Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşk mı? para mı? sorusuna para diyenler...!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
''Menim sevgim parayla satilacak kadar değersiz deildır!Lütfen sokun o paraları geri,unutmayın bir zamanlar fakir ama grurlu bir genç vardıı....''
Puahahah ne diim paran varsa derdin var yoksada derdin var pifh :P[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
Ppara ile alınan aşk nedirki bir avuç çöp.
Marifet o olmadan doğrusunu bulabilmek ve muhafaza edebilmektir. O durumda o aşkı muhafaza ediyen koruyan sen değil parandır. O durumda ona hangi yüzle benim aşkım dersinki, hangi yüzle o aşkın değerli olduğunu savunabilirsinki, hangi yüzle onun aşk olduğunu söyleyebilirsin ki. Peh...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ya paran olmazsa aşk hiç bi işe yaramaz ama aşk olmazsa para işe yarar kısaca aşk diorum
Bi de tabi bunu ne çerçevelerde dusundugunu gormek lazım sonucta bi yerde az para war bi yerde idare eder war ve daha ust duzeyde filan da eger az para yada hic filansa saten sokakta cop topluyup da asık olucagına git zengin ol
Mesaj tarihi:
Ne a$kı ya sonunda hepsi hüzünle bitiyor i$te.A$kı satın alamazsın ancak alabileceğin şahıslardır yani sevgili falan.Ama aşk parayla satın alınamaz.

Beden alınır ama aşk imkansız..[signature][hline]Jabba

Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
Para aşktan kıymetlidir... Evet materyalist bir dünyada yaşıyoruz. Sen bakkaldan ekmeği peyniri bakkal amcaya olan aşkınla alamazsın. Ama alemlerin en taş hatununu para ile alabilirsin.. This is the difference.. Diyelim ki hiç aşkımız yok ama para sıçıyoruz. Götürürüm o parayla bir dijital fotoğraf makinası alırım, bahamalarda tatile çıkarım, istanbulu satın alırım, materyalizmin bana sağlayabileceği bütün nimetlerden faydalanırım ama aşık olduğum zaman param yoksa açlıktan ölür giderim... Yaşamak için gerekli olan paradır. Aşk değil.. Napolyon beyamca ne demiş? Para Para Para!

Muhhohahehaoha *! Erol Taş gülüşü atar*

*! Çantadaki paralari havaya fırlatıp yere düşüşünü seyreder*

Ohjj.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
  • Yeni Oluştur...