Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce en kaliteli çay ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çay bir çok insanın vazgeçilmez zevkleri arasında. Üreticilerde insanların çay zevkini tatmin edip para kazanabilmek için çeşit çeşit markalar ve çay türleriyle önümüze ürünlerini seriyor. Sizce en kaliteli çay markası ve en lezetli çay çeşidi hangisi ? Bence Lipton çay konusunda tam bir dünya devi ve bergamutlu çayı çok lezetli. Ancak diğer ürünlerinide büyük bir zevkle tüketiyorum. Sizin görüşlerinizide bekliyorum.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
ırak sınırından gelen kacak seylan cayı da guzel oluyo halk arasında saddam ın cayı olarak anılıyor ama nası alınır bilmem
onun dısına sir winston iydir
Mesaj tarihi:
bence japon çayı hem japon çayının satıcı arkadaşlardada iyi geldigine dair bir soylenti dolaşıyor eve bol miktar aldım satıcı arkadaşım geldın agzına galonla tıkıcam cayları :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Mesaj tarihi:
Viktor güzelim kafama attığın taşlardan kaçıcam diye 20lik dodge zarları atmak zorunda kaldım 20 atıp anca kurtuldum, e be güzel kardeşim vakit olsa gelmem mi? Yani satıcılıkla filan alakası yok, hele senin düşündüğün meseleyle hiç alakası yok bitti o olay.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
ICQ olsa konuşmak isterdim tam şu anda ama maalesef Proxy sorun cıkardı ozel mesajıma kullandıgın Proxy i atta konuşalım yaw
olum sen her seferınde satıcılık yaptıgın için taş atıyom ama merak etme hafıf atıyom 3 tutturursan veya daha yuksek kafana carpmıyo benımkıler :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Mesaj tarihi:
tabii ki de lipton...
lipton birinci kalite karadeniz yöremizin çayıdır.
geçmişte Adnan Menderes'in yaptığı anlaşma sonucunda birinci kalite çayımız bize dolaylı yoldan geri geliyor, önce yurt dışlına satışı gerçekleşiyor sonrada paketlenerek bize geri dönüyor

o içtiğiniz liptonların alayı halis mulis birinci kalite Türk çayıdır[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki:
ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam

Nail in my heart
From my creator
You gave me life
Now show me how to love
Mesaj tarihi:
tetley ingiliz çayı..[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Mesaj tarihi:
doğrudur bizim evde de çay genelde harmanlanarak içilir :)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki:
ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam

Nail in my heart
From my creator
You gave me life
Now show me how to love
Mesaj tarihi:
Oba çayın bergami diye bi çayı var bergamutlu mor bi paketi var mutlaka alınız deneyiniz, lipton earlgreyden kat kat güzel

normal çay için de mavi paketteki filiz en güzeli gibin geliyo
Mesaj tarihi:
normal çaya bir şey söyleyemem ama
çok az yerde bulabildiğim(en azından baktığım yerler için konuşutyorum)

ARifoğlu'nun Yeşil Çayı var
mükemmel bir oaly

bi de Doğadan'ın Elma çayı
o da güzel geliyor
ARifoğlu bulamazsaam Tema kullanıyorum onu da ikinci tercih oalrak tavsiye ederim[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
Evt Yabancı bulgaristandı sanırım oranın çayı ile bi kaç deişik çayı harmanladınmı demle demle içi boş durma habire içersin yani çok güzel Teyzemler yapıodu dur bakiim neler varmış aliim biras ya hiç çay içmeyen adamım kahvaltı harici canım çay çekti neyse...[hline]Feel Power of Mind
You can Feel Alright
Try To Be Best in Your Mind

Icq=176375932
MailMee
Mesaj tarihi:
normal riza çaydır her zaman bizim evde içilen.
lipton doğal olarak yapay çay tadı var ama. Bergamutlumudur nedir on lafım yok. İlk taddığım zaman yaklaşık 3-4 (büyük) bardak içmiştim o çaydan. Resmen bağımlılık yapıyor tadı manyak süper[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
Lipton tabii ki. Sonra da doğuş çay idare eder.[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki:
Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış.

DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki:
greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Mesaj tarihi:
walla annemın cayı alıyor butun guzel caylardan bıde kacak
(yabancı cay) caylar oluyorya onlardan karıstırıyor ohh en guzelı tavsıye edılır[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

• Yeni Oluştur...