Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #7

Saeros

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

bugün yeni bir arkadaş edindim günlük. hatta 8 saat arabasında yolculuk yaptım. kendisi kuyumcu. sabah boluda kahvaltı ısmarladı. dönüşte yemeğin yanında söylediği cacığın çok geldiğini söyledi. hiç iğrenmediğimi açıkça vurgulamak için tereddütsüz kaşıkla giriştim. ona bu samimiyeti, güveni vermek istedim biraz da. ilk defa ciddi bir esnaf arkadaşım oluyor. esnaf arkadaşlığı gerçekten önemliymiş günlük. insana çok şey katıyor. çarşıda iki soluklanıp bi çay içmeye kapım var hiç olmadı.

bi cacığa sattın lan beni alacağın olsun
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

imamizer said:

hatta flaş diskini elledim

burdan nikah gelir panpa

inşalah canım ya

Theridone said:

bi cacığa sattın lan beni alacağın olsun

ya sen farklısın rıdvan. ilk göz ağrımsın. senin ayakkabından şampanya bile içerim.

Mr_Hand said:

aha kriter bu muydu lan?! çok iyi abi rahatım ben o zaman. askerde şafak da saymamıştım zaten sdfsdfsadg

şu olay ciddi ama ya. bilmiyorum ben mi çok kafaya taktım. bi ara oturup ezberlicem hepsini. hep bir yanım eksik kalıyor. bir de şey var balık türlerini bileceksin. balıktan da anlamıyorum. hamsi dışında hepsi aynı bana kalırsa. ama işte ideal aile babası öyle olunmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

sınıfta bi kız var elektrik aldım. en bi çok o gülüyordu esprilerime. hatta flaş diskini elledim. sunumu o da istedi. flaş diski bhr diye isimlendirmişti. 'buyur bahri' diye diski geri verirken gülüştük. olurda buraları okuyorsa ona karşı boş değilim bilsin. yoklama listesinden göz ucuyla maili hafızama kazıdım. takipteyim.

'in a realtion with hasan' çıktı.

dıırııt dııırrrıııı
nalet olsun bu hayat nalet olsun bu sevgim
dıırııt dııırrrıııı
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

imamizer said:

sınıfta bi kız var elektrik aldım. en bi çok o gülüyordu esprilerime. hatta flaş diskini elledim. sunumu o da istedi. flaş diski bhr diye isimlendirmişti. 'buyur bahri' diye diski geri verirken gülüştük. olurda buraları okuyorsa ona karşı boş değilim bilsin. yoklama listesinden göz ucuyla maili hafızama kazıdım. takipteyim.

'in a realtion with hasan' çıktı.

dıırııt dııırrrıııı
nalet olsun bu hayat nalet olsun bu sevgim
dıırııt dııırrrıııı

kasada usb slotlara klavye mouse takmışlar diye
usb flash disk takmayacaz mı
Sosyal ağlarda paylaş

Gezi Parkına dair Facebook ta yorum yapmadığım için beni arkadaşlıktan çıkaran eski lise arkadaşıma "Babacım devlet memuruyum sen mi vericen maaşımı" mealinde attığım mesaja aldığım cevap: "Senin tavrına da saygı duyuyorum, iyi kazançlar". Ben de bu adam da 32-33 yaşındayız, ama some guys just want to remain liseli.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...