khalad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 oha çok iyi izlerken tutuldum bi ara baya bi gitti asğomfğasmga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 kıbrıs'ta da yayaya her zaman öncelik verilir. ingilizlerden kalma iyi alışkanlıklardan biri. Ben zaten türkiyede iken de çok dikkat ederdim. Türkiye'den yeni gelenlerin, yol verdiğimde ki tepkilerine bayılıyorum, ilk başta yola adımını atmıyor. bir bakıyor kısık gözle acaba bir pislik mi var? ezecek beni herhalde. Elimle buyurun işareti yapınca karşıya geçmeye başlıyor, ortasında bir daha bakıyor emin olmak için. karşıya tam varacağında "lan nasıl oldu bu iş" gibi bir bakış atıyor. bu kadar basit bir medeni hareketi öğrenememek nasıl bir eğitimsizliği gösterir, ölçülemez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bence şimdiden sefer düzenlemeye başlarsak yüz elli-iki yüz senede falan ingiltere'yi topraklarımıza katabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 abi bukadar şaşıracak ne var niğdeye gelin. malum küçük şehir ve birtane mecburiyet caddesi var her 50-60 mt de bi yaya gecidi var dolmuşlar dahil herkez yol veriyor yayaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar