http Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hiç aşık oldunuz mu? olmamışa benziyosunuz!!!!!![signature][hline]
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bence oldular ona göre konuşuyorlar...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Para derim, parayla satın alırım lanet sevgiyi de aşkı da.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
metboy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ne bu hırs :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Prawler sölemiş herşeyi (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
http Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Vicious, 27 Kasım 2004 23:45 tarihinde demiş ki: bence oldular ona göre konuşuyorlar... zanet miyorum[signature][hline]
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ''Menim sevgim parayla satilacak kadar değersiz deildır!Lütfen sokun o paraları geri,unutmayın bir zamanlar fakir ama grurlu bir genç vardıı....'' Puahahah ne diim paran varsa derdin var yoksada derdin var pifh :P[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 paran yok a sefgilin yok paran var sefgin yok ama sefgilin var.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
http Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ii de ben hala sorumun cewabını alamadım sizin werdiiniz cewaplar bu konu ile ilgili deil bence[signature][hline]
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 BEn para demiorum ki ne gibi bi cvp bekleyebilirsin :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 sorunda demişsin ki parayı seçenler hiç aşık olmamışlar. Ben de diyorum ki, para zaten aşkı satın alır.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ona bakarsan ben zenginde olmadım ama para diyorum[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Prawler, 27 Kasım 2004 23:45 tarihinde demiş ki: Para derim, parayla satın alırım lanet sevgiyi de aşkı da. adam i$i biliyor.artık ögrenmi$ =)[signature][hline]SlayerTr
Evr Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 "al şu parayı kızımın peşini bırak" cevabımda ısrarlıyım PARA 1 Ocaktan itibaren YTL kabulümdür[signature][hline]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ppara ile alınan aşk nedirki bir avuç çöp. Marifet o olmadan doğrusunu bulabilmek ve muhafaza edebilmektir. O durumda o aşkı muhafaza ediyen koruyan sen değil parandır. O durumda ona hangi yüzle benim aşkım dersinki, hangi yüzle o aşkın değerli olduğunu savunabilirsinki, hangi yüzle onun aşk olduğunu söyleyebilirsin ki. Peh...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ya paran olmazsa aşk hiç bi işe yaramaz ama aşk olmazsa para işe yarar kısaca aşk diorum Bi de tabi bunu ne çerçevelerde dusundugunu gormek lazım sonucta bi yerde az para war bi yerde idare eder war ve daha ust duzeyde filan da eger az para yada hic filansa saten sokakta cop topluyup da asık olucagına git zengin ol
Natural Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 aşkı küçümsemeyin arkdaşlar...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ne a$kı ya sonunda hepsi hüzünle bitiyor i$te.A$kı satın alamazsın ancak alabileceğin şahıslardır yani sevgili falan.Ama aşk parayla satın alınamaz. Beden alınır ama aşk imkansız..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Sen paranla aldığını sanarsın ama bilemezsin ki o sana deyil parana aşık.İşte o sırada sen ona aşık olursun..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 e aşık olur bana ve parama işte satın alırım misler gibi, bedeni de sevgisi de benim olur.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
magecy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 para>aşk[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Sana deyil parana! Sen paramısın yoksa =)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
geffen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Kızlar paraya bakar genç.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Natural Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 saçmaliyosunuz...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Para aşktan kıymetlidir... Evet materyalist bir dünyada yaşıyoruz. Sen bakkaldan ekmeği peyniri bakkal amcaya olan aşkınla alamazsın. Ama alemlerin en taş hatununu para ile alabilirsin.. This is the difference.. Diyelim ki hiç aşkımız yok ama para sıçıyoruz. Götürürüm o parayla bir dijital fotoğraf makinası alırım, bahamalarda tatile çıkarım, istanbulu satın alırım, materyalizmin bana sağlayabileceği bütün nimetlerden faydalanırım ama aşık olduğum zaman param yoksa açlıktan ölür giderim... Yaşamak için gerekli olan paradır. Aşk değil.. Napolyon beyamca ne demiş? Para Para Para! Muhhohahehaoha *! Erol Taş gülüşü atar* *! Çantadaki paralari havaya fırlatıp yere düşüşünü seyreder* Ohjj.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Öne çıkan mesajlar