Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

REDBULL formula1 de ...

hired_gun

Öne çıkan mesajlar

redbul firmasi son dadkikada F1 den çekilen jaguar firmasinin yerine firmayi satin alarak kailacağını açıkladi ..

ehhe bakalim kanatlandırıyo mu cidden[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ....

[Bu mesaj hired_gun tarafından 16 Kasım 2004 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

redbull=sauber
neden ole bisi yapsinlar ki?
destegi var mi bu haberin?[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

Jaguar Red Bull’un oldu

Formula 1 Dünya Şampiyonası’ndan çekilen Jaguar’ın sahibi belli oldu: Red Bull. Avusturyalı enerji içeceği firması satışa çıkarılan Jaguar Takımı’nı alarak Formula 1’e önemli bir adım attı. Daha önce takımlara yaptığı sponsorluklarla dikkat çeken Red Bull, böylelikle artık kendi adına pistlerde başarı arayacak. Red Bull tüm bunların yanında Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek 10’uncu takım oldu. Bu yıl için Cosworth motorlarını kullanacağı açıklanan takımın şimdiye kadar hangi lastikle start alacağı henüz belli olmadı. Bunun yanında takımın önümüzdeki yıl birlikte olacağı pilotlarını hemen aramaya başladığı gelen haberler arasında. Buna göre geçtiğimiz sezon Jaguar Takımı adına yarışan ve tıpkı Red Bull gibi Avusturyalı olan Christian Klien’in takımda kalacağına kesin gözle bakılıyor. Ancak, diğer pilot adayı için kulislerde ilginç isimler ortaya atılıyor. Şüphesiz bu isimlerden en etkileyicisi McLaren Mercedes Takımı’ndan ayrılan David Coulthard. Zaten bu tip durumlarda akla ilk gelen isimlerin başında hep Coulthard yer alıyor. Bunun yanında Red Bull Takımı’nın en az 10 yıl Formula 1’de kalmaya niyetli olduğu ve 2006 yılından itibaren de atağa kalkmayı planlandığı söyleniyor.

Kaynak: Hürriyetim[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

Motoru hangi markanın yapıcağını merak ediyodum da Cosworth u duymamıştım daha önce ??[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside

**no paranoia@ montezaus

[Bu mesaj MonTezaus tarafından 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...