Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klasik Araba merakı

Chipetbeth

Öne çıkan mesajlar

evet varmı böyle merakı olan,bende 1974 model 230.4 otomatik vites bir mercedes var ufak ufak topluyorum sağını solunu,çoğu parçasını da sanayiileri dolaşarak bedavaya getiriyorum,geçen düğün için istediler bedavaya verdim 1 günlüğüne,gelin arabası yaptılar aracı ashdahsdhasd

Yürüttükten sonraki resimlerden birisi:D

Sosyal ağlarda paylaş

takılıydı abi ya,2 sene önce takmış aldığım adam,4500 lira da aracı komple soydurup revizyona sokmuş,2000 lira da motora masraf edince :D hanımı başının etini yemiş,ben adamdan 6000 liraya aldım 1500 masraf ettim şu ana kadar,

değiştirdiğim parçalara gelecek olursak

motor kayışları
sibop,karbüratör v.s ayarı
alt takım parçaları,rot rotil,denge viraj çıbıklarıydı sanırım onlar

4 cam fitili
ön arka far camları kırıktı onları değiştirdim

koltuk kılıfı yaptırdım idareten,ön arka koltukların sağlamını buldum,200 lira dedi herif 150 liraya pazarlık aşamasındayım:D

yapacaklarım

komple nikelaj çıtaları yenilenecek

direksiyon kemik direksiyonla değişecek

4 adet saç jant ve 4 adet sac kapak alınacak yıldızlı

arka bagaj kartonları bulunup alınacak ve orijinal tarzda düzenlenecek.

kaportada 1-2 boya sorunu var onlar halledilecek

bu kadar şimdilik:D
Sosyal ağlarda paylaş

10-15 bin TL'ye baya derli topluları var bunun. Geçenlerde ben de baktım bitane alıp kenara atsam mı diye düşünerek.

Neye dikkat etmeli bunlarda? Hiç bir fikrim yok ama motor ve olası otomatik şanzıman problemine yüksek masraf çıkarmayacak çözümler bulunabiliyor mu acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Kromajın çok düzgün ve zeminin iyi hazırlanması gerek. Öbür türlü çok kro druyor.

Bir de far camlarını/reflektörlerini değiştirirsen duruşu çok daha hoş olacaktır.

Her eski araç klasik olacak diye bir kural yok. Ama bana göre emek ve zaman harcanan her eski aracın değeri vardır. Önemli olan orijinallik esas alınarak yapılacak olan bakım ve işçilik.

Benim de -belki de ilk otomobilim olduğu için- bir Audi 80 sempatim var. Mesela şöyle bir aracımın olmasını ve üstüne emek harcamayı isterdim:

İlla sportif bir karizma için "süsleyecekseksem" de şöyle olmasını isterdim:

Saygılar.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...