Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 imamizer said: bugün yeni bir arkadaş edindim günlük. hatta 8 saat arabasında yolculuk yaptım. kendisi kuyumcu. sabah boluda kahvaltı ısmarladı. dönüşte yemeğin yanında söylediği cacığın çok geldiğini söyledi. hiç iğrenmediğimi açıkça vurgulamak için tereddütsüz kaşıkla giriştim. ona bu samimiyeti, güveni vermek istedim biraz da. ilk defa ciddi bir esnaf arkadaşım oluyor. esnaf arkadaşlığı gerçekten önemliymiş günlük. insana çok şey katıyor. çarşıda iki soluklanıp bi çay içmeye kapım var hiç olmadı. bi cacığa sattın lan beni alacağın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 imamizer said: ...az kaldı 81 ili ezbere bildiğim gün gönül rahatlığıyla evlenip çocuk yapabileceğim. aha kriter bu muydu lan?! çok iyi abi rahatım ben o zaman. askerde şafak da saymamıştım zaten sdfsdfsadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 senko said: imamizer said: hatta flaş diskini elledim burdan nikah gelir panpa inşalah canım ya Theridone said: bi cacığa sattın lan beni alacağın olsun ya sen farklısın rıdvan. ilk göz ağrımsın. senin ayakkabından şampanya bile içerim. Mr_Hand said: aha kriter bu muydu lan?! çok iyi abi rahatım ben o zaman. askerde şafak da saymamıştım zaten sdfsdfsadg şu olay ciddi ama ya. bilmiyorum ben mi çok kafaya taktım. bi ara oturup ezberlicem hepsini. hep bir yanım eksik kalıyor. bir de şey var balık türlerini bileceksin. balıktan da anlamıyorum. hamsi dışında hepsi aynı bana kalırsa. ama işte ideal aile babası öyle olunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ooooh çok iyi çok balıktan da anlamıyorum ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 imamizer said: sınıfta bi kız var elektrik aldım. en bi çok o gülüyordu esprilerime. hatta flaş diskini elledim. sunumu o da istedi. flaş diski bhr diye isimlendirmişti. 'buyur bahri' diye diski geri verirken gülüştük. olurda buraları okuyorsa ona karşı boş değilim bilsin. yoklama listesinden göz ucuyla maili hafızama kazıdım. takipteyim. 'in a realtion with hasan' çıktı. dıırııt dııırrrıııı nalet olsun bu hayat nalet olsun bu sevgim dıırııt dııırrrıııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 hasan o kızı akşam simidi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 300 yıl sonra süper loto oynadım bi kuponda 1 diğer kuponda 2 çıktı günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 6ay sonra evime geldim. Home sweet home ahan temizlikçi herşeyin yerini değiştirmiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bacağımı kaldırımdaki dikili demirlerden birine öyle bir geçirdim ki bütün gün topalladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 makyaj ne bicim biseymis lan. bi sure sonra yapilmazsa insanin yuzune bakilmiyo. abovvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 degisir o insandan insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 hala ingilizce kursu bulamadim gunluk ingilizce ogrenmeden ayrilmak istemiyorum su dunyadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 imamizer said: imamizer said: sınıfta bi kız var elektrik aldım. en bi çok o gülüyordu esprilerime. hatta flaş diskini elledim. sunumu o da istedi. flaş diski bhr diye isimlendirmişti. 'buyur bahri' diye diski geri verirken gülüştük. olurda buraları okuyorsa ona karşı boş değilim bilsin. yoklama listesinden göz ucuyla maili hafızama kazıdım. takipteyim. 'in a realtion with hasan' çıktı. dıırııt dııırrrıııı nalet olsun bu hayat nalet olsun bu sevgim dıırııt dııırrrıııı kasada usb slotlara klavye mouse takmışlar diye usb flash disk takmayacaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 gün geçmiyorki subway surfers'ta yeni bir rekor daha kırmayayım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Lan yine kısır döngü ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Gezi Parkına dair Facebook ta yorum yapmadığım için beni arkadaşlıktan çıkaran eski lise arkadaşıma "Babacım devlet memuruyum sen mi vericen maaşımı" mealinde attığım mesaja aldığım cevap: "Senin tavrına da saygı duyuyorum, iyi kazançlar". Ben de bu adam da 32-33 yaşındayız, ama some guys just want to remain liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Kötü kötü kötü ev sahibi ütü istediğimde Sovyet döneminden kalma ütü verdi İlişkiler vasat İşler çok yoğun. Bilgisayarım pert Dostları özledim Saat 1:36 uykum yok Hastayım Toplumsal olaylara katılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 üniversite 3. sınıfta 1 dönem italyaya gidince, kendini italyan zanneden, tüm fb profilini mezuniyet okulu falan italyan okulu yapan arkadaşa 4 sene sonunda cesaretimi toplayıp 2 laf edicem az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 aa bu arada beim ban açıldı :3 arada başka hesapla yazdım ettim :<<<<<<< bide millet finkloru ve tarumar'ı periyodik olarak ben sandı sdfsf plebz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 ilk yazdığın günden beri biliniyor sacrolash olduğun merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 capslockla yazdım oraya zaten sherlock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 yiğit pulut demiş ben duymadım. duymadığım gibi görmeseydim de keşke. "Bu kalabalığın büyük kısmı Gezi'deydi. Küresel koalisyonun oyununa geldiklerini görünce havaalanına aktılar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Biz ankaradan yola çıkacaktık da şimdi yetişemeyiz dedik vazgeçtin o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Therru said: yiğit pulut demiş ben duymadım. duymadığım gibi görmeseydim de keşke. "Bu kalabalığın büyük kısmı Gezi'deydi. Küresel koalisyonun oyununa geldiklerini görünce havaalanına aktılar." spoya al canımız sıkılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 sen spoya al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar