Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #7

Saeros

Öne çıkan mesajlar

obaaa günlük. bugün bir sunum yatımki..piuuuu

hoca işten izin alabiliyorsan derse girip sınıfa anlatır mısın bunları, işte sunumunu kullanabilir miyim dedi. master yapmak istemez misin dedi, hocam 1.3 lira farkla büyük boy seçim de isterim adkgjg diyemedim tabi. dilimin ucuna geldi.

sınıfta bi kız var elektrik aldım. en bi çok o gülüyordu esprilerime. hatta flaş diskini elledim. sunumu o da istedi. flaş diski bhr diye isimlendirmişti. 'buyur bahri' diye diski geri verirken gülüştük. olurda buraları okuyorsa ona karşı boş değilim bilsin. yoklama listesinden göz ucuyla maili hafızama kazıdım. takipteyim.

ayrıca sınıfta 1.5 saat göbeği çekip göğüsü çıkarıcam diye nasıl kastıysam şimdiden hamladım amk.

bugün yeni bir arkadaş edindim günlük. hatta 8 saat arabasında yolculuk yaptım. kendisi kuyumcu. sabah boluda kahvaltı ısmarladı. dönüşte yemeğin yanında söylediği cacığın çok geldiğini söyledi. hiç iğrenmediğimi açıkça vurgulamak için tereddütsüz kaşıkla giriştim. ona bu samimiyeti, güveni vermek istedim biraz da. ilk defa ciddi bir esnaf arkadaşım oluyor. esnaf arkadaşlığı gerçekten önemliymiş günlük. insana çok şey katıyor. çarşıda iki soluklanıp bi çay içmeye kapım var hiç olmadı.

son olarak arabada bizi sollayan aracın üzerine yapılan ufak bir tartışmadan denizlinin plaka kodu yirmiymiş onu öğrendim. az kaldı 81 ili ezbere bildiğim gün gönül rahatlığıyla evlenip çocuk yapabileceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...