Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınav var diye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün gece 2 ile 6 arası 4 red bull ictim.
Sabah sınavım vardı
Simdi ne uyku ne yorgunluk hic bir sey yok.Vucudum sacma sapan atıyor

Daha once boyle bir sey yasayan var mı
Mesaj tarihi:
screwy said:

abi niye 1 2 degil de 4 benim sorum bu

1 tane ictim , 1 saat gecti uykum gelmesine devam etti,2.yi ictim 1 saat gecti yine uykum gecmedi,bende careyi 4 tane icerek buldum.
Mesaj tarihi:
Lombardi said:

Dün gece 2 ile 6 arası 4 red bull ictim.
Sabah sınavım vardı
Simdi ne uyku ne yorgunluk hic bir sey yok.Vucudum sacma sapan atıyor

Daha once boyle bir sey yasayan var mı

daha önce çok redbulldan benzer birşey yaşadım. geçer merak etme
Mesaj tarihi:
bizim bi arkadaş sınvdan önce uykusu gelmesin , önlem alsın diye hiç uykusu yokken bi tane redbull çaktı 5-10 dakka içinde odasında sızmış bulduk adamı. ertesi gün sınavada yetişememiş. allah onu karetmesin. çeşit çeşit bünye.
Mesaj tarihi:
ikinci sınıftayken 1 demlik kahve 3 de türk kahvesiyle ayakta kalma mücadelesi verdim, aynı gün iki sınavım vardı biri çok çekindiğim genel muhasebe (bir sene önce sırf hesap numaraları ezberimde yok diye kaldım, ha şimdi yine ezberimde değil ama mizana bakınca görüyoruz) ilk sınava girdim güzel geçti çıktım, sonra bu genel muhasebeye girdim, ulan kağıt geldi neler yapacağımı biliyorum aklımda hepsi ama nasıl bir ter bastı bi darlanma geldi aklımdakileri kapıda bir türlü dökemiyorum zaman geçmek bilmiyor saçmalamaya başladım "eehh yeter lan büte bırakıyorum" dedim çıktım salondan.. daha sınav başlayalı 5 dakika olmuş meğersem ahahah

kafeinin fazlası panik atak sebebi
Mesaj tarihi:
abi adamın ablası profmuş bizde.. bende de jeton sonradan düştü işte eheh ha muhabbeti iyi adamdı da yani bugün kimse oturup ezberlemiyor, hesapları kulandıkça akılda kalıyor misal 100 kasa 120 bankalar gibi mesela 106 hesap ne hatırlamıyorum bile
  • Yeni Oluştur...