontrole sahip olunca aman sikerler zaten paramıda vermediler diyip mayısın son haftasından haziranın 3-4üne kadar ofiste oyun oynadım dizi izledim sevkiyat ne durumda falan bakmadım bile 1 haziran'da ulaşmayınca iptal oldu ödeme.bi kaç plot attım arada sıkışınca tabi hala neden vazgeçildiği sorgulanıyor ürünler kalite kontrole falan yollandı. :D http://www.humesfork.net/wp-content/uploads/2011/04/evil-little-girl_large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 iz bırakma arkanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Yagmur basladi simdi cokguzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 uzun bir aradan sonra temizlikçi kadın geldi bugün. evin anahtarını verip çıktım. saat:09.00 da hastane randevusunu 15 dakika önce hatırlayıp yetiştim. doktor endişe edecek birşey yok deyip dayadı antibiyotikleri eczanede yıllardır görmediğim şirin bi arkadaşımla karşılaştım. iş yerinde patrona karşı bütün çalışanlar olarak tavrımızı koyup istediğimizi yaptırdık. sonra hep birlikte yemeğe gittik akşam gel içelim diye sertap diye mehtapa mesaj atmışım. karışıklığı halletmek için 15 kez telefonla görüşmek zorunda kaldım. sonuç ? yalnız içiyorum aq bir yıl önce kayıplara karışan manita aradı. sanki dün akşammış gibi - naber ? evdekilerden izin alırsam çıkıcam görüşelim deyip kapattı. gerçekten kafayı yediğine kanaat getirdim. eve geldim OHA oldum. ev değişmiş pırıl pırıl heryer komşu ablalar kıskançlıkla bakıyor camlara. yorgun oturdum bilgisayarın başına bilgisayarın sol tarafında ki sehpaya iki kitap, ıslak mendil ve kağıt havlu koymuş temizlikçi abla. durup durup gülüyorum halime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Bugün charity shoptan 1 dolara kullanılmamış Rainbow Six kitabı aldım güzel bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Tam karşı apartmanın birinci katını iş yerine çevirmişler. Göbeğimi kaşıyıp en ayı halimle yakalandım muhasebeci bayanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 taksim benim için görev yeriymiş bunu anladım, ortalıkta bir şey yokken her şey süt limanken değil de olaylar koptuğu zaman gidesim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Bugün iş teklifi aldım. Firma iyi. Mezun olmama daha 15 gün var. Adam "biz senle çalışmayı düşünüyoruz, sen de bizle çalışmayı düşünür müsün?" dedi. http://media.tumblr.com/tumblr_lu1gkcDQD91qju31b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Siz benle bir çalışmaya başlayın hele de ben kendime gelirim o arada dönerim size de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 SeaGle said: Bugün iş teklifi aldım. Firma iyi. Mezun olmama daha 15 gün var. Adam "biz senle çalışmayı düşünüyoruz, sen de bizle çalışmayı düşünür müsün?" dedi. http://media.tumblr.com/tumblr_lu1gkcDQD91qju31b.jpg hayırlısı olsun hangi firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 molped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 NolaxThensbane said: SeaGle said: Bugün iş teklifi aldım. Firma iyi. Mezun olmama daha 15 gün var. Adam "biz senle çalışmayı düşünüyoruz, sen de bizle çalışmayı düşünür müsün?" dedi. http://media.tumblr.com/tumblr_lu1gkcDQD91qju31b.jpg hayırlısı olsun hangi firma Leoni bebeem, kablo fabrikasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 rulman fabrikası değil mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 10k okbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 SeaGle said: Bugün iş teklifi aldım. Firma iyi. Mezun olmama daha 15 gün var. Adam "biz senle çalışmayı düşünüyoruz, sen de bizle çalışmayı düşünür müsün?" dedi. http://media.tumblr.com/tumblr_lu1gkcDQD91qju31b.jpg Ben daha güzel sanatlara girmeden recruitlandım. Git gud scrub. 3/10 for good looks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 goldbären said: rulman fabrikası değil mi :( Makine muhendisini pavyonda calistirmak gibi bisey olm rulmanci yapmak. Tovbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 evimin 20mt ötesinde avrupa voleybol ligi oynanıyor 30mt yanımda direniş çadırları kuruluyor. Noluyoz la?! 20sene önce tarlaydı olm buralar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Günlük, iki üç yıl önce D&R rafında yan yana üç adet Se7en filmi DVD si gördüm ve yaptığım espri şu oldu: "Aa bak ne güzel sevenleri ayırmamışlar." O günden beri kendimden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 cnm bnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 her yer polis kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Gece ruyamda tencere tava sesleri duymaya basladim gunluk asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 sıkıcı, bayık, tatsız. öyle geçiyor günlerimiz napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar