Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #7

Saeros

Öne çıkan mesajlar

canım helva istemişti. kendim yapacaktım engel oldular. su ile değil süt ile dedim sadece su ile olmaz dediler. peki dedim öyle olsun yıllardır yiyorum ama istediğiniz gibi olsun dedim.

peki ama helvanın içinde limon kabuğunun işi ne ?

buram buram süt ve tereyağı irmikle seksini yemek istiyordum. çok keyifsiz oldu. biraz kırgınım.
Sosyal ağlarda paylaş

QA + lojistik bakıyordum
mayısta başladım işte 1 ay kadar 10 saat çalışıldı günde maaş zamanında yatmadı bi türlü geçiştirildi bi şekilde.
balistik teslimatı sırasında yazışmaları + sevkiyat bendeydi hep 1hazirana kadar ulaşması gereken bi sevkiyat vardı tüm yazışmalar kontrole sahip olunca aman sikerler zaten paramıda vermediler diyip mayısın son haftasından haziranın 3-4üne kadar ofiste oyun oynadım dizi izledim sevkiyat ne durumda falan bakmadım bile 1 haziran'da ulaşmayınca iptal oldu ödeme.bi kaç plot attım arada sıkışınca tabi hala neden vazgeçildiği sorgulanıyor ürünler kalite kontrole falan yollandı. :D
http://www.humesfork.net/wp-content/uploads/2011/04/evil-little-girl_large.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

uzun bir aradan sonra temizlikçi kadın geldi bugün.

evin anahtarını verip çıktım.

saat:09.00 da hastane randevusunu 15 dakika önce hatırlayıp yetiştim.

doktor endişe edecek birşey yok deyip dayadı antibiyotikleri

eczanede yıllardır görmediğim şirin bi arkadaşımla karşılaştım.

iş yerinde patrona karşı bütün çalışanlar olarak tavrımızı koyup istediğimizi yaptırdık. sonra hep birlikte yemeğe gittik

akşam gel içelim diye sertap diye mehtapa mesaj atmışım. karışıklığı halletmek için 15 kez telefonla görüşmek zorunda kaldım. sonuç ? yalnız içiyorum aq

bir yıl önce kayıplara karışan manita aradı. sanki dün akşammış gibi - naber ? evdekilerden izin alırsam çıkıcam görüşelim deyip kapattı. gerçekten kafayı yediğine kanaat getirdim.

eve geldim OHA oldum. ev değişmiş pırıl pırıl heryer

komşu ablalar kıskançlıkla bakıyor camlara.

yorgun oturdum bilgisayarın başına

bilgisayarın sol tarafında ki sehpaya iki kitap, ıslak mendil ve kağıt havlu koymuş temizlikçi abla.

durup durup gülüyorum halime
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

SeaGle said:

Bugün iş teklifi aldım.
Firma iyi.
Mezun olmama daha 15 gün var.

Adam "biz senle çalışmayı düşünüyoruz, sen de bizle çalışmayı düşünür müsün?" dedi.

http://media.tumblr.com/tumblr_lu1gkcDQD91qju31b.jpg

hayırlısı olsun hangi firma

Leoni bebeem, kablo fabrikasi.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Bugün iş teklifi aldım.
Firma iyi.
Mezun olmama daha 15 gün var.

Adam "biz senle çalışmayı düşünüyoruz, sen de bizle çalışmayı düşünür müsün?" dedi.

http://media.tumblr.com/tumblr_lu1gkcDQD91qju31b.jpg

Ben daha güzel sanatlara girmeden recruitlandım.

Git gud scrub.

3/10 for good looks.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...