screwy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 yavuz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 AAAAAAAAAAAAA KİKİKİKİKİKİKİ AAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Lyv said: ctrl + s e alışsan iyi edersin =/ tabletin ne marka bilmiyorum ama üstünde ctrl+s i atayabileceğin tuşlar vardır herhalde. rahat edersin CS6'ıyla periodic save gelmiş, onu açtım kafam rahat artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Saeros said: http://i.imgur.com/ldMULCt.jpg Jim_E_Rustler said: SELAM, SABAHTAN BERİ YAPTIGIM ÇİZİMLER ÇIKARKEN SAVELİCEN Mİ BRO SORUSUNA KAZAYLA HAYIR DEMEMLE PATLADI. İZNİNİZLE ÇOK AZ KÜFREDİCEM. OROSPU COCUGU PHOTOSHOP, 10 YILLIK PROGRAMSIN HALA AUTOSAVE'İN YOK, GEZEGENİN ELEKTRİGİ GİDİYO SAVELİYOSUN PİÇ. http://i.imgur.com/b62Pfdl.jpg banhammer happy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 yeni bilgisayar, yeni vindoz falan günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Jim_E_Rustler said: CS6'ıyla periodic save gelmiş, onu açtım kafam rahat artık. şunu çok geç getirdiler ya, Corel'da sanırım 8'den beri var. 2 dk. bir alıyorum save. hızlı kargo güvenilir hizmet, teşekkürler Corel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Theridone said: Jim_E_Rustler said: CS6'ıyla periodic save gelmiş, onu açtım kafam rahat artık. şunu çok geç getirdiler ya, Corel'da sanırım 8'den beri var. 2 dk. bir alıyorum save. hızlı kargo güvenilir hizmet, teşekkürler Corel. Corel en asil duygunun programı demiştim, yine diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 çatır çatır oyun kuruyorum hede kuruyorum ama şu kurgu programları falan nedense hep sorun çıkartıyor adobe after effects kurayım dedim kan kusturdu 2 saat uğraştım yemedi, illa uğraştıracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 bazı kızlar çok direniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Ayağımın altını yere çarpıp sistiginden beri yere düz basamadigimdan topalliyorum. Bu durimu da direnişde "noyan fiZiksel atraksyonlar yerine zihinsel çözüm atraksiyonlarına girmelisin" mesajı olarak kabul ettim. Ama zihnimde şuan kurbağaların çok bağırdığı bir bataklık gibi. Yılanı serbest bırakma vaktim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 yarin satis muduruyle insan kaynaklari muduru benimle toplanti istemis dedim gelsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Saeros said: çatır çatır oyun kuruyorum hede kuruyorum ama şu kurgu programları falan nedense hep sorun çıkartıyor adobe after effects kurayım dedim kan kusturdu 2 saat uğraştım yemedi, illa uğraştıracak abi cs2 master collection kur bak noluyo sadfgdsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Saeros said: http://i.imgur.com/ldMULCt.jpg Jim_E_Rustler said: SELAM, SABAHTAN BERİ YAPTIGIM ÇİZİMLER ÇIKARKEN SAVELİCEN Mİ BRO SORUSUNA KAZAYLA HAYIR DEMEMLE PATLADI. İZNİNİZLE ÇOK AZ KÜFREDİCEM. OROSPU COCUGU PHOTOSHOP, 10 YILLIK PROGRAMSIN HALA AUTOSAVE'İN YOK, GEZEGENİN ELEKTRİGİ GİDİYO SAVELİYOSUN PİÇ. http://i.imgur.com/b62Pfdl.jpg yaaaaaaaaaaaaa AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 2 aydır paramı vermeyen firmayı 400k lira zarara soktum ayrıldım bugün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Noyzura said: Ayağımın altını yere çarpıp sistiginden beri yere düz basamadigimdan topalliyorum. Bu durimu da direnişde "noyan fiZiksel atraksyonlar yerine zihinsel çözüm atraksiyonlarına girmelisin" mesajı olarak kabul ettim. Ama zihnimde şuan kurbağaların çok bağırdığı bir bataklık gibi. Yılanı serbest bırakma vaktim geldi. yılanı görür allah. bana da literal anlamda 'yılancı' hocam dün feysbukta 'yarın parazitoloji sınavın var biliyosun dimi' yazdığından beri ders çalışıyorum bıraktım direnişi. MEZUN OLAMICAM LAN MEZUN MEZUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 getir kitaplarını çimlerde çalış bi ara bende kitap okuyorum öyle geçiyor zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 getir kitaplarını çimlerde çalış bi ara bende kitap okuyorum öyle geçiyor zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 o ortamda ders çalışılmaz abi saçmalamayın otursun 2 gün adam gibi evinde çalışsın izmir'i kaybetmezsiniz merak etmeyin :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Game of thrones sezon finali yaptim. Emenike oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Fin said: 2 aydır paramı vermeyen firmayı 400k lira zarara soktum ayrıldım bugün sdf respect :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 ariiespiiiiisiitii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Bugün köpek gibi özledim günlük. Aldım elime yüzüğü mal mal baktım 3-5 saat. Hep mortisin suçu günlük -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Gunluk, elektrikler kesildi, sarjim bitiyor, gezidekileri merak ediyorum. Napcam simdi? Elektrik kesildi, suphelendim, sosyal medyayinsabote edemediler, yolu boyle ariyorlar diye. Yok artik lebron james di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Fin said: 2 aydır paramı vermeyen firmayı 400k lira zarara soktum ayrıldım bugün sdf respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 off hiç bu kadar boktan bir duruma düşmemiştim. insanın hayatinda hersey bu kadar mi kotu gider diye sormadan edemiyorum. nacn bana ben ona bakiyorum gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar