WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Lise 3 te Ticaret Matematiği hocam benzer bir soru üzerine aynen şöyle demişti " İki gönül bir olunca samanlık seyran olur, ama sadece bir geceliğine:)"[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you [Bu mesaj WinterWolf tarafından 28 Kasım 2004 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Aşık olmak kolaydır.Zaten karşı cins senin zıttınsa veya seni tamamlıyor ise eh bu da aşk için yeterli bi sebep.Büyük aşkları bilirsiniz 2 kişinin arasında uçurumlar vardır ama aşıktırlar.2sinin de gözü hiç bir şey görmez Leyle ile Mecnun gibi mesela.Para diyorum çünkü bende Aşık oldum beter oldum.Aşkın mutluluğu geçici paranın mutluluğuda geçici ama eline dvmlı para geldimi tamamdır zaten:D Çikolata fabrikası alırsın mutlu olursun basit:)[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bu tartışmanın saçmalığı birinin mutlaka olmaması durumu. Bence hangisini çokluğu tercih edilir gibi bir soru olmalıydı.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: http, 27 Kasım 2004 23:44 tarihinde demiş ki: hiç aşık oldunuz mu? olmamışa benziyosunuz!!!!!! soruya cevapliyim ama once bende bi soru sana sorayim sen hic birisi ile 3 4 yil veya daha fazla birlikte olup onu deliler gibi sevip ardindanda bu kisi seni paran olmadigi icin parali bi erkekle aldattimi? boyle bisey basina gelse sen ne dusunursun? benim en basta dedigim her zaman sudur erkekler kadinlardan daha duygusaldir taki buyuk bi yara alana kadar. bundan sonrada bildiginiz klasik erkekler olusuyo iste paraya onem veren kadinlara guvensiz kisiler ki eminim bu olaylari insanlarin %80 i yasiyodur kimse bos yere para dememistir eminim herkesin bi bildigi var[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Dark Thorne
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paran varsa sevgilinde var Aşkında Var her bişeyinde var...[signature][hline]Rüyamda kuruluydu biliyordum diyordu inanmak lazımmış meğer iskanbil fallarına Uyandım bakakaldım hayali bir parmağın Bıraktığı yazıya Pencere Camının Buhusuna HOŞÇAKAL
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 topic öyle bi olmuş ki, devamında "-in hanunakoyin!" gibi bişey bekliyodum. ardeth haklı bu arada. ben sokakta yatayım gazetelerin arasında, aşık olmuşum ne yazar. ha ama kendi başıma yetecek kadar param varsa, kesinlikle aşk tabiiki de.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Para para para..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 aşk ama parasızda aşık olunmaz..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 paran varsa istemdiğin kadar kız bulursun,aşık olup napcan,sürünecen ahaha.Para forever...[signature][hline]ICQ E-mail MSN
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 (bknz : sçar gibi başlık açmak)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
sheref Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: -Ari-, 28 Kasım 2004 00:10 tarihinde demiş ki: "al şu parayı kızımın peşini bırak" cevabımda ısrarlıyım PARA 1 Ocaktan itibaren YTL kabulümdür :) ben Euro Çalışıyorum[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ne aşkı ya paran varsa herşeyi yönetirsin. Saçmalamışsınız resmen[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Natural_Jedi, 28 Kasım 2004 00:20 tarihinde demiş ki: aşkı küçümsemeyin arkdaşlar... peki sen neden küçük yazdın[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue
sheref Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bazen küçük ayrıntılar büyük sorunlar oluşturmuyor değil... ama aşkı ben bulurum, Allahım sen bana para ver ! Amen.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
http Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Gladric, 28 Kasım 2004 08:06 tarihinde demiş ki: said: http, 27 Kasım 2004 23:44 tarihinde demiş ki: hiç aşık oldunuz mu? olmamışa benziyosunuz!!!!!! soruya cevapliyim ama once bende bi soru sana sorayim sen hic birisi ile 3 4 yil veya daha fazla birlikte olup onu deliler gibi sevip ardindanda bu kisi seni paran olmadigi icin parali bi erkekle aldattimi? boyle bisey basina gelse sen ne dusunursun? benim en basta dedigim her zaman sudur erkekler kadinlardan daha duygusaldir taki buyuk bi yara alana kadar. bundan sonrada bildiginiz klasik erkekler olusuyo iste paraya onem veren kadinlara guvensiz kisiler ki eminim bu olaylari insanlarin %80 i yasiyodur kimse bos yere para dememistir eminim herkesin bi bildigi var bana kalırsa burda hata sende aşık olcağın insanı ii tanıyamamışsın derim ben!![signature][hline]
Natural Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Vicious, 28 Kasım 2004 13:43 tarihinde demiş ki: said: Natural_Jedi, 28 Kasım 2004 00:20 tarihinde demiş ki: aşkı küçümsemeyin arkdaşlar... peki sen neden küçük yazdın sarhoştum çünkü:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: http, 28 Kasım 2004 16:08 tarihinde demiş ki: said: Gladric, 28 Kasım 2004 08:06 tarihinde demiş ki: said: http, 27 Kasım 2004 23:44 tarihinde demiş ki: hiç aşık oldunuz mu? olmamışa benziyosunuz!!!!!! soruya cevapliyim ama once bende bi soru sana sorayim sen hic birisi ile 3 4 yil veya daha fazla birlikte olup onu deliler gibi sevip ardindanda bu kisi seni paran olmadigi icin parali bi erkekle aldattimi? boyle bisey basina gelse sen ne dusunursun? benim en basta dedigim her zaman sudur erkekler kadinlardan daha duygusaldir taki buyuk bi yara alana kadar. bundan sonrada bildiginiz klasik erkekler olusuyo iste paraya onem veren kadinlara guvensiz kisiler ki eminim bu olaylari insanlarin %80 i yasiyodur kimse bos yere para dememistir eminim herkesin bi bildigi var bana kalırsa burda hata sende aşık olcağın insanı ii tanıyamamışsın derim ben!! bu bir hata degilki karsindakini alninda ne mal oldugu yazmiyo kendini nasi tanitmak isterse sana kendini o sekilde tanitiyo gercekler ortaya cikincada canin yaniyo tabi. sonuc yasiyoruz ediyoruz ogreniyoruz biseyler ben kendi yasadiklarima gore para diyorum yerim aski herseyin bi fiyati vardir. (kizma bana boyle dedigim icin boyle degildim ama insan her yasadigi olayda biraz daha insanligindan bisiler kaybediyo)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Dark Thorne
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 acılar yıkıcı değil, yapıcı olmalıdır...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 butun gununu sicak evinde kablo netli pc'sinin basinda gecirip sonra burda fakir edebiyati parcalayan insanlara da ayri bi guluyorum ciddn[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Para derim.Valla prawler diceklerimi demiş yane :)[signature][hline]Diomedes Mail MSN ICQ Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Rot Clan
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Dünyada tüm acıların bile artık maddeselleştirlmesi ve maddeye bağlanması dünyanın nekadar yozlaştığını göstermeye yeterde artar bile sanırım.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Aşk tren garında el salladığım 2 kömür gözdü,yandı gitti.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 aşk bir sudur iç iç kudur ![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Birinin paraniz var diye size vermesi etmesi "ask" degildir. Paraniz var diye hic sizi gercekten sevecek birini bulamazsiniz diye birsey de yoktur, sadece parayi seven kasarlar ile sizi sevecek insani ayirmaniz gerekir. Zaten sacma ve amacsiz bir konu olmus bence, ama ustune bir de ilk sayfadan oteye gecmek istemeyecegim kadar abuk subuk cevaplar gelmis -Prawler agirlikli-, onun icin diyesim geldi bunlari, bir daha da girmem bile buraya. Iyi tartismalar size. ps: "ben ask istemiyorum, ben zengin olacam onun yerine" diyebilirsiniz tabi, kimsenin sahsi tercihiyle alakam olmaz, ama "para aski satin alir" gibi gereksiz/asilsiz seylere girmemek lazim. alsa alsa sevgili/metres satin alir, ask degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 28 Kasım 2004 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar