Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yorulup uyumak çok güzel, direnmek daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 İç geçirirken ölücem bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ne kötü hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Havada öyle bi toz var ki güneş ışığı belli bir açıdan geldiğinde gökyüzü tupturuncu oldu sabah bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Marmara Denizi'ni gördünüz mü, metan bulutu vardı bu sabah çok erken saatlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mr_Hand said: Havada öyle bi toz var ki güneş ışığı belli bir açıdan geldiğinde gökyüzü tupturuncu oldu sabah bi ara. vallaha mı ? metan bulutu apayrıymış zaten ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 valhalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 METAN BULUTU NE ABİ AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Metan değildir ya büyük ihtimalle ama hala var, bayağı uzağım gibi ama seçiliyor hala. Toz bulutudur büyük olasılıkla, ya da sıcaktan aşırı bi buharlaşma oldu birkaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 osuruk bulutu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 xaenin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 koşu basket futbol yüzme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ne aldım bilmiyorum ama hiç kullanmadığım karta bin lira extre geldi ya lan. =O Kesin abim patlattı gene paypalı ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bin lira asjdasjdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 3 gündür amsterdam yapiyorum. sabah aksam 3 saat otobanlarda beynim eridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 cempostaci said: bin lira asjdasjdgd Abi hiç kullanmıyorum o kartı. 0 yok yani cüzdanımda bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 vücut yaşım 21 çıktı günlük kendime çok iyi bakmışım ^_______________________^ şööööööööööööyle bir gülümseme kondu yüzüme ahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 basket oynmaya gititğimde okul bahçesindeki ilkokullu çocuklar soruyor yaşımı genelde genelde düşük söylüyorlar lise son mu diyenler de çıkıyor sevinip üzülüyorum seviniyoum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 6 yaş az değil ya hani hep diyorlar bana da 27 göstermiyosun diye ama artık elimde bilimsel kanıt var bilgisayar çıktısı ile ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sen 27 göstermiyorsun ben ortaya bir yaş koyamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Biz gerçek yaşını bildikten sonra ne fark ediyor ki hatun ehauheau 17-19 falan selçük senin gösterdiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sen de lolitasın babe ;) senko said: sen 27 göstermiyorsun ben ortaya bir yaş koyamıyorum :( önemli olan geç yaşlanıcak olmam hakancım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ben yaşlansam da 25likler bana bakar bence o yüzden kasmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 obaaa günlük. bugün bir sunum yatımki..piuuuu hoca işten izin alabiliyorsan derse girip sınıfa anlatır mısın bunları, işte sunumunu kullanabilir miyim dedi. master yapmak istemez misin dedi, hocam 1.3 lira farkla büyük boy seçim de isterim adkgjg diyemedim tabi. dilimin ucuna geldi. sınıfta bi kız var elektrik aldım. en bi çok o gülüyordu esprilerime. hatta flaş diskini elledim. sunumu o da istedi. flaş diski bhr diye isimlendirmişti. 'buyur bahri' diye diski geri verirken gülüştük. olurda buraları okuyorsa ona karşı boş değilim bilsin. yoklama listesinden göz ucuyla maili hafızama kazıdım. takipteyim. ayrıca sınıfta 1.5 saat göbeği çekip göğüsü çıkarıcam diye nasıl kastıysam şimdiden hamladım amk. bugün yeni bir arkadaş edindim günlük. hatta 8 saat arabasında yolculuk yaptım. kendisi kuyumcu. sabah boluda kahvaltı ısmarladı. dönüşte yemeğin yanında söylediği cacığın çok geldiğini söyledi. hiç iğrenmediğimi açıkça vurgulamak için tereddütsüz kaşıkla giriştim. ona bu samimiyeti, güveni vermek istedim biraz da. ilk defa ciddi bir esnaf arkadaşım oluyor. esnaf arkadaşlığı gerçekten önemliymiş günlük. insana çok şey katıyor. çarşıda iki soluklanıp bi çay içmeye kapım var hiç olmadı. son olarak arabada bizi sollayan aracın üzerine yapılan ufak bir tartışmadan denizlinin plaka kodu yirmiymiş onu öğrendim. az kaldı 81 ili ezbere bildiğim gün gönül rahatlığıyla evlenip çocuk yapabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 imamizer said: hatta flaş diskini elledim burdan nikah gelir panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar