Selamon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Çay bir çok insanın vazgeçilmez zevkleri arasında. Üreticilerde insanların çay zevkini tatmin edip para kazanabilmek için çeşit çeşit markalar ve çay türleriyle önümüze ürünlerini seriyor. Sizce en kaliteli çay markası ve en lezetli çay çeşidi hangisi ? Bence Lipton çay konusunda tam bir dünya devi ve bergamutlu çayı çok lezetli. Ancak diğer ürünlerinide büyük bir zevkle tüketiyorum. Sizin görüşlerinizide bekliyorum.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Of cay demle bitanem gülsün cümle alem.. :)[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 lipton[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
eldar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ırak sınırından gelen kacak seylan cayı da guzel oluyo halk arasında saddam ın cayı olarak anılıyor ama nası alınır bilmem onun dısına sir winston iydir
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 bence japon çayı hem japon çayının satıcı arkadaşlardada iyi geldigine dair bir soylenti dolaşıyor eve bol miktar aldım satıcı arkadaşım geldın agzına galonla tıkıcam cayları :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Viktor güzelim kafama attığın taşlardan kaçıcam diye 20lik dodge zarları atmak zorunda kaldım 20 atıp anca kurtuldum, e be güzel kardeşim vakit olsa gelmem mi? Yani satıcılıkla filan alakası yok, hele senin düşündüğün meseleyle hiç alakası yok bitti o olay.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 filiz cayi iyidir. ama lipton kolay.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ICQ olsa konuşmak isterdim tam şu anda ama maalesef Proxy sorun cıkardı ozel mesajıma kullandıgın Proxy i atta konuşalım yaw olum sen her seferınde satıcılık yaptıgın için taş atıyom ama merak etme hafıf atıyom 3 tutturursan veya daha yuksek kafana carpmıyo benımkıler :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 tabii ki de lipton... lipton birinci kalite karadeniz yöremizin çayıdır. geçmişte Adnan Menderes'in yaptığı anlaşma sonucunda birinci kalite çayımız bize dolaylı yoldan geri geliyor, önce yurt dışlına satışı gerçekleşiyor sonrada paketlenerek bize geri dönüyor o içtiğiniz liptonların alayı halis mulis birinci kalite Türk çayıdır[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 hatta ve hatta inigiliz yeşil elması diye yediğiniz şeyde halis amasya. bu tür örnekler çok.
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 tetley ingiliz çayı..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 haLis muLis Rize çayI[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 En iyisi bir kac urunu kendi zevklerin dogrultusunda kafana gore harmanlamak. Biraz lipton earl grey bergamut aromasi, rize turist cayi, kacak cay, vede filiz super bir harman oluyor. Herkese oneririm.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 doğrudur bizim evde de çay genelde harmanlanarak içilir :)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Oba çayın bergami diye bi çayı var bergamutlu mor bi paketi var mutlaka alınız deneyiniz, lipton earlgreyden kat kat güzel normal çay için de mavi paketteki filiz en güzeli gibin geliyo
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 normal çaya bir şey söyleyemem ama çok az yerde bulabildiğim(en azından baktığım yerler için konuşutyorum) ARifoğlu'nun Yeşil Çayı var mükemmel bir oaly bi de Doğadan'ın Elma çayı o da güzel geliyor ARifoğlu bulamazsaam Tema kullanıyorum onu da ikinci tercih oalrak tavsiye ederim[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
kermit Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 çay may sevmem[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını !
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Evt Yabancı bulgaristandı sanırım oranın çayı ile bi kaç deişik çayı harmanladınmı demle demle içi boş durma habire içersin yani çok güzel Teyzemler yapıodu dur bakiim neler varmış aliim biras ya hiç çay içmeyen adamım kahvaltı harici canım çay çekti neyse...[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee
Predator Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 normal riza çaydır her zaman bizim evde içilen. lipton doğal olarak yapay çay tadı var ama. Bergamutlumudur nedir on lafım yok. İlk taddığım zaman yaklaşık 3-4 (büyük) bardak içmiştim o çaydan. Resmen bağımlılık yapıyor tadı manyak süper[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
cold_p Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Bence Lipton ice tea saka saka.Lipton guzeldir. Deneyin farki goruceksiniz.Vaybe ben reklam yapsam ii tutar heralde (:
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Lipton tabii ki. Sonra da doğuş çay idare eder.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 walla annemın cayı alıyor butun guzel caylardan bıde kacak (yabancı cay) caylar oluyorya onlardan karıstırıyor ohh en guzelı tavsıye edılır[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ben pek çay markasından anlamam ama rize turist çayı çok güzel. bide doğadanın (sanırım) adaçayı var ki o da enfestir.[hline][i] qu est ce que c'est:viande
Öne çıkan mesajlar