nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 hayır söylemiyor, ulan etnik köken mi kaldı 1000 sene önce türkler gelmiş de misafirmiş de, manyak mıdır nedir anlamadım
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 arnavutlukla ne alakası var ? bir mi kosovayla, kürt faşisti adam çıkmış özgürlüklerden bahsediyor
desertt Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 aquila said: hayir, izlemeye bile gerek yok. adam diyor arnavutların nüfusu 10 milyon 2 tane devleti var bizim niye yok bize niye bişeyler vermiyorsunuz felan işte , bu adamların asıl niyeti bu yoksa kürt değilim olayın amacını göstermek istedim
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 nufüsla bitseydi olay almanya türkiyeden daha iyi türk cumhuriyeti olurdu
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 dünyada trilyon tane örnek var, bi tane cımbızlayıp manipüle ede ede haklı cıkamazsın, california da, florida da kaç milyon tane hispanik var, çıksınlar biz federe devlet kurcaz desinler bakalım
desertt Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Hispanik nedir , İspanik heralde ispanyolların soyundan geliyor
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ahmet hakanın meymenetsiz yüzünü görünce chrome'u kapatmış bulundum, refleks ile ilgili sanırım
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 "nutella yerim" said: hayır söylemiyor, ulan etnik köken mi kaldı 1000 sene önce türkler gelmiş de misafirmiş de, manyak mıdır nedir anlamadım Bu adamlar etnik ırkçılık üstünden politika yapıp para kazanıyor. İşte cahili kandırsalar yeter. Saçma sapan konuşuyor addam.
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 desertt said: Hispanik nedir , İspanik heralde ispanyolların soyundan geliyor google
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 la olm adamların ismi bile bizden türemiş zamanında bizimkilerden daha esmer, kaba-saba , cahil adamlara ''bunlara da kürt diyelim yhieaa'' diye olmayan bir milletin ismini koymuşlar.. bir kere orjin bir millet olsalar tarih sahnesinde bağımsız devletleri olurdu..
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 kavurma said: ahmet hakanın meymenetsiz yüzünü görünce chrome'u kapatmış bulundum, refleks ile ilgili sanırım ah download olmasaydı..
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 nordlydian said: la olm adamların ismi bile bizden türemiş zamanında bizimkilerden daha esmer, kaba-saba , cahil adamlara ''bunlara da kürt diyelim yhieaa'' diye olmayan bir milletin ismini koymuşlar.. bir kere orjin bir millet olsalar tarih sahnesinde bağımsız devletleri olurdu.. ahahahah. u made my day bro. /stalk
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 aquila said: hayir, izlemeye bile gerek yok.
Öne çıkan mesajlar